Hogy szalad az idő...megint eltelt 1-2 hét!Ezt nem értem... Miért írnak egy barca oldalra Reál drukkerek???

A Real folyamatosan cseszi el, csak nincs aki kihasználja ezt. Tavaly volt!Úgyhogy remélem most ők is elcseszik...

Hogy szalad az idő...megint eltelt 1-2 hét!Ezt nem értem... Miért írnak egy barca oldalra Reál drukkerek???
A Real folyamatosan cseszi el, csak nincs aki kihasználja ezt. Tavaly volt!Úgyhogy remélem most ők is elcseszik...
Sztem itt a többség csak azt akarja, hogy ne a Real nyerjen, és mivel a 'Sárgák' azok, akiknek van még némi esélyük, ezért szeretnék őket bajnoknak. Csak hülye indokokat kötnek hozzá (pl. hogy jobban megérdemli) ehhez.DJ REAL Bee írta: De ezt nem értem, mi alapján jobb a Villareal?
De ezt nem értem, mi alapján jobb a Villareal?De akkor már ez a bűn gyenge Madrid se nyerjen semmiképp! Szal ebből kiindulva a Villareált szeretném bajnoknak látni.
Az egyiket ez szereti a másikat az. Ismét egy értelmiségi vitázó, aki a mellérendelő mondatom részleteibe köt bele.Pedro10 írta:"Vegyél egy porschét, menj el egy ferrari találkozóra és röhögd ki a ferrarisokat, akik 100an vannak ellened, hogy milyen [auto_cenzúra] autójuk van"
Már megbocsáss de a Barca a Ferrari és a Real a Porsche? Még Barcásként is én kérek elnézést.
Azért még ha elfogultak is vagyunk páran gondolkodjunk néha és ne égessük le magunkat.
de ez annyira egyértelműű...a futballt GÓLRA játszák, nemaz alapján hogy ki érdemelné meg a győzelmet, u.e. a helyzet a bajnoksággal és azis igaz hogy sokan a Villarrealnak adnák a trófeát csak aza vicc hogy a nemsok Villarreal meccset adnak a tvben nemtom ki mi alapján ítélkezikBuitre írta:Ehhez nincs is mit hozzáfűzni, szóról szóra így van.sztem igazából nem is az a lényeg, h ki, mennyire érdemli meg a bajnoki címet. ha több pontot szerez vki, mint a többiek, vagy ha más egyéb módon végez az első helyen, azon nem nagyon van mit magyarázkodni.
az már más kérdés, h egy egyébként nem túl acélos bajnoki teljesítmény után mennyire csapják be magukat a vezetők, h minden okés, vagy legalábbis kis változtatásokkal lehet folytatni a bugit.
ilyenkor szokott jönni a bl-ben az aktuális saller, mert arrafelé nem nagyon lehet megélni az alibizésből, max februárig.
utána marad a tv-fotel.
Ehhez nincs is mit hozzáfűzni, szóról szóra így van.sztem igazából nem is az a lényeg, h ki, mennyire érdemli meg a bajnoki címet. ha több pontot szerez vki, mint a többiek, vagy ha más egyéb módon végez az első helyen, azon nem nagyon van mit magyarázkodni.
az már más kérdés, h egy egyébként nem túl acélos bajnoki teljesítmény után mennyire csapják be magukat a vezetők, h minden okés, vagy legalábbis kis változtatásokkal lehet folytatni a bugit.
ilyenkor szokott jönni a bl-ben az aktuális saller, mert arrafelé nem nagyon lehet megélni az alibizésből, max februárig.
utána marad a tv-fotel.
..., mivel sem arra nem méltattál, hogy visszább olvass, ahol pontosan indokoltam az általam mondottakat, s részletesen lehet látni az okfejtésem, valamint az előbbi hozzászólásomat sem olvastad el figyelmesen, ezért én sem méltatlak arra, hogy tovább vitázzunk (pedig ez fórum)...sergi1989 írta:Figyelj torres!
Akkor ezt az "aki több pontot" szerez közhelyet is hagyhatnád...sergi1989 írta:...
Igen-igen,a probléma csak az,hogy sok HA volt ebben a szezonban.Tomsa írta:Na, barátaim!
Ma azért lehet egy picit ugrani. A Villareal szerintem nem visz haza pontot, és a Real is x-elt. Ha erre nem tudunk lépni a Getafe ellen, akkor meg is érdemeljük.
Nos, én csupán reálisan gondolkodom, s nézem a csapat érdekeit..., mert amennyiben bajnokságot nyer a Barca, ilyen játékkal..., akkor még inkább elszaladhat a ló, s úgy gondolhatják a játékosok, hogy 'ennyi is elég', pedig ilyen produktummal a közelmúltban esély sem volt egy első helyre. Így lélektanilag nagyon csalóka következményei lehetnének egy égből pottyant bajnoki címnek, nem beszélbve arról, hogy ennek a csapatnak mindenképp szüksége van változásra, márpedig ha egyetlen címet is összekaparnak (s most nem is a BL-ről van szó, mert az még tiszta lap, s ott az utolsó másodpercekig szívből szorítok, ahogy azt tettem a bajnokságban hosszú időn át), akkor a szükséges fejmosások, fejvesztések, változások elmaradhatnak, s kétlem hogy így a jöőben hirtelen felindulásból azt kapnánk amire ez a csapat képes. Tehát óvatos vagyok, s mivel már nem egy bajnokit láttam, mindenféle bajnoksából, ezért hiába a szurkoló egetrengető optimizmusa, a csapat érdeke nem az, hogy így érjen révbe. Másrészt a szurkolói attrocitások miatt a játékosok elfordulhatnak a pártolóiktól egy esetleges bajnoki elsőség után, mivel jól emlékeznek, hogy a fanok hogyan reagáltak... Ez azért szörnyű, mert valaki (a szurkolók közül) már korábban ennyire drasztikusan látta a tényeket, pedig ők aztán igazán tudják mi történik egy meccsen, s az edzéseken... Ők sem féltek kimondani a tényeket, s érzelmeiket, de perxe ez sok esetben már túlzás, s csúnya dolog volt. Erre a játékosok emlékeznek, s utánna pedig kinek kell az, hogy még nagyobb mellénnyel járjanak a nagyvilágban azt gondolva: ' a szurkolók már nem bíztak bennünk, mi meg megmutattuk' Ez egy esetben lenne elfogadható, ha a mutatott játék is alátámasztaná, nem pedig a pontok...aronba írta:Nézd Torrestomi...
Inkább őket mint a Real-t hamár nem vagyunk/leszünk bajnokokTomsa írta:nem kéne, hogy a Villareal 3 pontot vigyen![]()
A szezon végére már őket fogjuk üldözni