Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gekkodan! Itt van az amit én csináltam még tegnap...gekkodan írta: Köszi, ez nem is rosszLehet, hogy beteszem, de Valentino-ét pl nem látom sehol
![]()
Az összes képemhez különféle textúrákat használok, mint ahogy sokan mások is.lionelmessi19 írta:Egy kérdés, remélem nem sértődsz meg.. a hátteret te csinálod, vagy csak rábiggyeszted azt a pár cuccot?Katalán88 írta:Gekkodan!!! megpróbáltam én is csinálni eggyet, mint ahogy Valentino...
Nem lett a legjobb meg sok extra sincs rajta, de a célnak talán megfelel.Majd Poldi és LP tuti jobbat fog csinálni.
![]()
![]()
Mert ha te, kezdő létedre ezek a hátterek nem gyengék...
Egy kérdés, remélem nem sértődsz meg.. a hátteret te csinálod, vagy csak rábiggyeszted azt a pár cuccot?Katalán88 írta:Gekkodan!!! megpróbáltam én is csinálni eggyet, mint ahogy Valentino...
Nem lett a legjobb meg sok extra sincs rajta, de a célnak talán megfelel.Majd Poldi és LP tuti jobbat fog csinálni.
![]()
Köszi, ez nem is rosszKatalán88 írta:Gekkodan!!! megpróbáltam én is csinálni eggyet, mint ahogy Valentino...
![]()
Photoshop-pal csináljuk őket...legalábbis azt hiszem, hogy a nagy többség azzal...pety27 írta:Sziasztok,segítenétek nekem?![]()
Ilyen aláírásképeket hogy csináltok,milyen programokkal,illetve milyen tudás szükséges hozzá??
Klasszisokkal jobb, mint az előző!Katalán88 írta:
Igen én csináltam.... MMMMM nem szeretnék nagyon kikapni a mesterektől... Majd legfeljebb legközelebb.Bányász írta:Ha akkora gond akkor én átadom a helyem mivel előbb jelentkeztél...szóval ha benne vannak a többiek akkor átveheted a helyem.Katalán88 írta:én már Decemberben jeleztem a zsűrizést!!!! és, ha jól láttam nem vagyok benne...
De nem akarsz inkább indulni?![]()
Azt mondtad az aláírásodat is Te csináltad...versenyzőből meg minél több van annál jobb szvsz...
Akkor ezek szerint benne vagyok???lionelmessi19 írta:Akkor 4en vagyunk.
Bár nem értem hogy mi ebben a pláne..Csak ha már feladványom van a dologban, gondoltam énis beszállok.
Ha akkora gond akkor én átadom a helyem mivel előbb jelentkeztél...szóval ha benne vannak a többiek akkor átveheted a helyem.Katalán88 írta:én már Decemberben jeleztem a zsűrizést!!!! és, ha jól láttam nem vagyok benne...