Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És akkor 3 zsűri? mert már 3-an megvagyunk!!!Perrero írta:3 képet kell csinálnotoklionelmessi19 írta:bla..bla..bla..
1. Xavi-Messi-Iniesta (aztán jók legyenek ám, mert használni akarom vmelyiket!L.)
2. Kowalsky meg a Vega -vmi "forradalmas" háttérrel
3. Szabadon választott
Természetesen mindegyik saját 5let, főleg az első..
Ja és plusz pont jár egy 1280*1024es Kowalskys bugiértIgen, korrupt vagyok, nem tagadom..
Miket beszélsz ez tök jó!!..:Poldi:.. írta:na hogy a kezdők se adják fel, láthatjátok hogy én is honnan kezdtem
régebbi sig![]()
Hát ez nagyon zsír! 10/10 !La Pulga írta:
Én mindig benne vagyok
Zsűrizést én is szívesen vállalnék,ha van rá lehetőség.Bányász írta:Jönnék zsűrizni ha beindul a dolog.Meg ha lehetséges egyáltalán....Perrero írta:BannerversenySenkit nem érdekel
Adminékkal szerintem megtudnék dumálni 1 rangot
Jönnék zsűrizni ha beindul a dolog.Meg ha lehetséges egyáltalán....Perrero írta:BannerversenySenkit nem érdekel
Adminékkal szerintem megtudnék dumálni 1 rangot
Jaajjjj... NAGYON KÖSZI POLDI!!!..:Poldi:.. írta:réteg. és ctrl+j-vel meg tudod duplázniValentino írta:Itt néztem pontosan...![]()
csak az a baj hogy nem tudom hogy mi az a LAYER... és az én PS-em magyar... szóval nem értem, hogy hogy kell megcsinálni![]()
![]()
ha már szóbajött... mi az a LAYER??és hogy kell megduplázni??
réteg. és ctrl+j-vel meg tudod duplázniValentino írta:Itt néztem pontosan...![]()
csak az a baj hogy nem tudom hogy mi az a LAYER... és az én PS-em magyar... szóval nem értem, hogy hogy kell megcsinálni![]()
![]()
ha már szóbajött... mi az a LAYER??és hogy kell megduplázni??
Köszi... akkor én is átnézegetem, hogy milyenek vannakCFirpo3 írta:Nekem eleve benne vannak a ps-ben. Csak ki kell választani a nekem tetszőt.Valentino írta:Olyan kérdésem is lenne... hogy betűtípusokat honnan szedtek ti le???
Nekem eleve benne vannak a ps-ben. Csak ki kell választani a nekem tetszőt.Valentino írta:Olyan kérdésem is lenne... hogy betűtípusokat honnan szedtek ti le???