Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.30. 22:17:20

Én azt mondom h legyen még Laporta az elnök míg le nem jár a kinevezése.Megérdemel még 1 lehetőséget h nagy csapattól búcsúzon majd 2 év mulva.Am nem értem h sokan mért Laportát szidják.
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.30. 21:33:36

messinho19 írta:AZ TENNE JÓT A BARCÁNAK HA EGY ABRAMOVIC FÉLE MULTIMILLIÁRDOS MEGVÁSÁROLNÁ A KLUBOT ÉS NEM LENNE ELNÖKSÉG HANEM TULAJDONOS... AKKOR NINCSEN HUZABONA HOGY KI AZ ELNÖK MEG SZÉTHUZÁS EMBEREK KÖZT... LENNE EGY NAGYON GAZDAG TULAJDONOS AKI ADJA A PÉNZT AZ IGAZOLÁSOKRA FEJLESZTÉSEKRE.. ÉS KÉSZ ENNYI.... NINCSEN TÖBB GOND
Ez böszmeség. A Barcát nem lehet megvenni. "Més que un club"- de szerintem nem nagyon érzed át mit jelent ez a mondat.
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.30. 20:42:05

messinho19 írta:AZ TENNE JÓT A BARCÁNAK HA EGY ABRAMOVIC FÉLE MULTIMILLIÁRDOS MEGVÁSÁROLNÁ A KLUBOT ÉS NEM LENNE ELNÖKSÉG HANEM TULAJDONOS... AKKOR NINCSEN HUZABONA HOGY KI AZ ELNÖK MEG SZÉTHUZÁS EMBEREK KÖZT... LENNE EGY NAGYON GAZDAG TULAJDONOS AKI ADJA A PÉNZT AZ IGAZOLÁSOKRA FEJLESZTÉSEKRE.. ÉS KÉSZ ENNYI.... NINCSEN TÖBB GOND
Akkor a Chelsea vagy a Real Madrid a te csapatot. :wink: Bár mondjuk aki egy játékosnak szurkol, attól nem lehet elvárni, hogy a csapatra és a hagyományokra gondoljon.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.30. 20:37:37

barca0417 írta:Jó volt látni a dokumentum filmben hogy Rossel meg Laporta egy hajóban eveznek. szerintem ha együtt maradnak, nem itt tartanánk. Nem tudja valaki, h miért alakult ki ellentét köztük?
Amúgy remélem még Laporta marad most az elnök. Egyrészt mert megérdemli, hogy kitöltse a mandátumát, másrészt mert nem tesz jót a barcának ez a "hajcihő" . Jobb lenne ha az igazolásokra lehetne koncentrálni, és nem kéne elkapkodni semmit. És nem maradnának itt olyan játékosok akiknek nem kéne.Pl. Gudjohnsen
hát igen, az embernek ilyenkor fáj a szíve, látva, h hogyan dolgoztak együtt rosellel, és mostanra mi lett belőle. rosell nagyon nagy koponya, nem mellesleg rendkívűl jó kapcsolatokkal rendelkezett/rendelkezik.
bőven elférne a brigádban.

a szakításról biztosat nem lehet tudni, rosell azt mondta, h besokallt laporta diktatórikus vezetési stílusától, bár szerintem inkább az volt a gáz, h rázizzent, amíg laporta ott figyel a Klubban, addig ő sohasem lesz az első ember. gondolom kiderültek az ambíciói, ezért lett csipánrúgva a barátaival együtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.06.30. 21:35:31-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.30. 20:33:46

Bocsi de ez marha nagy baromság ...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.30. 20:33:17

grecki írta:Igen, ez valóban megférne a klub ars poeticájával és küldetéstudatával... Ne haragudj meg érte, de ennél nagyobb baromságot még nem is hallottam...
Nekem is ez volt az első gondolatom, csak nem kívántam beírni, nehogy megint az legyen, hogy itt van, és csak a vitákat szítja. Szerintem, abban a pillanatban népfelkelés, polgárháború törne ki Katalóniában, és az ebben résztvevőket elsöpörné a népharag.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.30. 20:30:57

Igen, ez valóban megférne a klub ars poeticájával és küldetéstudatával... Ne haragudj meg érte, de ennél nagyobb baromságot még nem is hallottam...
messinho19
Jugador del Barça

