HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2008.10.02. 19:57:33

Krojf írta:Nekem az a meglátásom, hogy ha a főnök rendesen fizeti az
ember után a TB-t, bejelent, integrál a későbbi nyugdíjrendszerbe,
valamint rendszeresen időben ad fizetést, akkor joggal várhatja el,
hogy 100%-ig koncentrálj az általa elvártakra.
Nálam ez korántsincs így, mivel a főnököm egy rahedli pénzzel
tartozik, nem tudom, hogy mikor kaptam meg utoljára időben a
pénzemet, ráadásul egyben, bár a bejelentésemmel utólag nincs
gond, de a TB-vel rendszeresen markánsan el van maradva.
Így a vetítőgépházi markáns terjedelmű netezésemet már ő is
elnézi, mert tudja, hogy mekkora a sara felém és még párunknak
az alkalmazottai közül.
Így én kicsit hosszúpórázon vagyok, mint az a kekec alkalmazot
az NASN-en, aki folyamatosan az ESPN előfizetéses oldalát lesi
munkaidőben a töpörödött főnöke állandó bosszúságára.
Bárcsak kicsit rövidebb pórázon lennék, mert akkor legalább
állandóan lenne pénzem és rendezett viszonyok jellemeznék az életemet!
Egy rendezett munkahelyen jogosan követel a főnök.
Ezt jobb észbentartani!
K.
Sajnálattal olvasom a problematikádat,tisztában vok a helyzeteddel.Láttam a korábbi helyzetjelentéseidet...Ilyenkor örülök neki igazán,h egy viszonylag jól fizető,néha igen laza melóm van.SŐT,ANNAK H EGYÁLTALÁN VAN!Viszont EZ a főnököm igazából,nem fizet utánam semmit,idelent annyi különböztet meg minket,h ő írja meg a papírmunkát,meg keres plusz 30at ezért...Meg h sokkal kevesebbet melózik nálam,valamint az a nem mellékes dolog,h több géphez értek,mint ő!AZ a főnim,a nagyobbik,aki fizeti utánam a cuccost,többször elmondta,h nem érdekli a netezés,cs ÉSSZEL!Tudja,h meg szoktuk nézni a meccseredményeket,ezt el is nézi.De túlzásba ne vigyük,mert akkor szankciók lesznek...Szal ha odafönt nem lenne baj,akkor lényegében idelent is elnézhetné az emberem...El is nézi,cs nem nekem :evil: Na de mindegy,megszoktam az ilyeneket tőle.Egy fegyelmi nem a világ...Kettő után küldenek haza,az aznapi fizumegvonással karöltve.Három után vége a dalnak,már cs leszámolni kell bemenni.De minden év végén tőrlődnek az "eredmények",így amnesztiát kapok majd :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2008.10.02. 19:47:48

Boixos írta: hát igen, ez a része a dolognak még nem lett megemlítve első körben.
így viszont azt tudom mondani, h ez a fszi egy következetlen, basáskodó gyökér. gondolom, neki is van egy főnöke, lehet, h érdemes lenne megkeresni a keménykedő beosztottjával kapcsolatban.[/b]
A tegnapi után elhatároztam,h mivel kamerás telcsim van,szépen felveszem a pasziánszozós cuccost az utókornak :wink: Lehetőleg,amikor mások is ott legyeskednek körülötte,teljes legyen a kép.Kummára utálom az ilyen vamzerkedést,de úgy látom,h másképp nem megy.Nem merülök bele mélyebben a mi belső kis világunkba,de pár éve már megy az egymás elleni aknamunka.Nekem is van segítségem,neki is van támogatója,így lényegében kettő-kettőben megy a hirig.A nőneműek az ő sleppje,mert őket nem szívatja a pötsömöccse.Bíztatóan áll a "harc" ,múltkor a nagyfőnök fülébe jutott a mi kis villongásunk és egy órás eszmecserénk volt az ügyben.Majd meg lett kérdezve még pár emberke.A végén annyit súgott meg a nagygóré,h nyugi,ne balhézzunk,elvileg 2 év múlva nyugdíjazzák,de SZERINTE ELŐTTE LETELIK A MANDÁTUMA :twisted: Erről ennyit,eléggé OFF-os ez már így is :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.10.02. 19:43:04

