Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Spanyolokat azért ne hagyd ki v nem cereted őket?Gauchomester írta:Annyira jó lenne ez a VB, ha a nagycsapatok közül nem csak a brazilok és a spanyolok játszanának jól. PL. Anglia elrontja az egész VB-hangulatot, ilyen lehangoló pocsék játékot rég láttam. Crouch mit keres ott???Miért pont rá, a leggyengébbre építik a támadó játékukat. Hajrá Trinidad, Hajrá Brazília
Lédererről az a véleményem h egy fax és ha 30 méterre van a labda akkor is sikitozik....és nem ért a focihoz.Marci írta:"Az angol szurkolók unalmukban rázendítettek a himnuszukra"
Na ezt sem tudom elképzelni a saját himnuszunkal....
Én a falra mászom ettől a Léderertől. Ti hogy vagytok vele?
Szerintem ha szerencsétlenül van összeválogatva egy csapat, akkor hiába jó játékos mindenki gyakorlatilag, akkor se fog menni.... ez saját tapasztalatom.. a válogatott most gondolom sokkal nagyobb motivációt jelent neki.The Torreador írta:Hogy van az h Beckhamnek a vb-n elég jól megy a real-ba meg csak dísznek van pályán?Vagy ott elég csak a pofija h fizetést kapjon
ez a különbség xavi és raul közöttThe Torreador írta:Azért azt elég furcsa elképzelni,h a spanyolok pótelejtezőt jáccotttak most meg esélyesek a VB címre.Xavi meg a kedvenc focistám 5 hónap kihagyás után így vissza térni,h gólpaszt ad és a meccs embere lesz![]()
ez így van. a franciák remélem megint kiesnek a csoportkörben... sajnáltam a lengyeleket, mert hősiesen küzdöttek!!!raven írta:Na tegnap a németek + a lengyelek bemutatták hogyan kell egy vb-n játszani.
Biztos hogy a lengyelek több pontot éredemeltek volna mint mondjuk a franciák...