Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos az egyiket meg szerezte a fejelőgép. De tényleg durva a csoportkörök második fordulója, a labdarúgás legnagyobb bohócai találnak be.Game90 írta:
Ha az előző napok eseményeiből indulok ki, akkor ma Carroll-nak dupláznia kell![]()
Torres-Caroll az EB álomcsapatában leszneklui1698 írta:Annyira be akartam írni mikor megláttam, hogy Caroll kezd, hogy ha ő is betalál akkor én elkezdek hinni abban, hogy idén jön el a világ vége.
Elvileg pont beleférünk még az időbe a másik meccs kezdéséig. Szerintem a híradó fogja bánni, legalább is nagyon remélem.miihii írta:És most a késés miatt vajon mire lehet számítani a folytatásban?Belelóghat a másik meccsbe,ráadásul a Híradó szent és sérthetetlenMitévő lesz vajon a Királyi Tévé?
A francba,félidőben nem lesz Büntető a viasaton-mert ők fix időben kezdik,nem a meccshez időzítve
Hát ja, ez a szám igy hányadék ahogy van.P.U.Y.O.L. írta:Jaj de jó....
Most már hivatalos dalt is adnak, nem volt elég az a kabalafigurákból készült borzadályos kisfilm...![]()
Inkább bevághatnák az összefoglalókat ilyen esetekben.
Azaz, pont most néztem én is.barca99 írta:Az egy 'puta'?Game90 írta:Még tegnapról:
...
Az egy 'puta'?Game90 írta:Még tegnapról:
...
Mindig igy fogok inditaniBob_Marley írta:Komolyan már megkérdezem ezt mire írod?Kash írta: remélem, hogy ismét győz a football!
Tippem:Mert mindennap ez a győz a football felkiáltással indítasz. Kíváncsiságból kérdezem ez mi, ráadásul futball szebb lenne meg helyesebb ha már mégiscsak magyarul beszélünk, de ez csak"kötekedés".
ha magyarul beszélünk akkor labdarúgás, nem futballBob_Marley írta:Komolyan már megkérdezem ezt mire írod?Kash írta: remélem, hogy ismét győz a football!
Tippem:Mert mindennap ez a győz a football felkiáltással indítasz. Kíváncsiságból kérdezem ez mi, ráadásul futball szebb lenne meg helyesebb ha már mégiscsak magyarul beszélünk, de ez csak"kötekedés".
Komolyan már megkérdezem ezt mire írod?Kash írta: remélem, hogy ismét győz a football!
Tippem:
Mondjuk akkor még Villa egy percet sem játszott még Barca mezben, de végül is mondhatjuk, h igazad van, hisz hivatalosan már a miénk volt. De azért annak a csapatnak igenis fontos tagjai voltak Casillas, Ramos, és Capdevilla sem volt rossz, azért ők is hozzátették a magukét. És lehet, h hasonló stilusban próbálkoztak, mint a Barca, de azért közel sem játszottak olyan szinten. Az egész VB-n akadozott a játékuk, és kevés gólt lőttek, ami azért a Barcára finoman szólva sem jellemző.Alexander Mahone írta:A Barca-uralkodása óta a spanyol válogatott a mi focinkat játssza. Előtte egyáltalán nem ebbe a stílusba fociztak. Az elöző VB-n csak Barca-játékosok lőttek gólt a spanyoloknál. Ezek nem feltételezések, hanem tények.