Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A háttér rohadt jó , ha bele tudnád rakni a srácot nagy király lenne, a feliratot meg szedd sztem le róla mer pocsék meg nem is kell.Katalán88 írta:A keretet nem mentettem le ezért csak így sikerült![]()
, de a szöveg így jobb vagy máshogy gondoltátok?
Ha Poldi a Kubalásból csinál egyet akor nincs esélyem , de csinálok egyet.faithnomore írta:lenne egy olyan kérésem hogy valamelyikőtök nem tudna nekem csinálni egy cruyff-os sig-et? megköszönném
http://www.deviantart.com/#order=9&q=nbaG-Jay írta:Bocs Barcaforever hogy nem szereztem neked aláírást!
Viszont ezúton kérném meg, hogy aki tudja hogy mi volt annak az oldalnak a címe amelyiken egy rakás NFL/NBA sig van az írja már meg! Ott válogathatsz
Sztem nagyon jó.Katalán88 írta:A keretet nem mentettem le ezért csak így sikerült![]()
Egyébként a háttér az nagyon profi, egyedül azt a kis csík zavar ott a G betű mögött. A címerek is jól be lettek olvasztva. Az előző keret is tetszett, de ha nem mentetted le...Katalán88 írta:A keretet nem mentettem le ezért csak így sikerült![]()
Tudod kell egy szakmai zsűri is...Bányász írta:Nekem tetszik...én mondtam,h inkább indunod kéne a versenyen mint zsűrizni...Katalán88 írta:A keretet nem mentettem le ezért csak így sikerült![]()
Nekem tetszik...én mondtam,h inkább indunod kéne a versenyen mint zsűrizni...Katalán88 írta:A keretet nem mentettem le ezért csak így sikerült![]()