Nekem az a meglátásom, hogy ha a főnök rendesen fizeti az
ember után a TB-t, bejelent, integrál a későbbi nyugdíjrendszerbe,
valamint rendszeresen időben ad fizetést, akkor joggal várhatja el,
hogy 100%-ig koncentrálj az általa elvártakra.
Nálam ez korántsincs így, mivel a főnököm egy rahedli pénzzel
tartozik, nem tudom, hogy mikor kaptam meg utoljára időben a
pénzemet, ráadásul egyben, bár a bejelentésemmel utólag nincs
gond, de a TB-vel rendszeresen markánsan el van maradva.
Így a vetítőgépházi markáns terjedelmű netezésemet már ő is
elnézi, mert tudja, hogy mekkora a sara felém és még párunknak
az alkalmazottai közül.
Így én kicsit hosszúpórázon vagyok, mint az a kekec alkalmazot
az NASN-en, aki folyamatosan az ESPN előfizetéses oldalát lesi
munkaidőben a töpörödött főnöke állandó bosszúságára.
Bárcsak kicsit rövidebb pórázon lennék, mert akkor legalább
állandóan lenne pénzem és rendezett viszonyok jellemeznék az életemet!
Egy rendezett munkahelyen jogosan követel a főnök.
Ezt jobb észbentartani!
K.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.02. 19:38:16

miihii írta:...Mindamellett azért vicces,h pont ő szól fel 20 perc netezés miatt (holott közben futkoztam oda a gépeimhez,így termeltem is közben!Szal köbö 13 perc volt a tiszta netidő :wink: ),amikor éjszakás 7en a napok 70%ában ott ül a gép előtt és pasziánszozik!És ráadásul nem is egyedül,mivel általában az egyik beosztott kollegával végzik az amúgy egy ember számára kitalált műveletet,de neki eszerint szabad....
hát igen, ez a része a dolognak még nem lett megemlítve első körben.
így viszont azt tudom mondani, h ez a fszi egy következetlen, basáskodó gyökér. gondolom, neki is van egy főnöke, lehet, h érdemes lenne megkeresni a keménykedő beosztottjával kapcsolatban.[/b]
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2008.10.02. 19:31:21

Los!Köszönöm a kioktató szavakat :wink: A munkámra nem lehet panasza a jóembernek,ezt én jobban tudom sztem,mint te.A túlóra behívóval meg elérte azt,h bemegyek én,így neki már tuti nem kell,szal maga felé hajlott a keze.Ha annyira rosszul dolgoznék,gondolom nem hívnának be túlórába is,ráadásul mint egyszem férfiember,így egyszersmind átmenetileg én leszek a műszakvezető,a FŐNÖK! :mrgreen:
Abban igazság vagyon,h ez munkahely,és valóban nem ott kéne intéznem az ilyesmi jellegű dolgokatDe!Ez a tenyeres-talpas,traktoros (civilben tényleg az!) földművelő cs játssza a nem létező eszét,velem szeret keménykedni,mert korábban volt egy kis összetűzésünk,azóta nem vok a szíve csücske... :oops: Mindamellett azért vicces,h pont ő szól fel 20 perc netezés miatt (holott közben futkoztam oda a gépeimhez,így termeltem is közben!Szal köbö 13 perc volt a tiszta netidő :wink: ),amikor éjszakás 7en a napok 70%ában ott ül a gép előtt és pasziánszozik!És ráadásul nem is egyedül,mivel általában az egyik beosztott kollegával végzik az amúgy egy ember számára kitalált műveletet,de neki eszerint szabad.A kolleginák meg nekem szólnak,h segítsek, (pedig nem az én munkaterületem lenne!),mert nem akarják zavarni őket.Szal mindösszesen ezért zavar a dolog...
Amúgy teljesen egyetértek azzal,h a munkahelyen az ember dolgozzon,de ennyi lazaság mindenkinél benne van (mások pölö 20 perces kávé/cigiszünetet tartanak,h egyet említsek).Cs amíg ők cimbiznek a főninek,én erre nem vagyok hajlandó és a fent említett összetűzés mély nyomokat hagyott mindkettőnkben...Ja és am nem is tartom igazán férfiembernek,mert nem néz focit,egyáltalán semmi sportot,cs szánt-vet-arat. :twisted: Pluszban megjegyezném,h minden pasi megnézegeti a meccseredményeket,követi az állásokat,cs sajna velem szemben kettős mérce van. :cry:
Grecki,igazad van,nem néztem,cs olvastam.Am a hangoskodás nem gáz,mert nálunk elég nagy az alapzaj,így nem hallotta senki,aki 5 méternél messzebb van!Ha csendesebb lenne a munkaterület,persze h hangtompítósabb lettem volna. :lol:
Na cs ennyit erről...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.02. 19:22:57

