Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem teljesen megfelel..:Poldi:.. írta:sokat próbálkoztam vele de sajnos nem sikerült úgy beleolvasztani a háttérbe mint a két címert, ez által lett ilyen sajnos
pedig sztem nagyon közel áll ahhoz h ku. jó legyen, ha megengedsz egy apró kritikát, Alonsón a fehéret kicsit kiégetted, és emiatt nem tűnik egyenrangúnak a 3 kép, Alonsón akad meg az ember szeme, sztem ha sikerülne őt is a címerekhez hasonlóan halvanyítani egy kicsit... sztem állati jó lennemester jelzőt nálam el is felejthetjük
Na Poldi!..:Poldi:.. írta:
mester jelzőt nálam el is felejthetjük![]()
Szerintem már el is kezdhetitek..La Pulga írta:Lassan két éve , hogy megnyitottuk a topicot Lioval![]()
Mikor kezdjük a versenyt?
Nagyon várom mesterem..:Poldi:.. írta:csak elment a netem.. nem tudtam képet keresni így.. most tudom csak folytatni a Pool-Barca-Alo siget
Miért rühelled? Van valami hátránya amiről nem tudok?[/quote]CFirpo3 írta:
igen bizony, ez figyelemre méltóBányász írta: Harmadszor meg dícséretes,h elindultál kezdő létedre is.Vegyetek példát Dankáról emberek!
Remélem zsűriként hozzá szólhatok a dolgokhoz.(már ha télleg négy zsűri lesz...bár mondom ha kell lemondok a dologról)Danka00792 írta:Na, megcsináltam az elsö sig-et a bannerversenyre. Xavi-Messi-Iniesta.
A hátteret is én csináltam.![]()
Sok hiba van benne, ha valaki figyelmes akkor nagyon sokat észre vesz benne, de nézzétek el. Ez a 4. bannerem.![]()
![]()