Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az jó lesz nekem sztem... 2 nap alatt simán összehozom a 3 signet. az biza 12 óra folyamatos munka lesz :Olionelmessi19 írta: Akkor mondjuk Jövő Vasárnap este 8 óra a határidő. hmm ?
..:Poldi:.. írta:
egyre szarabbakat csinálokés ez idegesít
Önkritika jó ha van,de ennél a képnél felesleges..:Poldi:.. írta:
egyre szarabbakat csinálokés ez idegesít
És akkor most Ti ezt ketten levezénylitek Perreroval vagy lehet még jönni zsűrizni?Csak mer már kérdeztem de nem kaptam választ.lionelmessi19 írta: Akkor mondjuk Jövő Vasárnap este 8 óra a határidő. hmm ?
Jaajjjj... tényleg ott az a csíklionelmessi19 írta: Így a mai Pep alja is fekete-fehér, plusz a címer bal oldalán még ott az éles csík, váltás.
Am az ötlet egészen szuper, hogy az idő múlását ezzel érzékelteted.
Akkor mondjuk Jövő Vasárnap este 8 óra a határidő. hmm ?Perrero írta:3 képet kell csinálnotoklionelmessi19 írta:bla..bla..bla..
1. Xavi-Messi-Iniesta (aztán jók legyenek ám, mert használni akarom vmelyiket!L.)
2. Kowalsky meg a Vega -vmi "forradalmas" háttérrel
3. Szabadon választott
Természetesen mindegyik saját 5let, főleg az első..
Ja és plusz pont jár egy 1280*1024es Kowalskys bugiértIgen, korrupt vagyok, nem tagadom..
helyesValentino írta:Poldi vagy La Pulga biztos jobbat csinál Neked...gekkodan írta:Srácok![]()
Nem sürgetés, meg semmi ilyesmi, csak rákérdezek, hogy számíthatok-e majd az aláírásképre, amit még decemberben kértem (FCB-Liverpool-Fernando Alonso)?
Nagyon köszi![]()
csak gondoltam megpróbálkozok vele én is...
Ez se rossz...köszNem csináltam, de kerestem neked egy szépet!
Így biza!..:Poldi:.. írta:
így gondoltad?
Nem csináltam, de kerestem neked egy szépet!langpeter14 írta:...