Boixos írta:igaz, h egyelőre olyan korosztályos versenyző Los, akinek még nem igazán lehet üzenet a munkahelyi viselkedés mikéntje, de ettől függetlenül tökéletesen igaza van. nem tudom, h milyen jellegű a melód Mihii, de ha esetleg olyan, h lehet mellette lazulni, akkor sem nagyon van olyan főnök, aki odaülne az éppen meccset néző embere mellé szurkolni, ha van, akkor az nem túl jó főnök.
nálunk nem fegyelmit kapna az ilyen szituba keveredett alkalmazott, hanem megköszönnék neki a bizalmat és egyszer csak rendkívül sok ideje lenne meccset nézni, a nap bármely szakában.
Boixos!
Én sem magát a szituáció véleményezését tartom egy picit erősnek, hanem a stílust.
A munkahely, az munkahely, ez napnál világosabb. Azt sem tudjuk, mit csinál. De, a fegyelmi az egy picit erős és én túlzónak tartom.
Greckinek abban igaza van, hogy az igazság valahol félúton van.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.10.02. 19:16:52

Ha jól értettem, akkor Mihii nem nézte, mert nem tudta :D, hanem csak neten követte a mérkőzést. Gondolom itt az Eurobarcán olvasgatott. Ami pedig azért nem főbenjáró bűn, pláne, mivel én is épp azt csinálom... :D

Ami pedig a hangos kurjantásokat illeti, az tényleg meredek kicsit munkahelyen...

Szóval, én amondó vagyok, hogy valahol a két véglet között van az igazság.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.02. 19:03:40

én abszolút megértelek, miihii! :D
a) a főnököd madridista
b) a főnököd nem focirajongó
ez a két verzió van, különben az ember megérti az ilyesmit :D

hogy komolyra fordítsam a szót, azért valahol mégis igaza van a főnöködnek... fogd vissza az ünneplést és nem lesz gond :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.02. 18:56:43

igaz, h egyelőre olyan korosztályos versenyző Los, akinek még nem igazán lehet üzenet a munkahelyi viselkedés mikéntje, de ettől függetlenül tökéletesen igaza van. nem tudom, h milyen jellegű a melód Mihii, de ha esetleg olyan, h lehet mellette lazulni, akkor sem nagyon van olyan főnök, aki odaülne az éppen meccset néző embere mellé szurkolni, ha van, akkor az nem túl jó főnök.
nálunk nem fegyelmit kapna az ilyen szituba keveredett alkalmazott, hanem megköszönnék neki a bizalmat és egyszer csak rendkívül sok ideje lenne meccset nézni, a nap bármely szakában.
PUYOL-XAVI-INIESTA
breywol
Jugador del Barça

2008.10.02. 18:43:36

Varga Tamás írta:
Los Banditos írta: Szerinted nincs igaza a főnöködnek? Azért jársz be a munkahelyre, hogy ott termeljél, teljesítsd a feladataidat, nem azért, hogy Barça meccseket nézz. Meg gondolom ha jól dolgoznál, nem zavarná a főnöködet, és nem hívna be túlórára hogy hogyan oldod meg a feladatot (meccset nézel közben). Ha te lennél a góré, te sem örülnél, ha az embereid mulatnának munkaidőben.

Egyelőre Magyarországon és mindenhol a világban a főnök szava szent és sérthetetlen egy alkalmazott számára.
Ha nem szóltál volna,...
Azt hiszem, ennél kulturáltabb módon is el lehetett volna mondani a véleményed.
Az pedig egy hülyeség, hogy a főnök szava szent és sérthetetlen. Ő a főnök, jogai vannak, de azért némi emberség is szorulhat belé. Hallgattam én a nyáron olimpiai közvetítést a rádióban a díszfa iskola vezetőjének társaságában, és kérésére.
Mihii munkájával pedig ha nem lenének megelégedve, valószínűleg már nem dolgozna ott.

