Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem se jön (sajnos), de nem nagyon emlékszem ilyenre, h Sylvinhoval hosszabbítanánkSlither írta:Mintha igazolások topikban vki írta volna hogy hosszabbítunk Sylvinhoval.MichaaBee írta:ez most nem nagyon illik ide, de nekem csak Marcelo szimpi a madridból! ide kéne hozni a a Barcához, mert Sylvinho visszavonul az év végén!![]()
Marceloért asszem régen mi is bejelentkeztünk, de a Madrid többet ajánlott érte és így ők vitték el. Nem valószínű hogy a közeljövőben idekerül.
Pedig de. Engem a Barca érdekel. Nem a Real. Az, hogy odakint mivan, az az ő dolguk. Én magyar vagyok, nem igazán érint. A focijukba szerettem bele. (Persze nem szimpatizálok velük, a vezetőségükről és néhány játékosról is megvan a -pozitív és negatív- véleményem. De belőlem nem vált ki olyan érzelmeket a Real Madrid név, mint a tőzsgyökeres katalánokból...)Blaugrana10 írta:Kerdem a kedves Barca szurkoloktol: lehet egy Blaugrana igazi drukker nem antimadridista? Hat nem...
Mintha igazolások topikban vki írta volna hogy hosszabbítunk Sylvinhoval.MichaaBee írta:ez most nem nagyon illik ide, de nekem csak Marcelo szimpi a madridból! ide kéne hozni a a Barcához, mert Sylvinho visszavonul az év végén!
Még be is idéztem, hogy mire vonatkozott a közelmúlt! Az elmúlt 4 évre! Nem a múlt hétről beszéltem.A multhét már olyan távolvan?
De igaz ne beszéljünk a multról.
valahogy úgy!Úgy tűnik visszanyerte a Real a formáját, [auto_cenzúra] játék>>győzelem.
?? Ezt nem igazán értem..Főleg ha még Canna papa is visszatér.
Es eletem legszebb pillanatai voltak mikor a Barcanak sikerult legyoznie a Realt.
Tévedsz, Katalónia Spanyolország, és az is marad még pár száz, ezer évig. Attól még, hogy Oleguerhez hasonló maroknyi nacionalista ezt szajkózza, nem következik ez be. Lsd. Koszovó példáját, kikiáltották a függetlenségüket, de sose lesz belőle semmi. Mert ez a dominó-elvet hozná működésbe. Az USA könnyen ugrál ebben a kérdésben, de hiába ismeri el a függetlenséget, a többi vezető állam ezt nem teszi meg, az ENSZ-nek pedig nem lesznek tagjai. Kínának ott van Tajvan, Oroszországnak Dagesztán, Csecsenföld, Nagy-Britanniának É-Írország, Spanyol Királyságnak Katalónia és Baszkföld. És, ez utóbbiaknak van igazuk.Blaugrana10 írta:Catalunya is not Spain!!!!!!!!!!!!! Tudjatok kolyok korom ota Barca drukkel voltam, vagyok s maradok mind halalig, jobban-roszban kialtam a csapat mellett. Ha egy meccset elvesztettunk, a ra kovetkezo het nagyon rosszul telt el. Es eletem legszebb pillanatai voltak mikor a Barcanak sikerult legyoznie a Realt. Altalaban a Real meccseket is megnezem es drukkolok az ellenfelnek. Kerdem a kedves Barca szurkoloktol: lehet egy Blaugrana igazi drukker nem antimadridista? Hat nem...
Ez így nem igaz. Én is szívemből Barca-drukker vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy a Realt meg gyűlölöm. Nem drukkolok nekik, de nem is vicsorgok rájuk véres szájjal.Blaugrana10 írta:Aki Barca drukker az legyen Real ellenes, s vegul is ok az osi ellenseg. Antimadridista
jó az igaz...de pl a tavalyi szezonban meg lehetett nézni h h küzdött az esp nálatok,illetve h hajtott nálunk,az utolsó előtti fordulóban...DJ REAL Bee írta:Jah annyira, hogy ősszel Espanyol vert meg minket először
Ezért kár volt regelned. Ez a hsz messze van az eurobarca színvonalától. Szerintem, el kellene gondolkoznod az élet értelmén.Blaugrana10 írta:A Margot nem tartom semmifele sztarcsapatnak. Aki egy cseppet gondolkozni tud, na meg egy cseppet ertelmes ember is, az nem drukkol ezeknekRuhelem oket kemenyen... Ha latom csak azt a gamat cimeruket is, a hanyinger elkap. fuj S aztan Raulrol ne is beszeljek... Antimadridista forever
Jah annyira, hogy ősszel Espanyol vert meg minket előszörAmúgy megfigyeltem h vannak csapatok(AtMa,Espanyol) akik ellenünk úgy mennek mintha az életükért küzdenének,a madrid ellen meg egyszerűen tengenek lengenek a pályán...nem értem ez mért van de mind1...
Beléd rúgok 16-os előtt 5 méterrel, de továbbmész, bemész a 16-oson belülre, ott is belédrúgok, elesel. Fair play, ha azt mondom, hé, nem itt kezdődött a szabálytalanság?Úgy tűnik visszanyerte a Real a formáját, [auto_cenzúra] játék>>győzelem. Amúgy a tizenegyes nem volt az, de ha már befújta akkor szabad, mert a "szabálytalanság" megkezdése a 16-oson kívül történt.
Azért nem tudom hányféleképpen lehet értelmezni azt a mondatodat, hogy "szégyen a Barcára nézve, hogy ilyen selejt drukkerei vannak"? Én ezt egyféleképpen tudom csak értelmezni, és ezáltal elfogadhatatlannak tartani.Pedro10 írta:Hé,én nem bántásból irtam.Mondom félreértett Aronba.Olvass már és értelmezz.
.campeonesmadrid írta:8 pont 2-1 Raul,Higuain.
Májusban jön a 31.