2008.06.30. 20:25:24

AZ TENNE JÓT A BARCÁNAK HA EGY ABRAMOVIC FÉLE MULTIMILLIÁRDOS MEGVÁSÁROLNÁ A KLUBOT ÉS NEM LENNE ELNÖKSÉG HANEM TULAJDONOS... AKKOR NINCSEN HUZABONA HOGY KI AZ ELNÖK MEG SZÉTHUZÁS EMBEREK KÖZT... LENNE EGY NAGYON GAZDAG TULAJDONOS AKI ADJA A PÉNZT AZ IGAZOLÁSOKRA FEJLESZTÉSEKRE.. ÉS KÉSZ ENNYI.... NINCSEN TÖBB GOND
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.30. 18:59:53

barca0417 írta:Jó volt látni a dokumentum filmben hogy Rossel meg Laporta egy hajóban eveznek. szerintem ha együtt maradnak, nem itt tartanánk. Nem tudja valaki, h miért alakult ki ellentét köztük?
Amúgy remélem még Laporta marad most az elnök. Egyrészt mert megérdemli, hogy kitöltse a mandátumát, másrészt mert nem tesz jót a barcának ez a "hajcihő" . Jobb lenne ha az igazolásokra lehetne koncentrálni, és nem kéne elkapkodni semmit. És nem maradnának itt olyan játékosok akiknek nem kéne.Pl. Gudjohnsen
egyetértek én is szurkolok laportának h maradjon és télleg az igazolásokra kéne koncentrálni
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.30. 18:57:26

Jó volt látni a dokumentum filmben hogy Rossel meg Laporta egy hajóban eveznek. szerintem ha együtt maradnak, nem itt tartanánk. Nem tudja valaki, h miért alakult ki ellentét köztük?
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.06.30. 00:25:59

gekkodan írta:...
Hát igen, régen olvastam a fórumot, ne haragudj, amit írtam, azt csak az előző 1-2 hozzászólás tükrében. A lényeget én abban látom, hogy a keret erősségében bizakodva nem feltétlenül a technikai tudás és a tapasztalat, amire most a legnagyobb szükség van, hanem ezen a lélektani ponton (amit említettél) a szemléletváltásra, amit Guardiola hozni fog (ebben biztos vagyok), s ebből a szempontból indokoltnak érzem a vezetőség döntését. Ha egy Murinho féle edzőre esett volna a választás (én konkrétan nagyon ellenszenvesnek találom pont Murinhot, s szellemiségét ellentétesnek a Barcáéval, ezeken túl elismerem edzői kvalitásait) lehet, hogy csak a profizmust hozta volna magával és nem azt az érzelmi hátteret, amire én azt gondolom, hogy most nagyobb szükség van. Erről eszembe jut, amit Görbicz Anita mondott, amikor az európa válogatottaljátszott, hogy a csapattársai olyan profik voltak, hogy a figurákat nem is kellett begyakorolni, mert zsigerből jött neki. ezt azért mondom, mert azért ilyen szinten (konkrétan Barca szinten) is már olyan játékosok játszanak, hogy szerintem elég nekik kulcsszavakat mondani, tudják miről van szó. Ergo most egy hozzáállás beli gatyábarázás a legfontosabb, a technikai háttér kicsit háttérbe szorulhat (a keret erőssége miatt), se nnyi tudással csak rendelkezik Pep is, ami meg hiányzik, azt majd megszerzi. Személyszerint én sokat adok Cruyff véleményére, aki ha jól emlékszem támogatta Guardiola kinevezését. És azért találunk pozitív példát a tapasztalatlan edzők körében is: Laudrup, Dechamp. Összességben azért akármit is írunk, véleményezünk és érvelünk, mégis félhomályban tapogatózunk, de azért legalább azt elmondhatjuk, hogy Laporta nem egy Gaspart ténykedést mutat be, és még mindig jobb későn, mint soha. Egyetértek abban, hogy Laporta megbukott, s én is szorgalmazom a leváltását, de lehet, hogy jobb lenne várni ezzel egy kicsit. Még vannak bizonytalanságok a csapat házatáján, de veszélyes lenne ezt tetézni, a játékosokban bizonytalanságot kelthet, ami pillanatnyilag szerintem elég veszélyes lenne. Bocs, ha megint olyanról írtam, amiről már te is, de nem bírtam nagyon visszaolvasni (a sok egy-két soros beírás elég idegesítő tud lenni).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.29. 20:24:52

