Javier Saviola
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én Santinak is megköszönném, mert azért ha nem is sokat, de tett a Barçáért, és Guddy-nak is köszönnék, de ezek a játékosok nem ide valók! Hogy Giuly is menne nálam, az is biztos. Krkic még nagyon fiatal, talán két év múlva lehet beszélni arról, hogy feljönne a nagycsapatba.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát azért sztem neki is van némi beleszólása...Los Barrachos írta:Az igazolásokat úgy tudom, nem Laporta intézi, ő csak a pénzt adja, hanem Txiki Begiristain ül le a játékosokkal tárgyalni.

Nem csak egy pénzeszsák...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Értem, köszike
Hát remélem marad. Nagyon nagy lenne. Akkor én évvégén megköszönömmén Giuly-nek minden eddigi munkáját és búcsút mondanék neki. Ezquerro-t is elküldeném de neki nem naon köszöngetnék semmi
Gudy-val ne tom mi lenne...ha Rijkaard több lehetőséget adna Savi-nak akkor felőlem lehne Gudy 2. számú csre csak ez sztem nem így lenne. És mindenképpen felhoznám Dos Santos-t. Szval így folyna be pénz és vissza is jönne Saviola szerződésből a zsé. Így nem kellene sírni a vezetősgnek sem.
Azt a Krkic gyereket mikor lehet majd felhozni?

Azt a Krkic gyereket mikor lehet majd felhozni?

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A legutóbbi hírek szerint megvárjuk Eto'o visszatérését, addig nem tárgyal senki senkivel sem, majd ha visszatér a kameruni, akkor talán ajánl Begiristán egy olyan szerződést a nyúlnak, amit nem fogad el, mert akkor második számú csatár lesz Eto'o mögött. Kicsit nekem is homályos a dolog.
-
- Llegenda del Barça
Vki lécces mondja már el nekem akkor h most hogy állunk Saviolával?
Mert már annyi mindent lehet olvasni h belekavarodtam. Akkor most melyiknek van nagyobb esélye? A hosszabításnak vagy az elszerződének? 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az igazolásokat úgy tudom, nem Laporta intézi, ő csak a pénzt adja, hanem Txiki Begiristain ül le a játékosokkal tárgyalni.
- elprat
- Capitá del Barça
Erre írtam korábban ezt:"...Gratulálok nekik,"bölcs"döntés-nem akarom h úgy legyen mivel imádom ezt a klubot,de lehet még visszasírják akik lapátra tették,sőőőőőt....Xavinho írta:szerintem Laporta és Rijkaard a világ hülyéi lennének,ha elengednének egy ilyen játékost... Mi lesz ,ha ne adj Isten,mondjuk jövőre is kidől vlmelyik( v több ) sztár-csatár?? Megint Gudda fog játszani??? V Ezqerro??? Magyarul megint [auto_cenzúra] lesz a csatársor?
Twisted Evil
Na mind1...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Lucho nem volt annyira befutott és közönségkedvenc játékos Madridban, mint volt Barcelonában Figo, így rossz az összehasonlítás.Reyes és Raulű írta:Valamelyik nap láttam 1 barca-real meccsset (asszem 7 évvel ezelötitt)
a sport klubon.
Hát figot nagyon utálta a barca közönsége!
de a real szurkoló tábora soha nem viselkedett így engriquéval!!!!!!!!
Témánál maradva, szerintem oda megy Saviola, ahol nagyobb pénzt kínálnak neki. Persze a Barçánál talán valamivel kisebb fizuért is maradna, csak az a kérdés, mennyire lenne kicsi a fizetése.
szerintem Laporta és Rijkaard a világ hülyéi lennének,ha elengednének egy ilyen játékost... Mi lesz ,ha ne adj Isten,mondjuk jövőre is kidől vlmelyik( v több ) sztár-csatár?? Megint Gudda fog játszani??? V Ezqerro??? Magyarul megint [auto_cenzúra] lesz a csatársor?
Én inkább repíteném Frank-et,mint Saviolát......
Én inkább repíteném Frank-et,mint Saviolát......

