2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
érdekes, előbb gondolkozz, felhoztam egy példát, gondolj abba bele.LG írta:Érdekes..amikor az Arsenalnál sérült a fél csapat, ti akkor is azzal jöttök, h túl fiatal meg gyenge a keret, stb....de a múúúúnál van egy-két sérült akkor arra már rá lehet mindent fogni? Érdekes...Szélek viszont maximálisan rendben vannak, csak a sérüléshiánynak köszönheti a Mu hogy így áll, az idei év is köztük és a Chelsea között dől el.
Akkor ezekszerint a múúúúú kerete sem annyira jó, h ha nem tudják pótolni a sérülteket.
Érdekes..amikor az Arsenalnál sérült a fél csapat, ti akkor is azzal jöttök, h túl fiatal meg gyenge a keret, stb....de a múúúúnál van egy-két sérült akkor arra már rá lehet mindent fogni? Érdekes...Szélek viszont maximálisan rendben vannak, csak a sérüléshiánynak köszönheti a Mu hogy így áll, az idei év is köztük és a Chelsea között dől el.
Meg eleve minden meccset emberhátrányban játszanak ha Scholes a pályán van.ozsimiki írta: 1-1et játszottak végül..
MU gyengélkedése nagyon érthető sajnos, gondoljunk bele mit játszanánk,ha Puyol,Pique,Alves stabilan sérült lenne...inkább bele se gondolok.
na meg a középpályán is vannak gondok a M.U.nál, ehhez képest azt írom "csak" 4 pont.
1-1et játszottak végül..miihii írta:Jaja,a tegnapi MU blama után én is azt kívánom,h a cselszkij is hasaljon.LG írta: a mu szépen égett...
a Chelsea se nyerjen, az isteni lenne.
"Dögöljön meg a szomszéd tehene is..."![]()
Ez nagyon dúrvaa.
Jaja,a tegnapi MU blama után én is azt kívánom,h a cselszkij is hasaljon.LG írta: a mu szépen égett...
a Chelsea se nyerjen, az isteni lenne.
Ennek nagyon örülök.Mondjuk már hónapok óta megkellett volna hozni ezt a döntést.Örülök a City mai győzelmének.Nem játszottak rosszul.Külön öröm számomra hogy Santa Cruz végre betalált.De egyszerűen nemtudom felfogni hogy egy ilyen védelemmel hogy lehet ennyi gólt kapni.Mert mindent lehet mondani a védelemre,de azt hogy gyenge azt nem...Gólgyártásba is kezdenek belejönni a srácok szerencsére.
Az baj, h ők ezeket a meccseket meg szokták fordítani, de ne legyen igazam. Gera döntse el a meccset az év góljával!csdewl írta:Gyanús ,hogy megint kikap a MU ,úgy mint múlt héten