Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez böszmeség. A Barcát nem lehet megvenni. "Més que un club"- de szerintem nem nagyon érzed át mit jelent ez a mondat.messinho19 írta:AZ TENNE JÓT A BARCÁNAK HA EGY ABRAMOVIC FÉLE MULTIMILLIÁRDOS MEGVÁSÁROLNÁ A KLUBOT ÉS NEM LENNE ELNÖKSÉG HANEM TULAJDONOS... AKKOR NINCSEN HUZABONA HOGY KI AZ ELNÖK MEG SZÉTHUZÁS EMBEREK KÖZT... LENNE EGY NAGYON GAZDAG TULAJDONOS AKI ADJA A PÉNZT AZ IGAZOLÁSOKRA FEJLESZTÉSEKRE.. ÉS KÉSZ ENNYI.... NINCSEN TÖBB GOND
Akkor a Chelsea vagy a Real Madrid a te csapatot.messinho19 írta:AZ TENNE JÓT A BARCÁNAK HA EGY ABRAMOVIC FÉLE MULTIMILLIÁRDOS MEGVÁSÁROLNÁ A KLUBOT ÉS NEM LENNE ELNÖKSÉG HANEM TULAJDONOS... AKKOR NINCSEN HUZABONA HOGY KI AZ ELNÖK MEG SZÉTHUZÁS EMBEREK KÖZT... LENNE EGY NAGYON GAZDAG TULAJDONOS AKI ADJA A PÉNZT AZ IGAZOLÁSOKRA FEJLESZTÉSEKRE.. ÉS KÉSZ ENNYI.... NINCSEN TÖBB GOND
hát igen, az embernek ilyenkor fáj a szíve, látva, h hogyan dolgoztak együtt rosellel, és mostanra mi lett belőle. rosell nagyon nagy koponya, nem mellesleg rendkívűl jó kapcsolatokkal rendelkezett/rendelkezik.barca0417 írta:Jó volt látni a dokumentum filmben hogy Rossel meg Laporta egy hajóban eveznek. szerintem ha együtt maradnak, nem itt tartanánk. Nem tudja valaki, h miért alakult ki ellentét köztük?
Amúgy remélem még Laporta marad most az elnök. Egyrészt mert megérdemli, hogy kitöltse a mandátumát, másrészt mert nem tesz jót a barcának ez a "hajcihő" . Jobb lenne ha az igazolásokra lehetne koncentrálni, és nem kéne elkapkodni semmit. És nem maradnának itt olyan játékosok akiknek nem kéne.Pl. Gudjohnsen
messinho19 írta:AZ TENNE JÓT A BARCÁNAK HA EGY ABRAMOVIC FÉLE MULTIMILLIÁRDOS MEGVÁSÁROLNÁ A KLUBOT ÉS NEM LENNE ELNÖKSÉG HANEM TULAJDONOS... AKKOR NINCSEN HUZABONA HOGY KI AZ ELNÖK MEG SZÉTHUZÁS EMBEREK KÖZT... LENNE EGY NAGYON GAZDAG TULAJDONOS AKI ADJA A PÉNZT AZ IGAZOLÁSOKRA FEJLESZTÉSEKRE.. ÉS KÉSZ ENNYI.... NINCSEN TÖBB GOND
Nekem is ez volt az első gondolatom, csak nem kívántam beírni, nehogy megint az legyen, hogy itt van, és csak a vitákat szítja. Szerintem, abban a pillanatban népfelkelés, polgárháború törne ki Katalóniában, és az ebben résztvevőket elsöpörné a népharag.grecki írta:Igen, ez valóban megférne a klub ars poeticájával és küldetéstudatával... Ne haragudj meg érte, de ennél nagyobb baromságot még nem is hallottam...
egyetértek én is szurkolok laportának h maradjon és télleg az igazolásokra kéne koncentrálnibarca0417 írta:Jó volt látni a dokumentum filmben hogy Rossel meg Laporta egy hajóban eveznek. szerintem ha együtt maradnak, nem itt tartanánk. Nem tudja valaki, h miért alakult ki ellentét köztük?