-
- Hírhozó-cikkíró
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=214078
Mexólalt Saviola
Bocsi, már látom, hogy fent volt ez a hír, nem baj Marci...
Mexólalt Saviola
Bocsi, már látom, hogy fent volt ez a hír, nem baj Marci...
Ha megnézük, h Saviola egész Barcelonás teljesitményét, ahhoz képest, h általában mellőzve volt, sztem a maximumot nyujtotta. Most amikor játxik, lövi a golokat, de a kölcsönadása előtt is ugyanez volt. Ráadásul akkor Laporta megigérte neki, h visszatérhet, aztán megprobálták eladni mégis. Utánna jött az Espanolos eset
Ujabb hiba a vezetőktől
Mostanában meg maga többet tex a csapatért, azért a csapatért, amely kicseszeget vele állandoan, mint a többi 10 játékos 1ütt. Minimum megérdemelne 1 jo szerződést. Giuly, Guddy, Ezquerro pfff...nyugodtan mehetnének, nekem nem hiányoznának, a Nyul meg maradjon
És még Maxit is szivesen látnám ujra itt, bár arra még kevesebb az esély.
Amugy nem tudom mi baja van Rijkaadrnak a Violával, lehet h télleg van oka utálni, ki tudja
De akkor is, mindig a csapat érdeke a legfontosabb, és az az h Saviola játxon, és maradjon 

És még Maxit is szivesen látnám ujra itt, bár arra még kevesebb az esély.
Amugy nem tudom mi baja van Rijkaadrnak a Violával, lehet h télleg van oka utálni, ki tudja

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Elmundon az ügynöke nyilatkozta a Juventust, hogy tárgyalt is velük asszem.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
Ne mond, én is szerkesztem...
A sport.es-en olvastam, nem a madridistán amugy. De kösz az értesítést.
Vagy, ha félreértettem és nem enyhe utalás akart lenni, akkor nem szóltam.
A sport.es-en olvastam, nem a madridistán amugy. De kösz az értesítést.

Vagy, ha félreértettem és nem enyhe utalás akart lenni, akkor nem szóltam.

Saviola pont azt nyilatkozta, hogy a Juve-tól nincs konkrét ajánlata. A Madridtól van és a Sevillatól. Legalábbis a sport.es szerint. 

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Azt ne felejtsétek el, hogy most már nem igazán a Barca döntése, hogy eladják-e. Január 1 óta szabadon aláírhat bárhova, s jún. 30-án csatlakozhat a csapathoz.
Itt inkább arról van szó, hogy meg akarják-e tartani, ha igen, akkor tessék az orra alá dugni egy olyan szerződést, amit ő is elfogad, ha nem, akkor nem kell itt Franko-nak és Txikinek kamuznia, mert az nem tisztességes.
Több csapat is érdeklődik, a Juve konkrét szerződést is ajánlott, gondolom, ha Pibito látja, hogy Rijkaardék nem igazán akarják, egyből elfogadja, addig viszont kivár.
Itt inkább arról van szó, hogy meg akarják-e tartani, ha igen, akkor tessék az orra alá dugni egy olyan szerződést, amit ő is elfogad, ha nem, akkor nem kell itt Franko-nak és Txikinek kamuznia, mert az nem tisztességes.
Több csapat is érdeklődik, a Juve konkrét szerződést is ajánlott, gondolom, ha Pibito látja, hogy Rijkaardék nem igazán akarják, egyből elfogadja, addig viszont kivár.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog:
- elprat
- Capitá del Barça
ÁÁÁÁÁÁ,már nem tudom hogyan írjam le,de a francba az "okosokkal" ott a messzi távolban...
"...még a kiöregedőben lévő Liliam Thuram is jobban keres, annak ellenére, hogy szinte semmit nem képes hozzátenni a csapat játékához, ez pedig némileg ellentmond a Saviola csillagászati fizetéséről kialakult mítosznak. .."
Egy szó mint 100,lehet magas a fizuja,de ha megéri a pénzét akkor mi
baj?Baj az h segíteni akar és tud is a csapatnak?Az elmúlt meccseken (is)bebizonyosodott h nagy érték,igazi kincs,miért vonják meg maguktól?
Persze ,persze mert Giuly+Ezqui jobb mi?Ezt nem lehet elfogadni,a 2játékos együtt nem ér fel 1 Saviolával sem,de még egy félel sem....
Gratulálok nekik,"bölcs"döntés-nem akarom h úgy legyen mivel imádom ezt a klubot,de lehet még visszasírják akik lapátra tették,sőőőőőt....

