Na, akkor épp a te kedvedért átmegy Spanyolországbaredlions írta:Ballack soha ne menjen a Realba!A egyik legjobb középpályás Európában, ráadásul a kedvenc német futballistám.

Vagyis még mindig semmi előrelépés...Swineherd írta:Robinho éppen a verőlegényeket toborozza Teixeira káráraEnrique írta:Robinhoval mizujs Swineherd?
Német átigazolási rekordnak számító összegért minden bizonnyal meghosszabbítja müncheni szerződését Michael Ballack, a német válogatott csapatkapitánya. A középpályást a spanyol Real Madrid, illetve az angol Manchester United is csábította, a fennállása óta egyik legjobb pénzügyi évét záró német bajnok azonban nem fukarkodik az anyagiakkal.Swineherd írta:Mivel Ballack nem hosszabította meg a szerződését, ezért idén nyáron el kell adniuk, ha pénzt akarnak kapni érte. Ballack-nak tetszik az ötlet, Luxa nagyon el tudná képzelni. Tehát én már látom ennek a végét...
igaz! én is ezen a véleményen vagyok.Enrique írta:Ez az igazolás nem jöhet létre!! Legalábbis én sem szeretném, hogy az 1ik legjobb német játékos madridba szerződjön...![]()
Meg akkor már reális veszélyt jelenthet a kedves madrid az 1. helyért folytatott harcban...
ez egyértelmű! pláne nem Silvanus, akinek mostmár mindeképpen át kell úsznia a BalatontEnrique írta:A jó arcokat sose felejtjük el.Lujo írta:Azért örülök, hogy valaki még emlékszik rám.
asszem most éppen az óperenciás tengeren is túl van.Lujo írta: Hja: Eszti21-gyel mi van? Nem láttam őt itt mostanában.
Kösz a kedvességet. Azért remélem is hogy nem felejtetek el, hisz nem haltam még meg, sőőőőt!Enrique írta:A jó arcokat sose felejtjük el.Lujo írta:Azért örülök, hogy valaki még emlékszik rám.
Bizony-bizony. Hiányoztál! Remélem azért ennél többet fogunk Téged az elkövetkezendőkben látni!Enrique írta:A jó arcokat sose felejtjük el.Lujo írta:Azért örülök, hogy valaki még emlékszik rám.
HJA. Elég ritkán adok életjelet magamról mostanában. Elég sok a dolgom, hogy csak a 2 legfontosabbat említsem:HAnonymus írta:Sej Lujo, téged 6000 éve nem lehetett itt látni! Velkam bekk! Robinhoval meg szerintem vigyázzunk, az bizti hogy Perez nem 100, de attól még lehet a srác nagy zsugás...
Akkor jó,én is így értelmeztem!Z. Iván írta:Nem ilyen egyszerü. Akkor jön a csapattal Ázsiába. De utána még eladhatják...HAnonymus írta:Most olvasom, ha jövő hét szerdáig (27) nem tudják elpasszolni Saviolát senkinek akkor marad. Nem tudom hogy azt kivánjam hogy most mindenkinek fogyjon el a pénze hirtelen vagy azt hogy bárcsak szupersztár lenne a leendő csapatában...
Nem ilyen egyszerü. Akkor jön a csapattal Ázsiába. De utána még eladhatják...HAnonymus írta:Most olvasom, ha jövő hét szerdáig (27) nem tudják elpasszolni Saviolát senkinek akkor marad. Nem tudom hogy azt kivánjam hogy most mindenkinek fogyjon el a pénze hirtelen vagy azt hogy bárcsak szupersztár lenne a leendő csapatában...
Nem hinném,nálunk nem hülye a vezetőség!HAnonymus írta:Bodi, ezt nem a Fifa kötötte ki, a vezetők mondták azt hogy na akkor eddig árulják aztán meg ha nem kell senkinek akkor marad. Mondjuk akkor télleg elég sok csatárunk lenne.Maxi...
Nehogy ilyen reálos hibába essünk...
az a gáz, h az eddigiekre is vonatkozik a döntés. pont az a botrány, h ilyen döntést még soha nem hozott a fifa, egyértelmű, h példát akarnak az ASRrel statuálni. amióta a svéd bírót fejbedobták, azóta tart ez a canossa járása a csapatnak. és innentől csupa moderálandó kifejezés jut már csak az eszembe.Bodi írta:Én valahol,asszem a Sztár Sportban azt olvastam,hogy az eddigiek maradhatnak.Még őket is elveszik????Boixos írta:elutasította a Roma fellebbezését a TAS, így nem igazolhatunk egy évig és buktuk az eddigieket is.
most egy darabig nem leszek, elmentem robbantani.
A Romanak valahogy nagyon nagy pechje van mostanság...
Hát akkor "én" leszek sajna az áldozat!Bodi írta:Ez hogy lehet?Augusztusban is nyílt még az átigazolási piac!HAnonymus írta:Most olvasom, ha jövő hét szerdáig (27) nem tudják elpasszolni Saviolát senkinek akkor marad. Nem tudom hogy azt kivánjam hogy most mindenkinek fogyjon el a pénze hirtelen vagy azt hogy bárcsak szupersztár lenne a leendő csapatában...
Hát ha maradnak,akkor valaki tényleg nagyon keveset játszana a csatárok közül.Vagy kölcsön....
Saviolat ilyen fizetéssel nem hiszem,hogy odaadják megint kölcsönbe valakinek.