Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Garancia nincs, a kihegyezést úgy értsd,hogy még a vb évében is pörög a csapat(rotálódik) több mint 30játékost próbált ki Kemény,és a vízilabdában nagyon számít az állandóság,ha vb is ugyanolyan fontos lenne,akkor már egész 4évben pont ugyanazokkal mentünk volna neki az állandóság jegyében,nem véletlen,hogy utolsó 1-1,5évben már a 18as keret nem változott,illetve Kemény egy olyan edző aki rengeteg biológiát tesz bele a felkészülésbe,milyen gyakorlatokhoz mi illik,illetve borzasztóan tud formát időzíteni,valamint a szerbek pl. a VB évében heti 2szer készültek együtt amennyire tudom,míg mi csak nyáron.idén kezdődtek az összetartások év közben is.MEG FOGJUK NYERNI.Forcabarca8 írta: És mi garancia van arra,hogy oda fognak érni?Lehet tartalékolni az olimpiára,a vb-eb kettőst taktikai fejlesztésre használni,meg úgymond "félvállról" venni őket és hagyni nyerni a partizánokat,de nekem nem tűnik hihetőnek.Nyerjenek,szurkolok nekik,de ez csak inkább magyarázkodásnak tűnik nekem..
Az tényleg zseniális volt Horváth Marianntól "WOOOHOOOO"P.U.Y.O.L. írta:
Elképesztően könnyedén nyert 15-7re. Remek formában van, ennek meg kell lennie. A kommentátor csaj milyet kurjantott a 14. magyar találatnál?
És mi garancia van arra,hogy oda fognak érni?Lehet tartalékolni az olimpiára,a vb-eb kettőst taktikai fejlesztésre használni,meg úgymond "félvállról" venni őket és hagyni nyerni a partizánokat,de nekem nem tűnik hihetőnek.Nyerjenek,szurkolok nekik,de ez csak inkább magyarázkodásnak tűnik nekem..Mezner2 írta:de nem erre hegyezték ki a dolgot,ők itt akarnak odaérni. Oda is fognak.
Én tudom,hogy ez így van. Nekem ezek közül pl. Hárai csapattársam, Bátori ellenfelem(de amellett sokat beszélünk még mindig) Vámos pedig szintén ellenfelem volt,és mindegyikkel beszélgettem nem is keveset erről,4 éve teljesen tudatosan készülnek,csak erre,VB,EB.... nem vették vérremenően komolyan,nyerni akartak,de nem erre hegyezték ki a dolgot,ők itt akarnak odaérni. Oda is fognak.visca el barca írta:Te ezt mind elhiszed?Mezner2 írta: Egyébként az Olimpiák nem mázliból jöttek ki,hanem mert a 4éves ciklusban arra van kihegyezve minden és annak van alárendelve minden,ez olyan mint a foci VB, a vízilabda VB-n a próbálgatás és keretvariációk próbálgatása a cél.
Te ezt mind elhiszed?Mezner2 írta: Egyébként az Olimpiák nem mázliból jöttek ki,hanem mert a 4éves ciklusban arra van kihegyezve minden és annak van alárendelve minden,ez olyan mint a foci VB, a vízilabda VB-n a próbálgatás és keretvariációk próbálgatása a cél.
Mészáros Anett, még nem volt, csak talán leginkább tőle várták előzetesen az érmet cselgáncsban. Ezért írta azt Markó.Deus írta:Mészárosról van valami videó? Mert erről lemaradtam :/FtcSikiHun írta:Csernoviczki bronz, Ungvári ezüst, Mészáros arany. kiegyeznék vele.
Nem ez rohadtul nem reálisvisca el barca írta:férfi vízilabdát nem néztem, bevallom őszintén nem is annyira érdekel, de sztemjelenleg ez a realitás. lusta vagyok utánanézni, de sztem jó 6-7 éve nem nyertünk sem eb-t, sem vb-t. az olimpiák nagyon kijöttek - most is kijöhet - de abszolut nem érzem realitásnak, h mindenki aranyat vár..
plusz még 21:30 egy boxoló, Varga Zoltán(?)visca el barca írta:
ami még ma hátra van
19:00 szilágyi áron + ha tovább megy akkor döntő olyan 8 óra körül
21:11 gyurta dani
22:00 póta gina
22:15 magyar-dán kézi
ez a mi formánk. mikor úgy látszik hogy meg lehet ,mikor már a szánkban érezzük a győzelem ízét ,akkor jön mindig valami ami keresztbe tesz.P.U.Y.O.L. írta:Hatalmas mákja volt a grúznak. Nagy vehemenciával kezdett, aztán ki is pukkadt másfél perc után. Annyira nem vagyok teljesen tisztában ennek a sportnak a szabályaival, de furcsa volt, hogy ennyire passzívan lehet judozni és semmi büntetés nem jár érte.Initom írta:a büdös *****![]()
bemakkol egy pontot és kibekkeli. hihetetlen
Hatalmas gratula Ungvárinak! Igazából őt most nagyon sajnálom, mert mi a legtöbben itthon a fotelből már előre kiegyeztünk volna egy esetleges bronzzal is tőle, ha összejön, de így, hogy ilyen lett a vége és tényleg zseniális volt, ő most biztosan borzasztóan érzi magát...
Jogos, azt elfelejtettem.Mezner2 írta:Gyurta is ma ússza a döntőjét nem???
hát, neki azért elm életileg jóval kevesebb esélye van, már az óriási siker h 4be jutott, senki nem várt tőle érmet. de persze ha már ott van, miért nefcbarca0827 írta: Na, de azért hatalmas gratula neki. Fantasztikus volt egész nap.
Viszont, ma még bízhatunk (arany)éremben, Szilágyi Áron révén.
Hatalmas mákja volt a grúznak. Nagy vehemenciával kezdett, aztán ki is pukkadt másfél perc után. Annyira nem vagyok teljesen tisztában ennek a sportnak a szabályaival, de furcsa volt, hogy ennyire passzívan lehet judozni és semmi büntetés nem jár érte.Initom írta:a büdös *****![]()
bemakkol egy pontot és kibekkeli. hihetetlen