aronba írta:Nézd Torrestomi...
Nos, én csupán reálisan gondolkodom, s nézem a csapat érdekeit..., mert amennyiben bajnokságot nyer a Barca, ilyen játékkal..., akkor még inkább elszaladhat a ló, s úgy gondolhatják a játékosok, hogy 'ennyi is elég', pedig ilyen produktummal a közelmúltban esély sem volt egy első helyre. Így lélektanilag nagyon csalóka következményei lehetnének egy égből pottyant bajnoki címnek, nem beszélbve arról, hogy ennek a csapatnak mindenképp szüksége van változásra, márpedig ha egyetlen címet is összekaparnak (s most nem is a BL-ről van szó, mert az még tiszta lap, s ott az utolsó másodpercekig szívből szorítok, ahogy azt tettem a bajnokságban hosszú időn át), akkor a szükséges fejmosások, fejvesztések, változások elmaradhatnak, s kétlem hogy így a jöőben hirtelen felindulásból azt kapnánk amire ez a csapat képes. Tehát óvatos vagyok, s mivel már nem egy bajnokit láttam, mindenféle bajnoksából, ezért hiába a szurkoló egetrengető optimizmusa, a csapat érdeke nem az, hogy így érjen révbe. Másrészt a szurkolói attrocitások miatt a játékosok elfordulhatnak a pártolóiktól egy esetleges bajnoki elsőség után, mivel jól emlékeznek, hogy a fanok hogyan reagáltak... Ez azért szörnyű, mert valaki (a szurkolók közül) már korábban ennyire drasztikusan látta a tényeket, pedig ők aztán igazán tudják mi történik egy meccsen, s az edzéseken... Ők sem féltek kimondani a tényeket, s érzelmeiket, de perxe ez sok esetben már túlzás, s csúnya dolog volt. Erre a játékosok emlékeznek, s utánna pedig kinek kell az, hogy még nagyobb mellénnyel járjanak a nagyvilágban azt gondolva: ' a szurkolók már nem bíztak bennünk, mi meg megmutattuk' Ez egy esetben lenne elfogadható, ha a mutatott játék is alátámasztaná, nem pedig a pontok...
S igen, még mindig határozottan bolondságnak tartom, ne feledd, az RM semmiben sem hasonlít a Barcára, ahogy a tavalyi szezon a mostanira sem..., s ha te annyira tudtál örülni a Barca alamizsnájának, hát gratulálok, mégis hol tart a csapat..., én a te helyedben sem lennénk annyira bizakodó, a Madridos fiúk alatt is elszállt a szekér, s ha megnyerikva bajnokságot... szerinted pozitív irányba mennek a dolgok...? Perxe az esne a legjobban, de nem biztos hogy jelen pillanataban ez a csapat érdeke.... Sokkal többre hivatott mindkét gárda, különösen a Barca, s nem is érdemli meg...