Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A felirat orditóan rossz...kudu írta:Készítettem egy Messi-s háttérképet, elég sokat dolgoztam rajta.
Légyszives írjátok le a véleményeteket róla![]()
Köszönöm előre is!
szntem nem lett [auto_cenzúra], Bence
Jó lett, és számomra külön öröm hogy új albumot csinál képed főszereplője.Danka00792 írta:Elötö munkámat hagytam, nem lett jó. De ime egy kész, amit tegnap csináltam. Véleményeket légyszi irjatok.![]()
Tényleg nagyon jó lett!kudu írta:Készítettem egy Messi-s háttérképet, elég sokat dolgoztam rajta.
Köszönöm előre is!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nagyon szép lett grat...kudu írta:Készítettem egy Messi-s háttérképet, elég sokat dolgoztam rajta.
Köszönöm előre is!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ha egy kritikát megengedsz akkor a kivágásra jobban ügyelj, mert az nagyban hozzá járulhat az összhatáshoz. Akármilyen effekteket, rendereket rakhatsz a képre ha nincs kivágva normálisan teljesen hazavághatja az elkészült képet.Valentino írta:...Cacareses kép.....
Nem rossz, a szöveg nekem nem tetszik, és Henry elbírt volna talán kicsit több efektetKatalán88 írta: Vélemyének, hogy legközelebb mit csináljak jobban?
Ha jól tudom akkor Photoshoppal készül a képek nagy része!!Devid16 írta:Sziasztok srácok![]()
Azt szeretném kérdezni valakitől, hogy mivel csináljátok ezeket a cuccokat...mert már régóta nézegetem és nagyon tetszenek...Photosoppal már én is alkotgattam képeket amik mások szerint elég jól sikerültek szóval ennek is nekiállnékSzóval annyit szeretnék kérni hogy mi a progi pontos címe meg hogy vane valami magyar kiadás esetleg mert az jobb lenne
előre is köszi
![]()
respekt
Oh mélységes köszönetem.G-Jay írta:Barcaforever! Elfelejtettem odaírni, de a két LT-s avatart neked szántam!
Szoktak lenni próbálkozos jellegű képek, amikhez azért se írok kritikát mivel én még megközelítőt se tudnék csinálni, de ez nagyon szép, mint a minősége és a szinek is passzolnak!Grat!CFirpo3 írta:Gyakoroltam én is a sig készítést, be is rakok 2-t. Pár hete csináltam őket:
Az biztos, hogy sokat fejlődtem az első óta. Vélemények?