Varga Tamás írta: Mert úgy hangzik, mint amikor XY kormányfő azzal kampányol: szavazzanak rám, mert mi történik, ha kormányváltás jön. Szavazzanak rám, hogy a megkezdett munka ne szakadjon meg.
Ez nem kampányolás. Az tény, hogyha kormányváltás lesz, akkor nem igazolhatunk, hacsak nem találnak vmi különleges megoldást. A félbehagyottság, a hatalmi harc jót tenne a csapatnak?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 19:49:30

Jelwaz!

Köszönöm az észrevételeket, de máskor olvass tőlem többet és akkor megspórolsz egy csomó mondatot magadnak. Az elmúlt 2 év eredményeket és teljesítményt mutatva is csőd volt. R10 eladását 1 éve már "reméltem", Deco a szezon szégyenfoltja, főleg az EB teljesítménye tükrében.

Eto'o viszont érinthetetlen marad számomra. De lényegében egyetértünk, csak máskor figyelj jobban, mert sosem állítottam pl, hogy engem egy gyenge kerettel, de küzdéssel elért 15. hely nem dob fel jobban, mint ami idén volt. Dehogynem. De ez a keret ennél többre hivatott. És ha Laportáék időben észbekapnak (számomra ez 1 éve volt, de legrosszabb esetben a decemberi El Clássicó után), akkor egy Mourinhoval lehet, hogy most BL-győztes csapatunk van.

Ezeket egy elnöknek meg kell lépnie, éreznie kell a lélektani pontokat, Laporta és brigádja pedig ebben már nem egyszer csődöt mondott az utóbbi időben. Ezt a szezont meg lehetett volna menteni, mert a Real sem volt annyira kiemelkedő, hogy egy gatyába rázott csapattal ne előzhettünk volna, kiváltképp, hogy rengeteg esélyt adtak januárban.

Hát ezért bukott meg előttem Laporta többek között.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.06.29. 19:25:47

gekkodan írta:...
Szia4 Én így összességében reagálnék a hsz-eidre (mármint az előzőekre). Szóval én értem, hogy nagy indulatokat kavar fel benned a dolog, és zavar a kétéves állóvíz. De nem értem, hogy téged az zavar, hogy két éve nem nyert semmit a csapat? Az nem bántott jobban, hogy 11 játékos néha már-már képmutatóan viselkedett a pályán azzal ahogy játszott? Boldog voltál, mikor a csapat egy véletlenül megpattanó lövéssel 1-0-ra nyert, de meg sem izzadtak, mert lesza.rták? És szomorúbb voltál, amikor pl. a Manchester ellen végre játszottak, de akkor eredménytelen maradt? Szerintemnem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy az eredmény fontosabb-e, vagy a mutatott játék, de tudod mit: én azt mondom, hogy inkább végezzen a csapata 15. helyen úgy, hogy küzd, és játszik, minthogy bajnokságot nyerjen ímmel-ámmal elvégzett munka, bírói segítség és mázlik árán (nyílván ez erős túlzás). Az eredményhez és a hosszútávú sikerekhez véleményem szerint a jó játékon keresztül visz az út. Egy idényen keresztül lehet még rossz játékkal valamit elérni, de a következő évben már teljesen széthullik minden. Eto'o, Deco? Két kiváló játékos, de már nem éremesek arra, hogy a Barcában játszanak. Aki egyetlen percet is szív nélkül tölt a Barca mezében, az nem érdemes tovább annak viselésére. Még Eto'o-ra esetleg találhatnánk mentségeket, de Deco nálam magát teljesen leírta emberileg, mivel a Barcában mutatott játéka egy magyar megye II-ben talán megállta volna a helyét, erre az EB-n parádézik. Aki lesz.rja a kedvenc csapatomat, az minimum, hogy ne játszon ott. A Barcában nem csak szakmailag, hanem emberileg is bizonyítani kell, én ezt gondolom. Guardiola tapasztalatlan valóban, na és? Ilyen alapon soha nem lennének új edzők, hanem ugyanaz 3-4 ezer cserélgetné a klubokat. Hány 'nagynév' vallott már kudarcot? Lehet, hogy Guardiola nem válik be, nem baj, majd leváltják, de megmozdult az állóvíz, még ha hátralépünk egyet is jobb, mint leragadni itt, ahonnan nem vezet sehova. Megérett a változás gondolata, igénye, a Barca drukkerek között már akkora a feszültség, hogy egy szikra és robban minden, Guardiola nagy nyomás alatt van (vezetői és szurkolói részről egyaránt), nem alibizhet, de neki nem játékosok lesznek a szemei előtt, hanem egy csapat, vagyis A csapat, s ő mint ikon, azt hozza, amire a Barcának jelenlegi helyzetben nagyobb szüksége van, mint gólokra meg trófeákra: szívet, lelkesedést. és szimnpatikus, hogy nem agyon ajnározott sztárocskákat hozat magának. Aki nevekre megy (és ne vedd sértésnek, de én úgy vélem, hogy te is ilyen vagy) az Real Madridot csinálna a csapatból, és mondjuk én ilyen áron (el-real-madrid-osodás) egyetlen trófeát sem szeretnék. Nyílván kellenek ilyenek is, de nem lehet a csapat hisztis, beképzelt barmok gyülekezete, kell, hogy legyen ott olyan, aki a 90. percben, 15-0-s vezetésnél is úgy rohan, mintha az élete múlna ezen. Hogy EB hasonlattal éljek: a Barca inkább hasonlítson az esélytelennek kikiáltott török csapathoz, mint az esélyesnek titulált olasz válogatotthoz. Szóval nem hiszem, hogy eddig a Barca visszafelé lépett, sőt ellenkezőleg: megtette a lépéseket, hogy maga mögött hagyjon két szörnyű évet, s feledtesse azt. Amiért Laportát le kéne váltani az az, hogy nem irányított jó elnökhöz méltóan, kicsúsztak a kezéből a dolgok, most meg aztán kaparhatja össze. És ha egyszer elköveti, akkor másodszor nem hiszem, hogy nem... meg amúgy egymaffiózó.
manuel
Jugador d'estrella

