Bojan Krkic
A hírek szerint lejárófélben levő szerződése van mindkettőnek. Ha igaz, akkor azért gyanús a dolog, mert lassan június van, ilyenkor már meg szokták ejteni a hosszabbítást.
Csúnya lenne egy Barca-ifit a Realban alapjátékossá felnőve látni. Mindenesetre az eddigi hírek erről a dologról "lapértesülések" voltak...
Csúnya lenne egy Barca-ifit a Realban alapjátékossá felnőve látni. Mindenesetre az eddigi hírek erről a dologról "lapértesülések" voltak...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát mondjuk én úgy hallottam megkörnyékezték Bartrát meg Assulint.Persze,h ez igaz e vagy sem azt nem tudom.fcbarca0827 írta:Nem.Balazs1415 írta:igaz, hogy a real el akar vinni 2 ifit a barca b-ből?
De ezt legközelebb a megfelelő topikba kérdezd meg ha lehet.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem.Balazs1415 írta:igaz, hogy a real el akar vinni 2 ifit a barca b-ből?
Igazábol Gai-ról én is hallottam, de, akkor is... Ugyanmárhagyjukmár.Bányász írta:Hát mondjuk én úgy hallottam megkörnyékezték Bartrát meg Assulint.Persze,h ez igaz e vagy sem azt nem tudom.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.05.31. 22:02:31-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Barça B
igaz, hogy a real el akar vinni 2 ifit a barca b-ből?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kár, h Krkic Rijkaard utolsó évében már szinte alapembernek számitott, és előtte másfél évvel is már játszogatott a csapatban... NSO megint hozta a formáját...Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2030830
Nem,nem!Krkic nem megy innen sehová!
De azért biztos hogy nem tesz rosszat az önbizalmának, ha Fergie érdeklődik utána! Feltéve ha lehet hinni a hírnek....
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2030830
Nem,nem!
Krkic nem megy innen sehová!
De azért biztos hogy nem tesz rosszat az önbizalmának, ha Fergie érdeklődik utána! Feltéve ha lehet hinni a hírnek....
Nem,nem!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Bojan egy nyilatkozatában kicsit odaszólt Mourinhonak és a realnak..
Nagyon nagy a srác.. 
http://www.pepsifoci.hu/node/63372

http://www.pepsifoci.hu/node/63372
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Épp ezért viszi majd maga után, Patot. Méghogy Bojan Angliába.Lionel85 írta:kik fiatalítani akarják keretüket. Mivel már Drogba és Anelka is 30-on túl van, Ancelotti fiatal csatárt szeretne venni, aki a (közel)jövő Chelsea-támadószekcióját képezheti.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Most őszintén, minek kéne nekik Bojan?
Csatárok: Anelka,Drogba igaz ők már 30 felett járnak, de még ott van: Kalou,Sturridge, di Santo aki most kölcsönben van és Kakuta is
Sőt, még szerintem van rengeteg fiatal játékosuk a wikipedia szerint is
Továbbá szerintem jobb ha felfogjátok: Ha a Barca vezetőségéből valaki azt mondta, hogy nem megy Bojan, akkor az úgy is van/lesz

Csatárok: Anelka,Drogba igaz ők már 30 felett járnak, de még ott van: Kalou,Sturridge, di Santo aki most kölcsönben van és Kakuta is

Sőt, még szerintem van rengeteg fiatal játékosuk a wikipedia szerint is

Továbbá szerintem jobb ha felfogjátok: Ha a Barca vezetőségéből valaki azt mondta, hogy nem megy Bojan, akkor az úgy is van/lesz

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- madmushroom
- Capitá del Barça
Semmi esélye a srácnak Angliában. Tökre tennék, fizikailag nagyon gyenge oda.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A TotalBarça informárciói szerint a Chelsea szemet vetett Bojanra, akik fiatalítani akarják keretüket. Mivel már Drogba és Anelka is 30-on túl van, Ancelotti fiatal csatárt szeretne venni, aki a (közel)jövő Chelsea-támadószekcióját képezheti. A hír szerint 22 millió eurót szán a Chelsea Bojanra.

