Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nemtudom h ti mit láttok abban a MU- ban, de én őszintén semmit! egy jó játékosuk van: Rooney személyében ! , de ugye egy fecske nem csinál nyarat... ettől függetlenül papíron, és gyakorlatilag is hoznunk kellene a mecsset... Visca el BarcaMichaaBee írta:Ritka jó eddig ez a BL.![]()
Két francia, két angol, egy német, egy olasz, egy orosz és a Barca.
Felőlem akármelyik jöhet, csak a MU kerüljön a másik ágra.![]()
Bordeaux lenne a legjobb, de a United kivételével akárki verhető, vagy legalábbis gond nélkül verhetőnek kellene lennie.![]()
Így igaz. Reménykedjünk a legjobbakban. (vagy legrosszabbakbanIlúvatar írta:Nos komáim, Pénteken derül ki, hogy kivel játszunk legközelebb, igaz?
levproff írta:Valaki!
Aki egy Isteni csoda folytán nem a Barca meccset nézi, vagy véletlenül a Bordó meccset is nézi, az lát esélyt egy Olymipakos gólra?
Bár tudom, akárki szerezhet gól, de legalább valami bíztatást.![]()
Én?Az idei Bl sorozatnak eddig szerintem az a tanulsága,hogy bárki verhető. Ki hitte volna,hogy kiesik a Juve-Pool páros még korábban,illetve most a Chelsea és a Real Madrid.
Én se azt kaptam amit vártam. Az Inter kellemes meglepetés volt számomra. Mourinho ismét bebizonyitotta, h egy nagy varázsló. Nem minden edző vállalta volna fel, h három csatárral játszon a Chelsea ellen a Stanford Bridgen, ő megtette és és jólt tette.Barcaman14 írta:Tegnapi meccsről: Nem azt kaptam amit vártam. Arra számítottam, hogy a Chelsea felőrli majd az Intert fizikálisan és akár meg is szórhatják őket. Ehhez képest az Inter nagyon fegyelmezetten játszott végig és a Chelseanek gyakorlatilag alig emlékszem szépen végigvitt támadására. A Lúcio-Samuel duó eszméletlen nagyot játszott! Valamelyikük mindig odaért az utolsó pillanatban. Sneijder is jól játszott és ami a legnagyobb öröm, hogy Samu egy ilyen fontos góllal járult hozzá a továbbjutáshoz.
hát ha így történne , akkor ott reváns van!Mikaos írta:Én csak abban reménykedem, hogy Barca - Arsenal döntő lesz, mivel ez garancia lenne a nyílt sisakos focira, szép megoldásokkal.
A többi csak részlet kérdése![]()
Először, persze... azért jussunk tovább ma...