Forcabarca8 írta:
És mi garancia van arra,hogy oda fognak érni?Lehet tartalékolni az olimpiára,a vb-eb kettőst taktikai fejlesztésre használni,meg úgymond "félvállról" venni őket és hagyni nyerni a partizánokat,de nekem nem tűnik hihetőnek.Nyerjenek,szurkolok nekik,de ez csak inkább magyarázkodásnak tűnik nekem..
Garancia nincs, a kihegyezést úgy értsd,hogy még a vb évében is pörög a csapat(rotálódik) több mint 30játékost próbált ki Kemény,és a vízilabdában nagyon számít az állandóság,ha vb is ugyanolyan fontos lenne,akkor már egész 4évben pont ugyanazokkal mentünk volna neki az állandóság jegyében,nem véletlen,hogy utolsó 1-1,5évben már a 18as keret nem változott,illetve Kemény egy olyan edző aki rengeteg biológiát tesz bele a felkészülésbe,milyen gyakorlatokhoz mi illik,illetve borzasztóan tud formát időzíteni,valamint a szerbek pl. a VB évében heti 2szer készültek együtt amennyire tudom,míg mi csak nyáron.idén kezdődtek az összetartások év közben is.MEG FOGJUK NYERNI.
De amúgy ezt ő is rengetegszer elmondta,hogy egy felkészülésnél ő 4évben gondolkodik. És nem hiszem,hogy magyarázkodna,mindent elért amit el lehet,nincs miért magyarázkodnia,nyílván igaz amit mond,és az eredmények mindig igazolták.