Los!Köszönöm a kioktató szavakat

A munkámra nem lehet panasza a jóembernek,ezt én jobban tudom sztem,mint te.A túlóra behívóval meg elérte azt,h bemegyek én,így neki már tuti nem kell,szal maga felé hajlott a keze.Ha annyira rosszul dolgoznék,gondolom nem hívnának be túlórába is,ráadásul mint egyszem férfiember,így egyszersmind átmenetileg én leszek a műszakvezető,a FŐNÖK!
Abban igazság vagyon,h ez munkahely,és valóban nem ott kéne intéznem az ilyesmi jellegű dolgokatDe!Ez a tenyeres-talpas,traktoros (civilben tényleg az!) földművelő cs játssza a nem létező eszét,velem szeret keménykedni,mert korábban volt egy kis összetűzésünk,azóta nem vok a szíve csücske...

Mindamellett azért vicces,h pont ő szól fel 20 perc netezés miatt (holott közben futkoztam oda a gépeimhez,így termeltem is közben!Szal köbö 13 perc volt a tiszta netidő

),amikor éjszakás 7en a napok 70%ában ott ül a gép előtt és pasziánszozik!És ráadásul nem is egyedül,mivel általában az egyik beosztott kollegával végzik az amúgy egy ember számára kitalált műveletet,de neki eszerint szabad.A kolleginák meg nekem szólnak,h segítsek, (pedig nem az én munkaterületem lenne!),mert nem akarják zavarni őket.Szal mindösszesen ezért zavar a dolog...
Amúgy teljesen egyetértek azzal,h a munkahelyen az ember dolgozzon,de ennyi lazaság mindenkinél benne van (mások pölö 20 perces kávé/cigiszünetet tartanak,h egyet említsek).Cs amíg ők cimbiznek a főninek,én erre nem vagyok hajlandó és a fent említett összetűzés mély nyomokat hagyott mindkettőnkben...Ja és am nem is tartom igazán férfiembernek,mert nem néz focit,egyáltalán semmi sportot,cs szánt-vet-arat.

Pluszban megjegyezném,h minden pasi megnézegeti a meccseredményeket,követi az állásokat,cs sajna velem szemben kettős mérce van.
Grecki,igazad van,nem néztem,cs olvastam.Am a hangoskodás nem gáz,mert nálunk elég nagy az alapzaj,így nem hallotta senki,aki 5 méternél messzebb van!Ha csendesebb lenne a munkaterület,persze h hangtompítósabb lettem volna.
Na cs ennyit erről...