Ja, és egy kérdés így a végén: hány éves munkaviszonnyal rendelkezel?
Béke. :wink:
Bocsi Tom, de ebben mi volt a kulturálatlan? Sztem igaza van, a munkahely az mégiscsak munkahely. Bár kicsit súlyosnak tartom a fegyelmit, de nem ismerem az említett főnök urat. Nálam ez lehet nem lenne probléma, de ott ki tudja, ezek szerint annyira nem bejössz dolog... Nah persze azt sem vitatom, hogy egy Barca meccs mégiscsak egy Barca meccs :twisted:
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.02. 18:34:45

Los Banditos írta: Szerinted nincs igaza a főnöködnek? Azért jársz be a munkahelyre, hogy ott termeljél, teljesítsd a feladataidat, nem azért, hogy Barça meccseket nézz. Meg gondolom ha jól dolgoznál, nem zavarná a főnöködet, és nem hívna be túlórára hogy hogyan oldod meg a feladatot (meccset nézel közben). Ha te lennél a góré, te sem örülnél, ha az embereid mulatnának munkaidőben.

Egyelőre Magyarországon és mindenhol a világban a főnök szava szent és sérthetetlen egy alkalmazott számára.
Ha nem szóltál volna,...
Azt hiszem, ennél kulturáltabb módon is el lehetett volna mondani a véleményed.
Az pedig egy hülyeség, hogy a főnök szava szent és sérthetetlen. Ő a főnök, jogai vannak, de azért némi emberség is szorulhat belé. Hallgattam én a nyáron olimpiai közvetítést a rádióban a díszfa iskola vezetőjének társaságában, és kérésére.
Mihii munkájával pedig ha nem lenének megelégedve, valószínűleg már nem dolgozna ott.

Ja, és egy kérdés így a végén: hány éves munkaviszonnyal rendelkezel?
Béke. :wink:
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.02. 18:33:42

Los Banditos írta:
miihii írta:A kumma anyáját...
...
Hát, azért egy fegyelmit a mai magyar viszonyok között ezért túlzásnak tartok, sőt mi több..., de ez csupán az én meglátásom. (elég csak az építőiparra gondolni) Érdekes dolog, korábban sokat hallottam, hogy a munka törvénykönyvében foglaltakat nap, mint nap megszegik. Azonban tévedés, hogy a munkavállalók... Sajnos kevés munkavállalónak áll módjában, illetve kevesen vannak tisztában a jogaikkal, így kevesen állhatnak ki jogi úton mellettük. Undorító körülmények uralkodnak itthon. Egy Barça meccs pedig Barça meccs, ezen kár vitatkozni.

Szerk.: még valami..., az pedig már az egyénen múlik, hogy milyen főnök, milyen döntéseket, ezzel együtt szankciókat hoz. Azonban az ne kerülje el a figyelmedet, hogy számos Napóleon-szindrómás kis műszakvezető hiszi magát vezérigazgatónak, s azt sem, hogy az áldott jó protekciónak (a MI kommunizmusunk egyik legszebb gyümölcse Korda Gyuri mellett) hála nincs igazság... Rengeteg hozzá nem értő, emberileg 0, szerencsétlen ember tölt be olyan posztot, melyért dolgoznia, küzdenie, szenvednie, és megalázkodnia sem kellett, azonban ő ezzel "természetesen" visszaél...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.10.02. 18:41:22-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.10.02. 18:16:16

Oh,megszólalt a "goodworker".Ha lenne mögötte valami,akkor az mondanám,hogy ok,lehet,de így.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.02. 18:12:05

miihii írta:A kumma anyáját a szemét,népművészeti cserépedény főnökömnek!!! :evil:

