Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.06. 12:39:38

Iniesta a válogatottban is sokszor játszott jobb v. balszélen, az EB is. A Barcában szintén. Amikor bemutatkozott, ő volt Giuly cseréje a jobbszélen. A 2-3 évben szokott középen játszani, de tavaly megint játszott szélen, Ronaldinho helyén, és szvsz sokkal jobb ott, mint középen, az ő képességei olyanok, h a szélen jobban megálják a helyét, és nem értek 1et azokkal, akik szerint középpen van az igazi posztja.
szajko
Director del Fútbol

2008.08.06. 12:32:33

henry&eto írta:amugy a spanyol lapokban mit irnak silváról?valaki segitsen pls!hog yáll a transfer?
Egyenlőre úgy,hogy a Valencia azt se tudja még mit akar,de szerintem inkább Villát tartaná meg mint Silvát szóval szerintem Silva fog eligazolni valahova de,hogy hova azt nem tudom...de ha elmenne akkor valószínűleg a Barcába jönne szerintem,de még kitudja...1-2 oldalon már azt írják,hogy 25 millió euróval bejelenkezett érte a Barca,na mind1 majd minden kiderül!!!
depth
Capitá del Barça

2008.08.06. 12:20:43

gekkodan írta: Egyébként pedig nagyban függ a dolog Messitől, mert ha ő játszik, akkor baloldalra is kell egy szélső támadó, ahogy Messi a jobboldalon, ha 4-4-2-ben játszunk, akkor meg szimplán kell egy baloldali középpályás.
Nekem sincs konkrét jelöltem - így Mancini eligazolása után -, de szerintem egy olyan játékos kéne a baloldalra is aki jóval veszélyesebb a kapura. Egy szélsőnél ez elengedhetetlen lenne. Silva szerintem is inkább hátrébb állja meg a helyét, pl. egy 4-4-2-ben tényleg jó lenne. De a válogatottban rengetegszer Iniesta játszotta meg a baloldali középpályást, szóval 4-4-2-nél simán lehetne ő is. Ezért nem érzem, h biztos ő kellene-e nekünk és ennyiért? Ez a mondj helyette akkor mást meg olyan... tényleg azért kell ő, mert nincs más?
henry&eto
Jugador del Barça

2008.08.06. 12:20:22

amugy a spanyol lapokban mit irnak silváról?valaki segitsen pls!hog yáll a transfer?
---Forza Barca---
barca0417
Entrenador del Barça

2008.08.06. 12:14:38

gekkodan írta:
Szóval várom az ötleted. És arról, hogy Silva nem lenne kezdő meg csak annyit mondok, hogy a Xavi-Iniesta-Silva tengely idén EB-t nyert, nagy hülye lenne az az edző, aki nem játszatja együtt őket, valamint 25 milláért nem szokásunk padra igazolni.
ezzel annyira nem értek egyet, mert nem az a tengely nyerte meg, hanem a csapat. Xavinak nagy szerepe volt benne, meg Iniestának is, de Silva nem játszott olyan nagyon jól, persze kellett ő is, de pl Senna sokkal nagyobb szerepet töltött be mint silva. Viszont: ennek ellenére egyet értek veled hogy kell Silva a baloldalra. Ő az lesz bal-on, mint Hleb jobbon. elsősorban 4-4-2-ben lenne helye a kezdőben, 4-3-3-ban inkább Henry lenne aki balról befelé támad.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.06. 12:11:18

Az edző spanyol ez is fontos szempont szóval szerintem 4-4-2 igen esélyes.
A Hollandok stílusa a 4-3-3
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.06. 12:11:00

Ne vicceljünk már kérem "oleguer" kaliberű játokosokkal :roll:

Az teljes mértékben igaz ha 4-3-3-as felállásban fogunk nagyrészt játszani akkor pados lenne és úgy már lehet, hogy nem válna be és sok is lenne érte, hogy beszálljon 1 félidőre, vagy 30 percre! De 4-4-2-es felállásnál elengedhetetlen...és ezt tartom, vagy ha 4 középályással játszunk és mindig jól jön ha van elegendő emberünk 1 sérüléshullám esetére is - persze ne erre alapozzunk, mert 25 misiért nem ez a cél!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.06. 12:07:10

Capon írta:Konkrét elképzelésem és jelöltem nincs kimondottan a bal szélső helyére. Elég negativan vontál kérdöre :wink: Egyébként tartom az ölözö véleményemet. Silva játékát leginkább egy 4-4-2es felállásban tudom elképzelni. Mikor igy álluk fell akkor minden további nélkül... viszont 4-3-3as felálásnál már szerintem több szükség van a középpályán védekezöbb tipusu játékosorra. Ezt azért mondom mert Silva az én elképzeléseimben inkább középpályás szerepkört tölt be. 1-1 félidő erejéig pedig szerintem simán Ini, Keita, Hleb is be tudja tölteni azt a szerepkört kifogástalanul.
Bocsánat, ha félreérthető voltam :) Nem támadólag kérdeztem, csupán vártam az elképzelésedet az ügyről :) Egyébként az utolsó meccsen 4-4-2ben játszottunk, nem vagyok benne biztos, hogy Pep Rijkaardhoz hasonlóan csak egy felállásban fogja kiküldeni a fiúkat. Egyébként pedig nagyban függ a dolog Messitől, mert ha ő játszik, akkor baloldalra is kell egy szélső támadó, ahogy Messi a jobboldalon, ha 4-4-2-ben játszunk, akkor meg szimplán kell egy baloldali középpályás.

