Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem egyáltalán nem volt gyenge pont ő, védekezésben remekül ellátta a feladatát. Az első szezonja nem volt túl rózsás, de a következő kettővel én elégedett vagyok. Az utolsóban bár sokat volt sérült, de amikor játszott egészen remek volt. Abból meg ne induljunk ki, ha a VB-n gyenge volt, mert ebbe a válogatottban nehéz lett volna jól játszani, főleg, h nem is a posztján tolta.albicelesteX írta:Majdnem biztos vagyok benne,hogy Ő lesz a gyenge pont,ugyan úgy ahogy a triplázó csapatban is Ő volt!Ne legyen igazam,jó formáját hozza,de szerintem nem sokáig ölti magára a Barca mezt!
Hát nem a balbekk lesz a csapat erőssége, senki nem tud világklasszis teljesítményt lehozni, de egy jó performance-ra bármelyik képes aki szóba kerülhet ott (Abidal,Maxwell, Adriano, Puyol).albicelesteX írta:Majdnem biztos vagyok benne,hogy Ő lesz a gyenge pont,ugyan úgy ahogy a triplázó csapatban is Ő volt!Ne legyen igazam,jó formáját hozza,de szerintem nem sokáig ölti magára a Barca mezt!
És ebben a francia keretben, ki nem volt gyenge a VB-n, ilyen fejetlen válogatottat azért elég ritkán látni.fanbarca írta:Hát, nem tudom. A VB-n elég gyengén muzsikált középen, többek között egy tizenegyest is összehozott, ha jól emlékszem Mexikó ellen.gygerike írta:Abidal be középre ha szükség van rá ...
Elnézést az offért!
idén nem tartom valószínűnké. jövőre ki tudja? Simán megeshet. A Milan szerintem még kezet is csókolna ha egy 30-as évei elején járó futballistát el tudna hozni méghozzá ilyen kaliberűt.fcb4ever írta:Láthatjuk, hogy Pep évente küldi el a klub régebben ideigazolt játékosait. Jövőre már csak Abidal marad a kezdők közül, mit gondoltok, lehetséges, hogy ő lesz a következő "áldozat"?
Erre is gondoltam, már 31, és jövőre még lehetne belő le pénzt csinálni... Mire jó, ha innen vonul vissza? Nem lennék meglepve ha távozna.ab1daL írta:Ha hozza azt a formát amit idén, akkor nem hiszem, bár most már nem lehet tudni Pepnél. :S Egyébként Abi ha jól tudom már 31 éves? Lassacskán elérkezik neki is a vége, de még bőven benne van pár év. Régebben szóba hozták, igaz csak a média, de akkoris szóba került Clichy. Én őt megfelelőnek tartanám a pótlására majd egyszer, bár ahogy látjuk Fabret se nagyon akarják ide adni.fcb4ever írta:Láthatjuk, hogy Pep évente küldi el a klub régebben ideigazolt játékosait. Jövőre már csak Abidal marad a kezdők közül, mit gondoltok, lehetséges, hogy ő lesz a következő "áldozat"?
ők saját nevelések, velük azért más a helyzet. Pep azokat küldi el, akiket nem ő hozott, és nem saját nevelések (Yaya már szvsz biztos távozó) És mindezt magyarázat nélkül.messideco írta: Logikus gondolatmenet.De akkor mi lenne Puyollal,Xavival, stb. Én remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem fog távozni.
Logikus gondolatmenet.fcb4ever írta:Láthatjuk, hogy Pep évente küldi el a klub régebben ideigazolt játékosait. Jövőre már csak Abidal marad a kezdők közül, mit gondoltok, lehetséges, hogy ő lesz a következő "áldozat"?
Ha hozza azt a formát amit idén, akkor nem hiszem, bár most már nem lehet tudni Pepnél. :S Egyébként Abi ha jól tudom már 31 éves? Lassacskán elérkezik neki is a vége, de még bőven benne van pár év. Régebben szóba hozták, igaz csak a média, de akkoris szóba került Clichy. Én őt megfelelőnek tartanám a pótlására majd egyszer, bár ahogy látjuk Fabret se nagyon akarják ide adni.fcb4ever írta:Láthatjuk, hogy Pep évente küldi el a klub régebben ideigazolt játékosait. Jövőre már csak Abidal marad a kezdők közül, mit gondoltok, lehetséges, hogy ő lesz a következő "áldozat"?
Már, rég felépült.víscaelbarca!forever írta:Abidal egy nagyon jó játékos nehezen pótolható balhátvéd . remélem hamar felépül és jövőre meginn a töbiekkel eggyüt ünneplik a bl, laliga, királykupa címet
Ha nem vetted volna észre utolsó meccsen ő játszott szóval már felépült...víscaelbarca!forever írta:Abidal egy nagyon jó játékos nehezen pótolható balhátvéd . remélem hamar felépül és jövőre meginn a töbiekkel eggyüt ünneplik a bl, laliga, királykupa címet
Ugy nez ki most is tobb lesz..Andris írta:Azt valahogy mindenki elfelejti, hogy tavaly volt neki a mostanihoz hasonló jellegű és hosszúságú sérülése több is egymásutánban.
Egyébként meg tényleg továbbra is le a kalappal.![]()
Arsenal ellen kezdőbe várom.