Sztori a kövi.Előzmény:
Szombat.Espanyol-BARCA.Aki látta,tudja,h nem semmi izgalmak voltak a meccsen.A végén,a góljainknál üvöltöző gólörömöt produkáltam,naon extázisban voltam :D Másnap összefutottam a szomszédommal,aki finom megjegyezte,h nem kéne erőltetnem ezt a hangoskodást éjfél környékén,mert fél éves kisgyereke van,felébredt és sírt....Sorry! :oops:
Ma.Donyeck-BARCA.Éjszakás vagyok,így otthon néztem neten az első félidőt,majd itt bent követtem az élő közvetítések topicon a másodikat (le van tiltva a meccsnézős vonal :evil: ).MESSI góloknál szintén nem fogtam vissza magam,ugráltam örömömben :lol: Szó szerint!Ezzel nem lett volna baj,ha az a pöts nem pont akkor jön arra és ki nem szúrja az örömködésem.Ránézett a monitorra,majd kaptam egy szép kiselőadást,h ez munkahely ,stb,stb..(Egy számomra értelmezhetetetlen kifejezést is használt:DOLGOZZAK inkább :mrgreen: )Kaptam egy papírt is az előbb:fegyelmi :evil: Plusz felkészített rá,h holnap is kapok egyet:szombatra behívnak kötelező túlórára!Éjszakára.Ez nem lenne gond,mert nem fizet rosszul.Csakhogy szombaton BARCA-ATLETICO!!!!!
Ezért mondom,h azt a rohadt kumma 7szentségit!!!!GRRRRRR :evil: :evil:

Lehet,h vissza kéne vennem az ünneplésből? :-k :-#
Szerinted nincs igaza a főnöködnek? Azért jársz be a munkahelyre, hogy ott termeljél, teljesítsd a feladataidat, nem azért, hogy Barça meccseket nézz. Meg gondolom ha jól dolgoznál, nem zavarná a főnöködet, és nem hívna be túlórára hogy hogyan oldod meg a feladatot (meccset nézel közben). Ha te lennél a góré, te sem örülnél, ha az embereid mulatnának munkaidőben.

in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.10.02. 18:02:45

Krojf írta:jelwaz koma!
Azért ennyire nem kell kiakadnod, csupáncsak egy újabb állatot
láttál Isten gigantikus állatkertjéből.
Csak semmi türelmetlenség és semmi erőszak!
Az illetőnek éppen elég baj, hogy ilyenné sikeredett.
Persze az ilyen magatartást a szellemileg alultáplált populáció veszi,
mint a cukrot, de ettől Neked ne vigye fel a vércukrot!
A világ, melyben élünk egyre kevésbé tolerálja a nívót és egyre
jobban rácuppan a harsány, magamutogató, semmit magában nem
hordozó, silány showra, melynek egyik áldozata például a híres
gitárművész, a középkori zene hazai tudora, Benkő Dániel, aki
törzsszereplője lesz az RTL Klub most induló dzsungellakó
túlélőshowjának.
Senki sem érintetlen, mindenki áldozat.
A nihil, az embereket silány fogyasztógéppé alakító rendszer
globális áldozata.
A jövő igen sötéten mutatkozik, melynek igen sötét emberek az
előhírnökei...
K.
Ámen Krojf koma, ámen! Ennél szebben senki sem mondhatta volna!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.10.02. 17:58:48

jelwaz koma!
Azért ennyire nem kell kiakadnod, csupáncsak egy újabb állatot
láttál Isten gigantikus állatkertjéből.
Csak semmi türelmetlenség és semmi erőszak!
Az illetőnek éppen elég baj, hogy ilyenné sikeredett.
Persze az ilyen magatartást a szellemileg alultáplált populáció veszi,
mint a cukrot, de ettől Neked ne vigye fel a vércukrot!
A világ, melyben élünk egyre kevésbé tolerálja a nívót és egyre
jobban rácuppan a harsány, magamutogató, semmit magában nem
hordozó, silány showra, melynek egyik áldozata például a híres
gitárművész, a középkori zene hazai tudora, Benkő Dániel, aki
törzsszereplője lesz az RTL Klub most induló dzsungellakó
túlélőshowjának.
Senki sem érintetlen, mindenki áldozat.
A nihil, az embereket silány fogyasztógéppé alakító rendszer
globális áldozata.
A jövő igen sötéten mutatkozik, melynek igen sötét emberek az
előhírnökei...
K.
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.10.02. 17:35:36

