Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valamelyik nagy mester a nagy elfoglaltság közepette erre is tudna pár pillanatot szánni? Nem nagy feladat szerintem annak aki érti. Köszi.G-Jay írta:Mesterek!
Lenne egy kicsit talán extrémnek számító kérésem. Itt ez a címer:
Namost. Az lenne a kérésem, hogy meg lehet é csinálni ezt úgy, hogy a kép kerete maga a címer körvonala legyen? Ha igen, akkor szóljatok már, mert még nem lenne vége a kérésnek, de ha ez nem teljesül akk tárgytalan.
Sry, ennek pont jó is, viszont Painttel próbáltam lekicsinyíteni, de adott neki egy fekete hátteret. Valaki lekicsinyítené nekem úgy, hogy a kerete továbbra is a körvonal maradjon, és a magassága 120 legyen, valamit ugyanezt egy Barca címerrel?
És még ezzel is:
Bence!La Pulga írta:La Pulga írta:
ahha valahogy így gondoltam!CFirpo3 írta:Ilyenre gondolsz:Valentino írta: A színesből-fekete-fehérbe való színátmenetben valaki tud segíteni??
?
Mert akkor leírom PÜ-ben.
Igazad van... főleg a fekete-fehér oldalon lévő kép gyengeCFirpo3 írta:Az elképzelés jó, de nagyon rossz minőségű képeket választottál.
Az elképzelés jó, de nagyon rossz minőségű képeket választottál.Valentino írta:Na elkészült a kép... de az előzetes elképzeléseimet sajnos nem nagyon tudtam megvalósítani![]()
![]()
Így sikerült...
Úgy képzeltem el, hogy átmenetes lesz színesből, fekete-fehérbe... de sajna nem jöttem rá, hogy hogyan tudom azt megcsinálni...ugyhogy aki tudja az legyen kedves és mondja el nekem![]()
Előre is Köszönöm!
KösziKatalán88 írta:WOW Valentino nagyon fejldősz 1000Xer jobbak a mostani képeid, mint a régebbiek!!!!!