2008.06.29. 18:52:15

kilibarca írta:Legyetek szívesek magyarázzátok már el nekem mivel lenne jobb Rosell(most)
gekkodan , Varga Tamás :?: ti vagytok ebben most a szószólók :)
Mert pl.: mind ketten szidjátok Guardiolát nem alkalmas kezdő ... stb
Rosell Guardiola mellett van :!:
Ha megengeded akkor én válaszolnék a kérdésedre:
1.Rossel egy elnökjelölt aki úgyebár nemtudjuk pontosan hogy hogyan felelne meg a csapatt elnökének de az biztos hogy a csapattigazolásokkal kapcsolatban amit nyilatkozott a médiának talán neki volt eddig a legértelmesebb ötlette hiszen Huntelaar és Agüero igazolása én szerintem még mindig jobb ötlett mint pl.Adebayoré vagy Berbatové.Amit úgye mint tudjuk Laportáék preferálnak. :wink: Szóval én azon a véleményem vagyok hogy Laportáéktól csak jobb elnökök jöhetnek a csapathoz.
2.Ami Guardiola edzői tapasztalataitt illetti hát én nemvagyok nyúgodt tőle. Hiszen ha jól tudom az edzői pálya is egy szakma vagyis ez azt jelentti hogy mivel Guardiola kb.5-6 éve hagyta abba a pályafutásátt és azután pedig csak egy B csapatott vezetett szóval azért valjuk megőszintén hát nem éppen egy Scolari vagy egy Mourinhó vagy éppen egy Hiddink akinek már kb.20 éve ez a szakmája és ez a tapasztalatta.Na de mindegy sajnos a szittú.
manuel
Jugador d'estrella