Remélem jövőre stabil kezdő lesz,sokkal nagyobbat játszott idén mint Ibra.Igaz hogy utóbbi sokat volt sérült,de Bojan meg folyton padozott,mégis lőtt egy csomó gólt:)
megérdemli a bizalmat,és él is vele:)
megérdemli a bizalmat,és él is vele:)
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Igen, teljesen igazad van! Nekem nem titkolom, ő a személyes kedvencem! Nagyon boldog vagyok! Ő már jelenleg egy emblematikus figura, s 4-5 év múlva ő lehet a Barcelona irányítója! Nagyon szeretem, Hajrá Bojan!galamb írta:Laporta kijelentette Boján biztosan marad jövőre is. Ez nagyon jó hír. Kár lett volna megválni tőle.
més que un club
Sztem egy rendkívül magabiztos és kiváló játékos.Üdv
Joey
Laporta kijelentette Boján biztosan marad jövőre is. Ez nagyon jó hír. Kár lett volna megválni tőle.
Szerintem Pep számol vele a jövőben is. Szükség van rá, de még sokat kell tanulnia. Pepnek és csapattársaink nagyon kell rá vigyáznia( lásd. Henry), hogy a tehetségét helyes irányba tereljék. Nem szabad elbizakodnia, dolgoznia kell tovább nagyon kitartóan és alázatosan, ahogy eddig is tette. Mert ha nem, sok más tehetséghez hasonlóan eltűnik a süllyesztőben. Erre sok példát lehetne említeni itthonról is. Nem szabad elszállni a sikerektől. Minden elért siker még nagyobb alázatra kötelez. Úgy látom ez a Barca filozófiája. Ezért és szép játékukért drukkolok nekik. Csak így tovább Bojan.
-
- Barça B
Nagyon jó volt tegnap is a kicsi
Remélem Guardiola nem szeretné eladni/kölcsönadni. Ilyen játékos nem lehet..kitűnő formában van.
Amikor pályára lép és megkapja a lehetőséget gólt is szerez.
Viscaaa Barcaa.

Amikor pályára lép és megkapja a lehetőséget gólt is szerez.
Viscaaa Barcaa.

Mes que un club
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
-
- Jugador d'estrella
Lehet, hogy elvakult amit írok (mert egyik kedvencem
)de nagyon remélem, hogy ezzel a szezonvégi feltámadásával sikerül biztosítani helyét a jövő évi csapatban is. Henry megy tehát ok hogy jön valaki a támadó alakzatba...Mindemellett lehet meg kéne próbálni a srácot a barlszélen...mert láthattuk ha megkapja a bizalmat és játszatják rendszeresen akkor tud termelni rendesen.Mindemellett vannak cselei, gólpasszai szóval szerintem hasznos.(főleg ha Pedro játszhat a fontos góljai miatt akkor Bojan is bekerülhetne a góljai miatt
) dehát ez még mindig a jövő zenéje. Egyenlőre örülnék ha maradna és jövőre mégtöbbet láthatnám a pályán...
Vamos Kicsi

Vamos Kicsi

Igen, ez jó Bojanban. Hallgat elfogadja a helyzetét, dolgozik keményen, és amikor szükség van rá ő teljesit. Még amikor nem is mén neki a játék látszik rajta h hajt, fut, keresi a labdát, nem áll meg és kezd el "sirni". Remélem hogy marad még sok évig. Hajrá Bojan!
Ritka az a csatár, aki rendszeresen padozva is tud termelni gólokat, ő ilyen játékos. Tegnap bebizonyította ismét, hogy a kezdőben is megállja a helyét, ha nem is megy neki, de küzd, hajt. Szükség van rá természetesen.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igazából most jött el az ideje annak, hogy rendszeresen pályára lépjen, végigtoljon legalább 75 perceket. Fura a szitu, mert szerintem csak az hozhat igazi áttörést. Erősödnie kell még, ehhez meccsek kellenek, viszont
abban nem vagyok biztos, hogy ősztől kezdőként számít rá Pep. Ellenben szükség van rá, mert ha még jön is Villa, mindössze 4 támadóval nem lehet nekivágni a szezonnak.
abban nem vagyok biztos, hogy ősztől kezdőként számít rá Pep. Ellenben szükség van rá, mert ha még jön is Villa, mindössze 4 támadóval nem lehet nekivágni a szezonnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tegnap ismét jól játszott! A végén ugyan voltak kihagyott ziccerei, de ezt a kölyköt hiba lenne eladni!
Hatalmas gyöngyszem csak jól kell kezelni. Kár, hogy csak az idény végén számol vele komolyabban Pep!
Még ha nem is játszik jól egy egy meccsen a maga gólját az esetek többségében meglövi. És ettől klasszis egy csatár. 19 évesen ilyen kepésségei keveseknek vannak!

Még ha nem is játszik jól egy egy meccsen a maga gólját az esetek többségében meglövi. És ettől klasszis egy csatár. 19 évesen ilyen kepésségei keveseknek vannak!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
A türelemnek meglett a gyümölcse. Pályafutása alatt most kapta meg a legnagyobb bizalmat. Sem Frank, sem Pep nem számított rá eddig nagy derbiken. Most a bajnoki hajrá 2 legfontosabb meccsén (Villarreal, Sevilla) stabil kezdő lett. Remélem Pep úgy elkezdi majd favorizálni a kölyköt és beépíteni a kezdőbe mint Pedrot.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Barça C
3/3-as lett a kisgyerek
Befocizta magát a kezdőbe remélem. A svéd meg mehet Isten hírével.