Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nem működik,le se lehet tölteni!Xavi írta:Vid a tegnapi meccsről:
Yokohama Marinos - FCB 3-3
már 85ször be lett linkelva. nézz visszaKitfisto írta:Tudna nekem valaki egy Chelsea-Barcelona
összefoglalt keresni.Elöre is kösz!
Nem mind1ikről készül,nem?!Enrique írta:Azé' akkor is kéne - nehogymár' kimaradjon egy összefoglaló...Zsolti írta:abból a mecsből nem lehetett túl sok mindent lejegyezni.Enrique írta:Srácok, a RSoc elleni meccsről nincs valakinkek összefoglalója?
Tényleg passz...Gee777 írta:Nem rád gondoltam hanem Enriquere. De azt sem bántam volna ha Te segítesz.Kitfisto írta:bennem?Én is keresem de nem találom.![]()
![]()
Szolok ha találtam valamit!
HELP VALAKI.
Nem értem miért nincs meg senkinek.
Nem rád gondoltam hanem Enriquere. De azt sem bántam volna ha Te segítesz.Kitfisto írta:bennem?Én is keresem de nem találom.![]()
![]()
Szolok ha találtam valamit!
Azé' akkor is kéne - nehogymár' kimaradjon egy összefoglaló...Zsolti írta:abból a mecsből nem lehetett túl sok mindent lejegyezni.Enrique írta:Srácok, a RSoc elleni meccsről nincs valakinkek összefoglalója?
Hát igen, nem lehet elégX megnézni...bazsa007 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elnézést!!!
átfésültem a sport1,sport2 programját és június 4-én szombaton 18:45-kor megint leadják a sport1-en!
Sőt! Június 9-én 15:45 is leadják mégegyszer!
Horváth "madrid" Feri + a király Farkas Norbert kommentálta a Barca ünneplést... háááát, nemtom minek kellett berakni a Ferit, néha olyanokat beszólt... Beszélt arról, hogy egyszer Puyol a madridban fog játszani, beszélt a reálról, hogy ha hamarabb jött volt luxarburger:D akkor most ők lennének a bajnokok... Le kéne lőni azt az embert, ilyenkor is minden mondatába beleépíti a madridot.Morminho írta:Szombaton 17:00-kor lesz a sport1-en, az hogy hogyan ünnepelt a BarcaVki megtudja azt csinálni h felveszi és utána vhogy feltölti vhova
Én pont nem leszek itthon akkor, úgy hogy jó lenne ha vki megtudná ezt csinálni
Szerintem másokat is érdekelné
HA vki megtudja csinálni akkor írja be a fórumba légyszi
![]()
![]()