Teljesen kiakadtam. Még hétfőn elmentem a World Press sajtófotó kiállításra, tök jó, minden, ülök kint a Millenárison miután végeztem és ki jön arra? Kiszel Tündének volt az a barátja, az nagyon kripli, aki most azt mondja, hogy homo, és telefonba ordítja, hogy: ,,azt mondta, hogy biztos úgy se.gbeku.tam, hogy (mittomén), pedig nem is úgy nyomtam volna, hanem"... A végét nem értettem, de nem is baj. De úgy kiakadtam, hogy hogy lehet valaki ekkora kripli, [auto_cenzúra] ember, és ordítja. Legszívesebben agyonvertem volna ott együltő helyemben...
miihii
KHAL

2008.10.01. 23:51:48

A kumma anyáját a szemét,népművészeti cserépedény főnökömnek!!! :evil:

Sztori a kövi.Előzmény:
Szombat.Espanyol-BARCA.Aki látta,tudja,h nem semmi izgalmak voltak a meccsen.A végén,a góljainknál üvöltöző gólörömöt produkáltam,naon extázisban voltam :D Másnap összefutottam a szomszédommal,aki finom megjegyezte,h nem kéne erőltetnem ezt a hangoskodást éjfél környékén,mert fél éves kisgyereke van,felébredt és sírt....Sorry! :oops:
Ma.Donyeck-BARCA.Éjszakás vagyok,így otthon néztem neten az első félidőt,majd itt bent követtem az élő közvetítések topicon a másodikat (le van tiltva a meccsnézős vonal :evil: ).MESSI góloknál szintén nem fogtam vissza magam,ugráltam örömömben :lol: Szó szerint!Ezzel nem lett volna baj,ha az a pöts nem pont akkor jön arra és ki nem szúrja az örömködésem.Ránézett a monitorra,majd kaptam egy szép kiselőadást,h ez munkahely ,stb,stb..(Egy számomra értelmezhetetetlen kifejezést is használt:DOLGOZZAK inkább :mrgreen: )Kaptam egy papírt is az előbb:fegyelmi :evil: Plusz felkészített rá,h holnap is kapok egyet:szombatra behívnak kötelező túlórára!Éjszakára.Ez nem lenne gond,mert nem fizet rosszul.Csakhogy szombaton BARCA-ATLETICO!!!!!
Ezért mondom,h azt a rohadt kumma 7szentségit!!!!GRRRRRR :evil: :evil:

Lehet,h vissza kéne vennem az ünneplésből? :-k :-#
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.10.01. 20:11:04

LG írta:Arsenal-Hull 1-2
Milan-Inter 1-0
Ferrarik 0 pont
De jó, h nyert a Barca, külömben nem tudom, mit csináltam volna :evil: Több ilyen ne legyen, mert bepöccenek :evil:
ez kemény volt:D
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.01. 20:05:56

LG írta:A Bundesliga nekem tök mind1, a Bayern-nak csak a BLben szoktam szurkolni, mert németek-persze kivéve ha a Barca, Inter, Arsenal párossal nyomják.
Én meg a Bayern-nak szoktam szurkolni a Bundesligában.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 22:47:46

A Bundesliga nekem tök mind1, a Bayern-nak csak a BLben szoktam szurkolni, mert németek-persze kivéve ha a Barca, Inter, Arsenal párossal nyomják.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.28. 22:43:55

LG, a bajjernt kihagytad.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 22:42:28

Arsenal-Hull 1-2
Milan-Inter 1-0
Ferrarik 0 pont
De jó, h nyert a Barca, külömben nem tudom, mit csináltam volna :evil: Több ilyen ne legyen, mert bepöccenek :evil:
..:Poldi:..
Banner mester

2008.09.24. 22:45:43

dühöngő? :)
miért a kumma sportklub+ adja a Hannover-Bayern-t hétvégén? :evil: miért nem a sima? :evil: természetesen + nincs.. :evil: :evil:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.24. 22:31:58

Csongor!
2-0 után 2-2 lett, nem? Én ezt értettem a "döntetlen okozta" mondatrész alatt. Biztos voltak, akik 2-2-nél is 1000%-os biztonsággal mondták volna a győzelmet, én egy picit szkeptikus voltam. Az elmúlt két idény eredményei mondatták ezt velem.

A második részben leírtakban igazad van. Megkövettem a moderátorokat. Elragadtattam magam.
BOCSÁNAT!
Kép
Lezárt