Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mult hétvégén egész jól játszott!Ádám02 írta:Ettől féltem hogy Giot kezdeti nem Belletit de nem baj megnézzük mit tud Gio
Sztem lassan a Barcának kellene h elege legyen Ronaldinhoból..nekem már tele van vele a hócipőm..mehet felőlem ahova akar!Kenny írta:Szerintem Ronaldinhonak e meccs után lesz elege Barcelonabol..
Isten adja,hogy ne legyen igazam..
Én is egyet értek....fcjoc írta:egyet értekRonaldinho #10 írta:viszlát divatdrukker.lajosenator írta:Na!
Most mondtam le a Barcáról..
Elég volt ebből a sok beképzelt, milliomos-"mákostésztajáték"-osból.
ez az év 1 rakás f#s volt ez ténylajosenator írta:Na!
elnézve ezeket az embereket szerintem az utóbbi!El Madridismo írta:Na innentől érdekes a PD-bugi is... Nagyon szélsőségesen hathat ez a csapatotokra, vagy megkettőzött erővel küzdötök, vagy teljesen szétesnek..
Ahelyett h a saját csapatát és elsősorban magát teszi felelőssé, majd avval jön h rosszabb napot fogtak ki és agyondícséri a Getafét.Roniee21 írta:Kíváncsi leszek Rijkaard nyilatkozatára! Nehogy aggya itt nekünk a süket dumát![]()
![]()
![]()
EgyetertekEl Madridismo írta:Na innentől érdekes a PD-bugi is... Nagyon szélsőségesen hathat ez a csapatotokra, vagy megkettőzött erővel küzdötök, vagy teljesen szétesnek..
egyet értekRonaldinho #10 írta:viszlát divatdrukker.lajosenator írta:Na!
viszlát divatdrukker.lajosenator írta:Na!