Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megtudod adni honnan tölthetném le?..:Poldi:.. írta:a sárgaság az egy textúra,vagy egy kitöltés csak..
meg a többi is csak textúra![]()
Na igen,ezt én is megkérdezném.Danka00792 írta:Te Poldi. Lehetne pár kérdésem?..:Poldi:.. írta:SzívesenHát én nem tudom
![]()
Csak nyugodtan ha van vmi és meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekébe![]()
Hogyan csinálod, hogy ilyen sárgás legyen a kép? És ilyen foltok legyenek rajta, hogy ugytünjön mintha régi lenne? Plusz az ilyen képhibákat sem tudom hogy kell, pl amilyeneket VT sig-jébe csináltál.
Sok lett egy kicsit.De remélem tudsz segíteni.
Te Poldi. Lehetne pár kérdésem?..:Poldi:.. írta:SzívesenHát én nem tudom
![]()
Csak nyugodtan ha van vmi és meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekébe
G-Jay írta:ömm ugye kapok olyan avatárt Poldi bá'? már mondjuk szégyellem magam hogy ennyit mindent kérek tőled)
deviantart.com-on elég jókat lehet találni.. annyi hogy azt a réteget amelyiken a játékos van azt lejjebb rakod.. és még arra rá a textúrákat, brushokatValentino írta:Köszi!!..:Poldi:.. írta:átméretezésnél nyomd a CTRL-t és jobban építsd be a háttérbe.. Annyi hogy a képre tegyél még brushokat vagy textúrákat nem tudom miket használsz![]()
és ilyen brush-okat és texturákat TE honnan szedsz le??
és hogyan tudom jobban beépíteni a háttérbe??![]()
Köszi!!..:Poldi:.. írta:átméretezésnél nyomd a CTRL-t és jobban építsd be a háttérbe.. Annyi hogy a képre tegyél még brushokat vagy textúrákat nem tudom miket használsz
vale írta: Hát erre nem fogok tudni olyan választ adni aminek hasznát veszed... beraksz valami képet háttérnek és utána arra rászódod a texteket vagy akármit , a képekbe meg ahol jólesik beletörölsz meg texet teszel rájuk vagy csökkented a láthatóságát.
Egyébként kösz.
Köszi!!!vale írta:Hát erre nem fogok tudni olyan választ adni aminek hasznát veszed... beraksz valami képet háttérnek és utána arra rászódod a texteket vagy akármit , a képekbe meg ahol jólesik beletörölsz meg texet teszel rájuk vagy csökkented a láthatóságát.Valentino írta: Húú...ez nagyon jó lett!!!
Megkérdezhetem, hogy, hogyan csinálod azt a hátteret és hogy hogyan olvasztod bele olyan jól a képeket?????
Egyébként kösz.
Hát erre nem fogok tudni olyan választ adni aminek hasznát veszed... beraksz valami képet háttérnek és utána arra rászódod a texteket vagy akármit , a képekbe meg ahol jólesik beletörölsz meg texet teszel rájuk vagy csökkented a láthatóságát.Valentino írta: Húú...ez nagyon jó lett!!!
Megkérdezhetem, hogy, hogyan csinálod azt a hátteret és hogy hogyan olvasztod bele olyan jól a képeket?????
hoppá... bizony bizony.. ez üti a Poldiét isvale írta:
Poldi sige után ez kissebb fajta bűn, de ha már megcsináltam...
Húú...ez nagyon jó lett!!!vale írta:
Megvan Gekkor úgy aláírásavale írta: