Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy normális Aranylabda rendszerben alapból lenne már neki egy, de tényleg simán lenne most is esélye. Így talán a dobogóra felfér majd, persze csak egy jó spanyol EB-vel.recrea írta:CR Aranylabda-esélyes, Iniesta meg sehol nem lesz majd a szavazáson, közben meg röhögve jobb focista, de még a szezonja is jobb sztem, az EB-vel együtt nyilván.
Ha minden jól megy, a németek ütik az észak-íreket, remélhetőleg az olaszok sem adják le a meccset az íreknek, és a szlovákok sem esélyesek az angolok ellen.herlius írta:Azt se felejtsük el, hogy a következő meccsünkig már 4 csoportban meglesz a végeredmény, vagyis nagyjából már sejthető lesz, hogy akár harmadik helyen is továbbmegyünk-e. Ettől függetlenül persze jó lenne a német-spanyol kettőst elkerülni, de már eleve a továbbjutásunk is csodaszámba menne.
sokadszorra visszanézve: már látható volt hogy királyra is fújni akarta, de megvárta mi lesz a lepattanóból, aztán mikor kádár kontaktolt, akkor már tök egyértelmű volt h a füttyös nem bír magával.MessiNeymarSuarez írta:Pontosan, ráadásul oldalnézetes felvételen látszik hogy már azelőtt borult mielőtt hozzáért volna a játékosunk, jó "rutinos" dive volt, Michael Phelpst is megcsapta a féltékenység.visca el barca írta:
amúgy most nézem, hogy az a láma nem is királyra, hanem kádárra fújta a büntetőt...
Pontosan, ráadásul oldalnézetes felvételen látszik hogy már azelőtt borult mielőtt hozzáért volna a játékosunk, jó "rutinos" dive volt, Michael Phelpst is megcsapta a féltékenység.visca el barca írta:
amúgy most nézem, hogy az a láma nem is királyra, hanem kádárra fújta a büntetőt...
Igen, de focit gólra játszák. De az tényleg durva, hogy ha CR kicsit jobb formában van, akkor egyrészt 6 pontjuk lenne a portugáloknak, ő meg simán vezetné a góllövő listát. De tartsa meg ezt a formát, Ini meg parádézzon tovább, és akkor talán az Aranylabda is jó helyre kerül a végén.a portugálok meg hát lássuk be a két pontjuk ellenére messze az egyik legjobb focit játsszák, erősen sanszos h pont ellenünk fog minden bemenni.
Szlovákia se lenne szerintem olyan rossz.visca el barca írta:LG írta: a sógorok-izland x lesz. osztrákok sztem a torna leggyengébb csapata, még albánia meg é-írország is jobb náluk. nyerni nem fognak, az izlandi antifoci meg pont egy 0-0-ra lesz jó és akkor ők még 3 ponttal továbbcsoroghatnak. tudják ezt ők is nem fognak erőlkedni. a portugálok meg hát lássuk be a két pontjuk ellenére messze az egyik legjobb focit játsszák, erősen sanszos h pont ellenünk fog minden bemenni.
magyar-wales tökéletes lenne, nulla antifoci csapat, ellenük bőven lenne keresni valónk.
a sógorok-izland x lesz. osztrákok sztem a torna leggyengébb csapata, még albánia meg é-írország is jobb náluk. nyerni nem fognak, az izlandi antifoci meg pont egy 0-0-ra lesz jó és akkor ők még 3 ponttal továbbcsoroghatnak. tudják ezt ők is nem fognak erőlkedni. a portugálok meg hát lássuk be a két pontjuk ellenére messze az egyik legjobb focit játsszák, erősen sanszos h pont ellenünk fog minden bemenni.LG írta:Tényleg jobb lenne a második hely, de vereségre nem játszhatunk, hisz ha nyer Izland, akkor könnyen 3-ok lehetünk, ami még rosszabb, mint az első. Max ha az osztráknak állna a másik meccs, akkor kezdhetünk el ilyeneken spekulálni.
Olaszországot nem valószínű hogy kapnánk, max akkor ha úgy kikapnak hogy a +3-as gólkülönbség eltűnnevisca el barca írta: portugálok meg ehhh ekkora balfalloszok, csak nehogy ellenünk szakadjon ki a gólzsák. bár továbbra is tartom, hogy ebben a csoportban a továbbjutás szempontjából ezerszer többet ér a második hely. azok kapnak egy wales/szlovákot, míg a csoport első megkapják vagy az olaszokat, vagy belgiumot
Sejtettem, hogy kihagyja, ma mindent kihagyott (kivéve a lesgólt). Mentse el ellenünk is ezt a formát.Alfa írta:Csak a szokásos.
Szerk: Na mégse, kihagyta![]()
Nekem is van egy félelmem, hogy ellenünk majd bemennek a helyzeteik. Azért durva, hogy kb. 50 kapura lövésből lőttek 1 gólt. Ugyanannyit, mint a svédek 0-ból.portugálok meg ehhh ekkora balfalloszok, csak nehogy ellenünk szakadjon ki a gólzsák. bár továbbra is tartom, hogy ebben a csoportban a továbbjutás szempontjából ezerszer többet ér a második hely. azok kapnak egy wales/szlovákot, míg a csoport első megkapják vagy az olaszokat, vagy belgiumot
Ronci legalább tudja, hogy tiziből nem illik, nemúgy mint a bálnás bunkóAlfa írta:Csak a szokásos.
Szerk: Na mégse, kihagyta![]()
Nem! Absztinens leszek, balatoni nyaralás a fiammal. Egyenes kiesésben (Wales elleni továbbjutás) pótolom!LG írta:Azért ha megcsapnánk Céjéket, 1-2 feles lemenne akkor is, nem? Én meg szoktam inni, de pont most nem lehet.
De ezt előre nem tudhattuk.hajnesz írta:Úgy érzem, ezzel a visszaállással jobban kockáztattuk az 1 pontot, mintha megyünk tovább. Nem sokon múlt a végén...LG írta: Ezzel nem értek egyet. Semmi értelme nem lett volna 1-1-nél kitámadni, és kockáztatni az 1 pontot, ami ebben az esetben nagyon sokat jelent.
Azért ha megcsapnánk Céjéket, 1-2 feles lemenne akkor is, nem? Én meg szoktam inni, de pont most nem lehet.Nem szoktam inni, második meccsen ittasodom le, ez nagyon jó ómen, egyenes kiesésben folytatom.
Úgy érzem, ezzel a visszaállással jobban kockáztattuk az 1 pontot, mintha megyünk tovább. Nem sokon múlt a végén...LG írta: Ezzel nem értek egyet. Semmi értelme nem lett volna 1-1-nél kitámadni, és kockáztatni az 1 pontot, ami ebben az esetben nagyon sokat jelent.
hajnesz írta:Ami engem zavar, az a kishitüség...
Benyögtük azt a fránya egyenlitő gólt, erre mit csinálunk? Ünneplünk 3percet, aztán meg visszaállunk bekkelni, hogy hátha rúgnak mégegyet ezek a kétballábasok.
Nálunk volt az előny, mentálisan biztos, hajtani kellett volna a győzelemért, de a végén visszahoztuk őket a meccsbe. Az a baj, hogy nincs meg a csapatban a kellő győztes mentalitás.