ozsimiki írta:
Te aztán büszke lehetsz magadra. Nem mondom meg,h kik szoktak így beszélni saját csapatuk tagjairól,akik nem mellesleg nem csak rosszat tettek,sőt vmennyivel több jót,mint az elmúlt 5-10-15 év vezetősége.
Szégyen,h vki komolyan is gondolja amit,és ahogy ír
Laci (b99),és Zozzy leírta az én véleményem is,de erre azért reagáltam.
Igen, vélhetően egy elvakult barom vagyok, aki kiakadt, mert 2 éve nem történik semmi. És miért is akadhatnék ki, hogy képzelem én ezt??? Tisztellek a véleményed miatt, de ezt elvárom vissza is. Nekem baromira nem tetszenek a dolgok, téphetném a számat hosszabb levelek formájában, de nincs értelme. Olvasd vissza amit írtam, tedd hozzá, hogy 2006 óta csak a sallangos szövegekből élünk, a tettek és a szakértelem egyre kevésbé jelennek meg, sőt, olykor mindkettő teljes hiánya látszik.
Ozsimiki! Nem tudok már hinni ezekben a rébuszokban, amit Laporta és a vakon hű lovagjai heti rendszerességgel hangsúlyoznak.
Aki elküldi Eto'o-t, az egy barom.
Aki ezt arra hivatkozva teszi meg, hogy szakmailag itt nem tud már motivált lenni, az hülyeséget beszél.
Aki olyan edzőre bízza a csapatot, aki teljesen tapasztalatlan és még ráadásul a bajnokság egyik legjobb csatáráról beszél így, az ostoba.
Aki tízmilliókat költ arra, hogy egy új védelmet vegyen, holott nem ezek az elsődleges kulcsposztok, amit meg kell erősíteni, az felelőtlen.
Aki úgy beszél a sztárjainkról, hogy még egyetlen épeszű pótlást nem tud felmutatni (csak Alves esetében, drágán de legalább jól), az béna.
Aki egy ilyen keretet úgy erősít meg, hogy a ebvételi oldalon egyellőre 19 milla van, az valamit nagyon nem tud, mert ennél jóval erősebb keretünk van.
Aki abban bízik, hogy R10-ért majd penget valaki 40 misit, az száljon le a földre, mert nem fog senki.
Aki azt hiszi, hogy egy brazil zsákbamacska pótolja majd Deco-t, Adebayor pedig Eto'o-t, az nem ismeri a játékosok képességeit.
Aki pedig ezeket a sorokat elolvassa és lehülyéz, majd rámpirít, hogy miért nem tisztelem jobban ezeket az embereket, csak annyit tudok válaszolni: MERT A MÚLTBÓL NEM ÉLEK MEG ÉS NEM ÉPÜLNEK BELŐLE NAGY VÁRAK!
Ha R10 ideje lejárt itt, akkor Laportáé legalább annyira.
písz