Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ÚÚ, a Snoop Dogg-os nagyon állat lett.CFirpo3 írta:Gyakoroltam én is a sig készítést, be is rakok 2-t. Pár hete csináltam őket:
Rádbízom, ha már foglalkozol vele, ami tetszik...La Pulga írta:Razz Bár LP pont kiesik ez alól már, de segond.![]()
![]()
Hasonló szìnösszeállìtásban mint az előző?
Csak nehéz rendert találni.
hát élesebbre sajnos én nem tudom megcsinálni... de valóban... Poldinak ha megvan nagyban akkor ő megtudja csinálni neked!!G-Jay írta:Hu köszi, de ennél élesebb képre gondoltam ha nem haragszol meg. Vagy nem is lehet már úgy élesben kihozni? Azért Poldinak címeztem mert gondoltam neki meg van nagy felbontásban, és abból könnyen megtudja oldani...
Megpróbáltam megcsinálni amit kértél Poldi-tól, hogy ne legyen szegénynek annyi dolgaG-Jay írta:Nekem nincs nagy kérésem, mindössze annyi, hogy a jelenlegi avataromat csináld már meg Poldi 130x130-asba a jelenlegi 105x105 helyett, minőségromlás nélkül, továbbra is nagyon éles képet, mert azt nemtom hogy kell painttelKivágni még csak csak sikerált...
Én 1.re sokkal bénább voltam.Katalán88 írta:Csináltam egy háttérképet:
http://kepfeltoltes.hu/view/090118/Csec ... es.hu_.jpg
Teljesen kezdő vagyok!!!!Vélemények?
A szöveghez tudnátok segíteni? mert sztem ez így nem a legjobb.