2008.06.29. 18:22:38

Na végre valahára valaki megmondta már a frankótt szép volt Gekko!!Ez igy van!!minden egyes szóval határozottan egyettértek és azt méghozzá is tenném hogy R10 és Eto ezek a játékosok világsztárok akiknek nem nagyon akad párjuk a mai futtbalban és erre mi történik itt a csapaton belül a helyükre olyan nevekkel kezdenek el dobálózni hogyha nem tudnám hogy a Barcelonáról van szó akkor még el is hinném na de könyörgöm ilyen nevekett mint pl:Hleb,Arshavin...ezt úgye Guardiolasem gondolja komolyan :!: Éppen ő aki ilyen nevekkel játszott együtt mint Rivaldó vagy Kluivert :!: Nagyon az a gyanúm hogyha egy edzőnek magátt tartó ember ennyire nemképeslátni a különbségett a játékosok tudása között akkor az lehetséges hogy talán nem is edzőnek született.De Guardiola edzői tapasztalatta olyan mint hogyha teszem azt Zidane,Del piero vagy esetleg Paul Schoels lenne az edzőnk szerintem.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 18:20:40

Csupán kijött belőlem, ahogy érzek. Nyilván nem nyomda-festékre lett generálva a szóösszetételem, de néha nagyon ellenszenvesen cselekszik a team. Csíki például nem elég, hogy ordítóan nagyképű, még a tekintete is annyira sötét, hogy esetenként meg tudnék ilyedni tőle.

Laporta pókerarca jobban viselhető :)

Na téma offolva.

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.29. 18:17:48

gekkodan írta:Tisztellek a véleményed miatt, de ezt elvárom vissza is. Nekem baromira nem tetszenek a dolgok, téphetném a számat hosszabb levelek formájában, de nincs értelme.
Nem is arról van szó,h nem tisztelem azt a véleményed,h szerinted le kellene most váltani őket,bár továbbra is tartom,h ezzel nagyobb kár következne be,mint haszon. Hanem olyan véleményt h tiszteljek,amiben 'retkes bagázs'-ként van feltüntetve a BARCA vezetősége.

Nem az a gond,h te máshogy látsz dolgokat,pl abban egyetértek,h Eto'ot nem szabadna elküldeni,persze nem mintha ma született bárány lenne,de akkor sem. Vannak részletek,amikben azonos a véleményünk, de tőlem a csapat felé csak olyan negatív kritikát olvashattál,ami mentes ilyesféle jelzőktől,pedig elhiheted,h én sem örülök jópár dolognak,de mint Barca drukker,tisztelettel tartozok a csapat felé.

Písz
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.29. 18:04:53

Legyetek szívesek magyarázzátok már el nekem mivel lenne jobb Rosell(most)
gekkodan , Varga Tamás :?: ti vagytok ebben most a szószólók :)
Mert pl.: mind ketten szidjátok Guardiolát nem alkalmas kezdő ... stb
Rosell Guardiola mellett van :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2008.06.29. 18:26:53-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 17:54:10

ozsimiki írta:
Te aztán büszke lehetsz magadra. Nem mondom meg,h kik szoktak így beszélni saját csapatuk tagjairól,akik nem mellesleg nem csak rosszat tettek,sőt vmennyivel több jót,mint az elmúlt 5-10-15 év vezetősége.

Szégyen,h vki komolyan is gondolja amit,és ahogy ír :evil:

Laci (b99),és Zozzy leírta az én véleményem is,de erre azért reagáltam.
Igen, vélhetően egy elvakult barom vagyok, aki kiakadt, mert 2 éve nem történik semmi. És miért is akadhatnék ki, hogy képzelem én ezt??? Tisztellek a véleményed miatt, de ezt elvárom vissza is. Nekem baromira nem tetszenek a dolgok, téphetném a számat hosszabb levelek formájában, de nincs értelme. Olvasd vissza amit írtam, tedd hozzá, hogy 2006 óta csak a sallangos szövegekből élünk, a tettek és a szakértelem egyre kevésbé jelennek meg, sőt, olykor mindkettő teljes hiánya látszik.

Ozsimiki! Nem tudok már hinni ezekben a rébuszokban, amit Laporta és a vakon hű lovagjai heti rendszerességgel hangsúlyoznak.

