Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ilyen összehasonlítás mindig attól függ, hogy azt a bizonyos képességet mennyire tudja a csapat szolgálatába állítani az illető. Mert Pedro és Cuenca jó játákosok, remekül elvannak, ha egy olyan Messi van mellettük, aki szállítja a gólokat, és leköti a védőket. De mondjuk Messi nélkül, ha ők ketten alkotnák a csatársort, kérdéses mennyire lennének veszélyesek. Neymarnál minden attól függ, hogy ha mondjuk 2 sikeres csel után nem akarja a 3.-at is megcsinálni, hanem van szíve passzolni akkor máris jót tett a csapatnak. Ha meg elég technikás, akkor a csapat gyors, rövid passzos játékát is el tudja sajátítani. Szerintem neki menne.Bob_Marley írta:Ezzel vitatkoznék abból a szempontból, hogy nekünk mire van szükségünk, hogy illik bele egy gépezetbe!shutterisland írta:
viszont szerintem ti is tudjátok, mennyivel több potenciál van benne, mint cuencában vagy telloban.
Lehet egyénileg többet tud a labdával Neymar, de szerencsére ezt 11en játsszák, s ezerszer inkább egy szép csendben a munkáját elvégző Cucu vagy éppen Pedro mint Neymar!
Ha a Neymar erősségeit meg gyengéit nézem, pont abban erős, amire nekünk nincs szükségünk
Persze a kérdés mindig az, változhat-e, de amit írtam is ne 50 milliókért kísérletezgessünk, mikor a hiányzó kis puzzle darabok akár az orrunk előtt vannak!
Ezzel vitatkoznék abból a szempontból, hogy nekünk mire van szükségünk, hogy illik bele egy gépezetbe!shutterisland írta:
viszont szerintem ti is tudjátok, mennyivel több potenciál van benne, mint cuencában vagy telloban.
rossitól is kb annyit vártam volna, mint amennyit most sanchez letett.de azért Rossi se lett volna rossz
nem nagyon tudnák az ellenfél védői, melyik rendezvényen vannak.a Sánchez,Messi,Neymar szekció.
Én Villa helyére 1.számú jelöltnek tekintem a srácot.Azt nem mondtam hogy még ő is pluszban jöjjön.Barcaman1993 írta:De akkor is elárulhatod, hogy minek nekünk 8. csatár?
Azért ezzel vitatkoznék. A brazíl bohócligában megmutatta. Viszont akárhányszor nívós ellenféllel találkozott, akkor nem láttam olyan penge megoldásokat tőle, mint a róla készült kiváló tyúktyúbos videókon. De akkor is elárulhatod, hogy minek nekünk 8. csatár?K900 írta:Igen!!És te az általad mélyentisztelt "bohócott"velük hasonlítod össze???Barcaman1993 írta: Bojan és Jeffren (te jó ég), akkor se játszottak sose, pedig 6 csatárunk volt.Mj:Akinek a tudását (ezek szerint rajtad kivül) mindenki elismeri.
A lényeg benne van a mondandódbanK900 írta:Pedig van rá esély.A nyáron Rosselék sztem megfogják próbálni elhozni.Főleg annak tudatában,hogy Messi és Alexis mellett jelenleg nincsen egy gólképes csatárunk.
Igen!!És te az általad mélyentisztelt "bohócott"velük hasonlítod össze???Barcaman1993 írta: Bojan és Jeffren (te jó ég), akkor se játszottak sose, pedig 6 csatárunk volt.
Mi? Még ez kéne nekünk. Jelenleg van 6+1 csatárunk. Minek ide egy 8.? Emlékszem, mikor itt volt Bojan és Jeffren (te jó ég), akkor se játszottak sose, pedig 6 csatárunk volt. Másrészt bazi drága lenne, harmadrészt, zsákbamacska. Emelett Messi szinte mindig játszik, aztán mikor majd ott lesz a Sanchez-Villa-Pedro 3-as és ki tudja mi lesz Afellayjal és Telloval, aztán még ott van Cuenca is. És a már említett Fabregas és Iniesta. Még ez a bohóc kéne nekünk ide. Majd néhány év múlva, mikor apróért, vagy ingyen jöhet és Villa kiöregszik OK, de így...K900 írta:Pedig van rá esély.A nyáron Rosselék sztem megfogják próbálni elhozni.Főleg annak tudatában,hogy Messi és Alexis mellett jelenleg nincsen egy gólképes csatárunk.
Egyetértek.Sanama írta:Nagyon kijárt már neki ez a 2gól, nagyon sokat melózik minden egyes meccsen. Egyik kedvencem lett a srác.
Mikor a kommentátor mondta,hogy mesterhármas... majdnem felugrottamAztán látom,hogy Pedro...
Na nem baj, a BL döntőre tartogatja a mesterhármast, érzem
Pedig van rá esély.zsoly12 írta:Kerlek,Istenem,SOHA!K900 írta:Remélem egyszer összeáll a Sánchez,Messi,Neymar szekció.
Kerlek,Istenem,SOHA!K900 írta:Remélem egyszer összeáll a Sánchez,Messi,Neymar szekció.
Véletlenül nem CR7-re gondoltálvisca el barca írta: hogy vmi neymar-klón...
noname írta:Kissé tartottam tőle h amolyan Robinho-féle lesz, aki nem tudja majd mikor kell cselezni, mikor lőni, jönnek majd a hisztijei, stb.
Ehhez képest tudja mikor kell lőni, passzolni is nagyon tud, az egyetlen dolog, amin látványosan javulni kell, az az összjáték, a gyors kombinációk, mert nem véletlen h Messi az ilyeneknél Xavival és Inivel kombinál, nem pedig vele. Nagyon harcos és egész fegyelmezett. Egyáltalán nem gyengébb, mint amit Villa nyújtott. Jó igazolás volt, megérte a pénzét! Már várom h Villa is visszatérjen. Csatárt nem kell igazolni egyhamar. Inkább az a kérdés h kit adunk el. Sanchez jó játékával, Tello nagyon biztató játékával + Deulofeu jó játékával a B csapatban, nyugodtan gondolkodhatunk eladáson.
Én szerintem nem vagyok elfogult vele, mert anno kétkedve fogadtam a leigazolását. Tudtam, hogy jó, de kicsit zsákbamacskának tartottam.shutterisland írta: szóval (bár elfogult vagyok, mert nagyon szimpatizálok vele) én tökéletesen elégedett vagyok vele, és a góljai is jönni fognak még, szoknia kell még a csapatot, és az önbizalmát építgetnie, mert azzal kicsit bajok voltak eleinte.
ezt még süsd el párszor, ma bejöttTényleg már csak a gólok hiányoznak..
Viszont egyik sárgát sem színészkedéssel harcolta ki, mint azt sokan gondolják.Messidona10 írta: Mondjuk szerintem azért az emberelőny kiharcolása nem olyan nagy dicsőségHabár sokan gondolják, hogy ezzel a céllal játszik a csapat....