Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért sztem neki is van némi beleszólása...Los Barrachos írta:Az igazolásokat úgy tudom, nem Laporta intézi, ő csak a pénzt adja, hanem Txiki Begiristain ül le a játékosokkal tárgyalni.
Erre írtam korábban ezt:"...Gratulálok nekik,"bölcs"döntés-nem akarom h úgy legyen mivel imádom ezt a klubot,de lehet még visszasírják akik lapátra tették,sőőőőőt....Xavinho írta:szerintem Laporta és Rijkaard a világ hülyéi lennének,ha elengednének egy ilyen játékost... Mi lesz ,ha ne adj Isten,mondjuk jövőre is kidől vlmelyik( v több ) sztár-csatár?? Megint Gudda fog játszani??? V Ezqerro??? Magyarul megint [auto_cenzúra] lesz a csatársor?
Lucho nem volt annyira befutott és közönségkedvenc játékos Madridban, mint volt Barcelonában Figo, így rossz az összehasonlítás.Reyes és Raulű írta:Valamelyik nap láttam 1 barca-real meccsset (asszem 7 évvel ezelötitt)
a sport klubon.
Hát figot nagyon utálta a barca közönsége!
de a real szurkoló tábora soha nem viselkedett így engriquéval!!!!!!!!
Azért nem lehet összehasonlítani a kettőt.Reyes és Raulű írta:Valamelyik nap láttam 1 barca-real meccsset (asszem 7 évvel ezelötitt)
a sport klubon.
Hát figot nagyon utálta a barca közönsége!
de a real szurkoló tábora soha nem viselkedett így engriquéval!!!!!!!!
Én is, de azért ennyire nem kell haragudni...Zozzy 5 írta:Hát gratulálok a vezetőségnek...![]()
![]()
![]()