Amúgy remélem még Laporta marad most az elnök. Egyrészt mert megérdemli, hogy kitöltse a mandátumát, másrészt mert nem tesz jót a barcának ez a "hajcihő" . Jobb lenne ha az igazolásokra lehetne koncentrálni, és nem kéne elkapkodni semmit. És nem maradnának itt olyan játékosok akiknek nem kéne.Pl. Gudjohnsen
Hát igen, régen olvastam a fórumot, ne haragudj, amit írtam, azt csak az előző 1-2 hozzászólás tükrében. A lényeget én abban látom, hogy a keret erősségében bizakodva nem feltétlenül a technikai tudás és a tapasztalat, amire most a legnagyobb szükség van, hanem ezen a lélektani ponton (amit említettél) a szemléletváltásra, amit Guardiola hozni fog (ebben biztos vagyok), s ebből a szempontból indokoltnak érzem a vezetőség döntését. Ha egy Murinho féle edzőre esett volna a választás (én konkrétan nagyon ellenszenvesnek találom pont Murinhot, s szellemiségét ellentétesnek a Barcáéval, ezeken túl elismerem edzői kvalitásait) lehet, hogy csak a profizmust hozta volna magával és nem azt az érzelmi hátteret, amire én azt gondolom, hogy most nagyobb szükség van. Erről eszembe jut, amit Görbicz Anita mondott, amikor az európa válogatottaljátszott, hogy a csapattársai olyan profik voltak, hogy a figurákat nem is kellett begyakorolni, mert zsigerből jött neki. ezt azért mondom, mert azért ilyen szinten (konkrétan Barca szinten) is már olyan játékosok játszanak, hogy szerintem elég nekik kulcsszavakat mondani, tudják miről van szó. Ergo most egy hozzáállás beli gatyábarázás a legfontosabb, a technikai háttér kicsit háttérbe szorulhat (a keret erőssége miatt), se nnyi tudással csak rendelkezik Pep is, ami meg hiányzik, azt majd megszerzi. Személyszerint én sokat adok Cruyff véleményére, aki ha jól emlékszem támogatta Guardiola kinevezését. És azért találunk pozitív példát a tapasztalatlan edzők körében is: Laudrup, Dechamp. Összességben azért akármit is írunk, véleményezünk és érvelünk, mégis félhomályban tapogatózunk, de azért legalább azt elmondhatjuk, hogy Laporta nem egy Gaspart ténykedést mutat be, és még mindig jobb későn, mint soha. Egyetértek abban, hogy Laporta megbukott, s én is szorgalmazom a leváltását, de lehet, hogy jobb lenne várni ezzel egy kicsit. Még vannak bizonytalanságok a csapat házatáján, de veszélyes lenne ezt tetézni, a játékosokban bizonytalanságot kelthet, ami pillanatnyilag szerintem elég veszélyes lenne. Bocs, ha megint olyanról írtam, amiről már te is, de nem bírtam nagyon visszaolvasni (a sok egy-két soros beírás elég idegesítő tud lenni).gekkodan írta:...
Ez nem kampányolás. Az tény, hogyha kormányváltás lesz, akkor nem igazolhatunk, hacsak nem találnak vmi különleges megoldást. A félbehagyottság, a hatalmi harc jót tenne a csapatnak?Varga Tamás írta: Mert úgy hangzik, mint amikor XY kormányfő azzal kampányol: szavazzanak rám, mert mi történik, ha kormányváltás jön. Szavazzanak rám, hogy a megkezdett munka ne szakadjon meg.
Szia4 Én így összességében reagálnék a hsz-eidre (mármint az előzőekre). Szóval én értem, hogy nagy indulatokat kavar fel benned a dolog, és zavar a kétéves állóvíz. De nem értem, hogy téged az zavar, hogy két éve nem nyert semmit a csapat? Az nem bántott jobban, hogy 11 játékos néha már-már képmutatóan viselkedett a pályán azzal ahogy játszott? Boldog voltál, mikor a csapat egy véletlenül megpattanó lövéssel 1-0-ra nyert, de meg sem izzadtak, mert lesza.rták? És szomorúbb voltál, amikor pl. a Manchester ellen végre játszottak, de akkor eredménytelen maradt? Szerintemnem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy az eredmény fontosabb-e, vagy a mutatott játék, de tudod mit: én azt mondom, hogy inkább végezzen a csapata 15. helyen úgy, hogy küzd, és játszik, minthogy bajnokságot nyerjen ímmel-ámmal elvégzett munka, bírói segítség és mázlik árán (nyílván ez erős túlzás). Az eredményhez és a hosszútávú sikerekhez véleményem szerint a jó játékon keresztül visz az út. Egy idényen keresztül lehet még rossz játékkal valamit elérni, de