Az ilyen összehasonlítás mindig attól függ, hogy azt a bizonyos képességet mennyire tudja a csapat szolgálatába állítani az illető. Mert Pedro és Cuenca jó játákosok, remekül elvannak, ha egy olyan Messi van mellettük, aki szállítja a gólokat, és leköti a védőket. De mondjuk Messi nélkül, ha ők ketten alkotnák a csatársort, kérdéses mennyire lennének veszélyesek. Neymarnál minden attól függ, hogy ha mondjuk 2 sikeres csel után nem akarja a 3.-at is megcsinálni, hanem van szíve passzolni akkor máris jót tett a csapatnak. Ha meg elég technikás, akkor a csapat gyors, rövid passzos játékát is el tudja sajátítani. Szerintem neki menne.Bob_Marley írta:Ezzel vitatkoznék abból a szempontból, hogy nekünk mire van szükségünk, hogy illik bele egy gépezetbe!shutterisland írta:
viszont szerintem ti is tudjátok, mennyivel több potenciál van benne, mint cuencában vagy telloban.
Lehet egyénileg többet tud a labdával Neymar, de szerencsére ezt 11en játsszák, s ezerszer inkább egy szép csendben a munkáját elvégző Cucu vagy éppen Pedro mint Neymar!
Ha a Neymar erősségeit meg gyengéit nézem, pont abban erős, amire nekünk nincs szükségünk
Persze a kérdés mindig az, változhat-e, de amit írtam is ne 50 milliókért kísérletezgessünk, mikor a hiányzó kis puzzle darabok akár az orrunk előtt vannak!
Jelenleg a Messi Alexis sorba a hiányzó 3. láncszem ha Villa nem, akkor a brazil jó lenne. szerintem jobb, mint Cuenca, Tello, Pedro.