Aki elküldi Eto'o-t, az egy barom.
Aki ezt arra hivatkozva teszi meg, hogy szakmailag itt nem tud már motivált lenni, az hülyeséget beszél.
Aki olyan edzőre bízza a csapatot, aki teljesen tapasztalatlan és még ráadásul a bajnokság egyik legjobb csatáráról beszél így, az ostoba.
Aki tízmilliókat költ arra, hogy egy új védelmet vegyen, holott nem ezek az elsődleges kulcsposztok, amit meg kell erősíteni, az felelőtlen.
Aki úgy beszél a sztárjainkról, hogy még egyetlen épeszű pótlást nem tud felmutatni (csak Alves esetében, drágán de legalább jól), az béna.
Aki egy ilyen keretet úgy erősít meg, hogy a ebvételi oldalon egyellőre 19 milla van, az valamit nagyon nem tud, mert ennél jóval erősebb keretünk van.
Aki abban bízik, hogy R10-ért majd penget valaki 40 misit, az száljon le a földre, mert nem fog senki.
Aki azt hiszi, hogy egy brazil zsákbamacska pótolja majd Deco-t, Adebayor pedig Eto'o-t, az nem ismeri a játékosok képességeit.

Aki pedig ezeket a sorokat elolvassa és lehülyéz, majd rámpirít, hogy miért nem tisztelem jobban ezeket az embereket, csak annyit tudok válaszolni: MERT A MÚLTBÓL NEM ÉLEK MEG ÉS NEM ÉPÜLNEK BELŐLE NAGY VÁRAK!

Ha R10 ideje lejárt itt, akkor Laportáé legalább annyira.

písz

Yaya Touré - a szikla.

Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.29. 17:39:09

Azért más volt a bugi tavaly nyáron is, legfőképp az edző miatt, plusz a gyenge szezont futó sztárok maradása miatt, idén erről szó sincs, hasonló átalakítás csak az első 2 évben volt, akkor be is jöttek a dolgok, de igaz, hogy most nagyobbak az elvárások, meg a tét is.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 17:19:58

Sanyi!
Tavaly nyáron ugyanez volt a szöveg, ugyanez volt a felállás. Mi a garancia arra, hogy amire tavaly nyáron képtelenek voltak, arra az idén képesek lesznek? Szerintem, semmi. De legyen igazatok.
És megígérem: július 6-ig, hacsak személyesen meg nem szólítanak, nem véleményezem S. Laportát. Amennyiben 6-án több, mint 50% a maradása mellett szavaz, akkor megvárom az őszt, és az eredményeket. Nem fogom kritizálni a munkáját, türelemmel leszek iránta, és beállok a sorba. Csendben követem Laporta munkáját. Azzal együtt fenntartom: változtatni kellene.
Azért írtam az 50%-ot, mert az jelenti a többséget. Amennyiben pl. 60% a lemondására szavaz, az nálam egyenlő Laporta bukásával, még akkoris, ha 66 százalék kell a lemondásához. Aki a szavazók felének bírja a támogatását Barcelonában, vékony pallón sétálgat.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.29. 17:11:31

nem kéne olyannak beállítani ezt az egész helyzetet, mint amilyen a gaspart-éra végén volt. anyagilag rendben van a Klub, ráadásul attól az edzőtől is megszabadultak, akivel csak a hosszú kivéreztetés maradt volna, mert sajnos képtelen volt kezelni felmerülő keményebb szitukat.
mi a biztosíték arra, h rosell elnökösködésével egycsapásra megváltozik minden? hogy nála már nem az éjszakában fogja nyomni ronaldinho és deco, a samu pedig nem sértődik vérig, ha netán felmerül a cseréje és nem ugat vissza az edzőnek? hogy nem lesznek jóllakottak a többiek is, és nem tojnak bele az egészbe, hanem hajlandóak lesznek a maximumot nyújtani a Klubért és azért a pár kicsi millióért, amit szakítanak a munkájukért?
tény, h van mit helyretenni laportáéknak, mert az vastagon az ő saruk is, h így alakultak a dolgok, de csak azért elzavarni őket, h egy hozzájuk hasonló fazon kerüljön a hatalomba, sztem egy jó nagy ugrás a semmibe (ugyanis ők anno EGYÜTT dolgoztak a barcáért, évtizedes haverokként, és csak az Isten tudja, h miért pattantak össze. mondjuk sejtéseim azért lennének az okokról.)
ez az új brigád még egyet sem rúgott a labdába ebben a felállásban.
meg kellene várni, h mire képesek, és ha nem megy a bugi, utána lehet kulázni. akkor viszont jöhet ősszel a csere minden szinten.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.29. 16:51:35

Nekünk Rosell kell , határozott és komoly tervei vannak megtartaná Ronnit és Céronnit + Kunt olcsón :lol: ennyi szerintem elég is ... :?
Lezárt