a következő évben már teljesen széthullik minden. Eto'o, Deco? Két kiváló játékos, de már nem éremesek arra, hogy a Barcában játszanak. Aki egyetlen percet is szív nélkül tölt a Barca mezében, az nem érdemes tovább annak viselésére. Még Eto'o-ra esetleg találhatnánk mentségeket, de Deco nálam magát teljesen leírta emberileg, mivel a Barcában mutatott játéka egy magyar megye II-ben talán megállta volna a helyét, erre az EB-n parádézik. Aki lesz.rja a kedvenc csapatomat, az minimum, hogy ne játszon ott. A Barcában nem csak szakmailag, hanem emberileg is bizonyítani kell, én ezt gondolom. Guardiola tapasztalatlan valóban, na és? Ilyen alapon soha nem lennének új edzők, hanem ugyanaz 3-4 ezer cserélgetné a klubokat. Hány 'nagynév' vallott már kudarcot? Lehet, hogy Guardiola nem válik be, nem baj, majd leváltják, de megmozdult az állóvíz, még ha hátralépünk egyet is jobb, mint leragadni itt, ahonnan nem vezet sehova. Megérett a változás gondolata, igénye, a Barca drukkerek között már akkora a feszültség, hogy egy szikra és robban minden, Guardiola nagy nyomás alatt van (vezetői és szurkolói részről egyaránt), nem alibizhet, de neki nem játékosok lesznek a szemei előtt, hanem egy csapat, vagyis A csapat, s ő mint ikon, azt hozza, amire a Barcának jelenlegi helyzetben nagyobb szüksége van, mint gólokra meg trófeákra: szívet, lelkesedést. és szimnpatikus, hogy nem agyon ajnározott sztárocskákat hozat magának. Aki nevekre megy (és ne vedd sértésnek, de én úgy vélem, hogy te is ilyen vagy) az Real Madridot csinálna a csapatból, és mondjuk én ilyen áron (el-real-madrid-osodás) egyetlen trófeát sem szeretnék. Nyílván kellenek ilyenek is, de nem lehet a csapat hisztis, beképzelt barmok gyülekezete, kell, hogy legyen ott olyan, aki a 90. percben, 15-0-s vezetésnél is úgy rohan, mintha az élete múlna ezen. Hogy EB hasonlattal éljek: a Barca inkább hasonlítson az esélytelennek kikiáltott török csapathoz, mint az esélyesnek titulált olasz válogatotthoz. Szóval nem hiszem, hogy eddig a Barca visszafelé lépett, sőt ellenkezőleg: megtette a lépéseket, hogy maga mögött hagyjon két szörnyű évet, s feledtesse azt. Amiért Laportát le kéne váltani az az, hogy nem irányított jó elnökhöz méltóan, kicsúsztak a kezéből a dolgok, most meg aztán kaparhatja össze. És ha egyszer elköveti, akkor másodszor nem hiszem, hogy nem... meg amúgy egymaffiózó.gekkodan írta:...
Ha megengeded akkor én válaszolnék a kérdésedre:kilibarca írta:Legyetek szívesek magyarázzátok már el nekem mivel lenne jobb Rosell(most)
gekkodan , Varga Tamásti vagytok ebben most a szószólók
![]()
Mert pl.: mind ketten szidjátok Guardiolát nem alkalmas kezdő ... stb
Rosell Guardiola mellett van
Nem is arról van szó,h nem tisztelem azt a véleményed,h szerinted le kellene most váltani őket,bár továbbra is tartom,h ezzel nagyobb kár következne be,mint haszon. Hanem olyan véleményt h tiszteljek,amiben 'retkes bagázs'-ként van feltüntetve a BARCA vezetősége.gekkodan írta:Tisztellek a véleményed miatt, de ezt elvárom vissza is. Nekem baromira nem tetszenek a dolgok, téphetném a számat hosszabb levelek formájában, de nincs értelme.
Igen, vélhetően egy elvakult barom vagyok, aki kiakadt, mert 2 éve nem történik semmi. És miért is akadhatnék ki, hogy képzelem én ezt??? Tisztellek a véleményed miatt, de ezt elvárom vissza is. Nekem baromira nem tetszenek a dolgok, téphetném a számat hosszabb levelek formájában, de nincs értelme. Olvasd vissza amit írtam, tedd hozzá, hogy 2006 óta csak a sallangos szövegekből élünk, a tettek és a szakértelem egyre kevésbé jelennek meg, sőt, olykor mindkettő teljes hiánya látszik.ozsimiki írta:
Te aztán büszke lehetsz magadra. Nem mondom meg,h kik szoktak így beszélni saját csapatuk tagjairól,akik nem mellesleg nem csak rosszat tettek,sőt vmennyivel több jót,mint az elmúlt 5-10-15 év vezetősége.
Szégyen,h vki komolyan is gondolja amit,és ahogy ír![]()
Laci (b99),és Zozzy leírta az én véleményem is,de erre azért reagáltam.