"...még a kiöregedőben lévő Liliam Thuram is jobban keres, annak ellenére, hogy szinte semmit nem képes hozzátenni a csapat játékához, ez pedig némileg ellentmond a Saviola csillagászati fizetéséről kialakult mítosznak. .."
Egy szó mint 100,lehet magas a fizuja,de ha megéri a pénzét akkor mi
baj?Baj az h segíteni akar és tud is a csapatnak?Az elmúlt meccseken (is)bebizonyosodott h nagy érték,igazi kincs,miért vonják meg maguktól?
Persze ,persze mert Giuly+Ezqui jobb mi?Ezt nem lehet elfogadni,a 2játékos együtt nem ér fel 1 Saviolával sem,de még egy félel sem....
Gratulálok nekik,"bölcs"döntés-nem akarom h úgy legyen mivel imádom ezt a klubot,de lehet még visszasírják akik lapátra tették,sőőőőőt....

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
saviola jó játékos és maradjon csak a barcában (bolond lenne a barca ha eladnák). a realba inkább C.ronaldo kéne :lol:
- -Deco-
- Jugador del Barça
Tényleg hihetetlen a vezetőség hozzáállása...
Van ott valami más is..
Madridba meg biztos, hogy nem fog menni..
Tényleg más lenne, mint a Figo-s dolog..De szereti annyira Barcelonát..
És igen, sok sikert neki, bárhova is szerződik, de azért még remélem, hogy itt marad és meg tudnak egyezni a vezetőséggel, bár nem látok sok esélyt erre..
Van ott valami más is..
Madridba meg biztos, hogy nem fog menni..
Tényleg más lenne, mint a Figo-s dolog..De szereti annyira Barcelonát..
És igen, sok sikert neki, bárhova is szerződik, de azért még remélem, hogy itt marad és meg tudnak egyezni a vezetőséggel, bár nem látok sok esélyt erre..

- Andris
- Adminisztrátor
Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt.Reyes és Raulű írta:Valamelyik nap láttam 1 barca-real meccsset (asszem 7 évvel ezelötitt)
a sport klubon.
És én is láttam a meccset, de már vagy két hete volt.
Figo megérdemli amit kapott, és amit máig is kap, ha barca szurkolóval találkozik.
Egyébként nem tudom, hogy jön ez a Saviola topicba...

Talán ugy, h azt hiszed, majd Nyúl hozzátok megy, de ne is reménykedj...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Valamelyik nap láttam 1 barca-real meccsset (asszem 7 évvel ezelötitt)
a sport klubon.
a sport klubon.
-
- Director del Fútbol
Botrányos a vezetőség hozzálállása,lehetne a következő évekre egy használható cserecsatárunk,ehelyett mi lesz?
Ha a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármas nem képes megnyerni a meccset,akkor úszott az egész,Larsson már nincs,Saviolat meg elküldik.
Helyette favorizálják Gudjonsent,aki aztán semmit nem képes hozzátenni a csapat játékához,ha 2 méterre a kaputól kap egy jó labdát,akkor azt 5-ből 2-szer belövi,ennyi.
Egyedül abban bízok,hogy Dos Santos beváltja a hozzá fűzött reményeket,és a következő szezonban csereként már hozzá tud tenni valamit a csapat játékához.
Saviolanak meg sok sikert kívánok,akárhova is megy,a Real-ba úgyse fog menni,mivel szereti Barcelonát.
Ha a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármas nem képes megnyerni a meccset,akkor úszott az egész,Larsson már nincs,Saviolat meg elküldik.
Helyette favorizálják Gudjonsent,aki aztán semmit nem képes hozzátenni a csapat játékához,ha 2 méterre a kaputól kap egy jó labdát,akkor azt 5-ből 2-szer belövi,ennyi.
Egyedül abban bízok,hogy Dos Santos beváltja a hozzá fűzött reményeket,és a következő szezonban csereként már hozzá tud tenni valamit a csapat játékához.
Saviolanak meg sok sikert kívánok,akárhova is megy,a Real-ba úgyse fog menni,mivel szereti Barcelonát.
- Andris
- Adminisztrátor
Én is, de azért ennyire nem kell haragudni...Zozzy 5 írta:Hát gratulálok a vezetőségnek...![]()
![]()
![]()

- József Attila
- József Attila