Szerintem azért a Xavi-Iniesta-Silva tengely az EB-n már mutatott ezt-azt, szóval én abszolút fontosnak tartom a leigazolását:)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.06. 12:06:45

DIEGO KELL!!!!!!!!!!
Van der Vaart a Madridé. DIEGO KELL!!!!!!!!
Calderón azt mondta hogy ez a madrid idei első és utolsó igazolása.
DIEGO KELL!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.08.06. 12:08:12-kor.
Scumy
Jugador del Barça

2008.08.06. 12:03:43

[quote="hölör] bal oldali ember is kell, de én ettől jobb megoldást is el tudnék képzelni akár capel, akár arshavin személyében. Nem kell minden posztra súlyos milliókba kerülő játékos, csak nézzük meg azt amikor bl-t nyertünk és oleguer a szezon többségében játszott. :)[/quote]

ideje lenne túllépni már ezen a "bl-t is milyen játékosokkal nyertünk"- szindrómával. Az az idő elmúlt, nem tudjuk mindig megjátszani ezt a nagy célok- kis nevek lutrit. Manchester, Milan milyen játékosokkal nyert BL-t? meg lehet nézni, össze lehet hasonlítani. Porto is nyert bl-t, meg lehet nézni hol vannak most. Örüljünk a címeknek, persze, de be kell biztosítani azért a Barca helyét a futtball világában, és bizonyos pozíciókra azért kellenek az nagy igazolások.
Capon
Llegenda del Barça

2008.08.06. 12:03:01

Konkrét elképzelésem és jelöltem nincs kimondottan a bal szélső helyére. Elég negativan vontál kérdöre :wink: Egyébként tartom az ölözö véleményemet. Silva játékát leginkább egy 4-4-2es felállásban tudom elképzelni. Mikor igy álluk fell akkor minden további nélkül... viszont 4-3-3as felálásnál már szerintem több szükség van a középpályán védekezöbb tipusu játékosorra. Ezt azért mondom mert Silva az én elképzeléseimben inkább középpályás szerepkört tölt be. 1-1 félidő erejéig pedig szerintem simán Ini, Keita, Hleb is be tudja tölteni azt a szerepkört kifogástalanul. de mondom simán elfér a csapatba Silva csak nem feltétlen szükséges. Ha nem sikerül leigazolni akkor sincs semmi gond.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.08.06. 12:06:32-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
hölör
Jugador del Barça

2008.08.06. 11:58:00

gekkodan írta:
Capon írta:Szerintem nincs égető szüksége a csapatnak Silvára. Persze elfér a csapatnál hisz jó játékos, viszont nem érzem úgy, hogy álandó kezdő lenne és ennek alapján drága igazolás lenne. Ha jön akkor örülök neki de egyébként nem feltétlen szükséges leigazolni szvsz.
És akkor elárulod nekem, hogy miként képzeled el a baloldali játékot? Mert Hleb és Henry nem fogja tudni bejátszani, legalábbis eddig az előszezon ezt mutatja. Iniesta a legjobb még azon a poszton, de akkor nem Xavi mellett játszik az eredeti helyén, ami viszont ostobaság, mert a világ egyik legjobb párosa.

Szóval várom az ötleted. És arról, hogy Silva nem lenne kezdő meg csak annyit mondok, hogy a Xavi-Iniesta-Silva tengely idén EB-t nyert, nagy hülye lenne az az edző, aki nem játszatja együtt őket, valamint 25 milláért nem szokásunk padra igazolni.
Az igazat megvallva én drágállom, illetve azt gondolom, hogy ha a fenti hármas összeáll egy védekező középpályással, akkor Hleb volt drága a padra. Persze hosszú a szezon és oda is kell megfelelő csere, és még abban is igazat adok, hogy bal oldali ember is kell, de én ettől jobb megoldást is el tudnék képzelni akár capel, akár arshavin személyében. Nem kell minden posztra súlyos milliókba kerülő játékos, csak nézzük meg azt amikor bl-t nyertünk és oleguer a szezon többségében játszott. :)
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.06. 11:56:52

gekkodan írta:
Capon írta:Szerintem nincs égető szüksége a csapatnak Silvára. Persze elfér a csapatnál hisz jó játékos, viszont nem érzem úgy, hogy álandó kezdő lenne és ennek alapján drága igazolás lenne. Ha jön akkor örülök neki de egyébként nem feltétlen szükséges leigazolni szvsz.
És akkor elárulod nekem, hogy miként képzeled el a baloldali játékot? Mert Hleb és Henry nem fogja tudni bejátszani, legalábbis eddig az előszezon ezt mutatja. Iniesta a legjobb még azon a poszton, de akkor nem Xavi mellett játszik az eredeti helyén, ami viszont ostobaság, mert a világ egyik legjobb párosa.

Simán beférne - nálam a kezdőbe - és nem is szívesen nézném ha a Xavi-Ini párosból kéne valamelyiküknek ott játszania! És különben is ha még 25-öt is adunk érte talán nem fog minket földhöz vágni hosszútávon biztosan nem! És ezzel részemről ebben az ügyben befejeztem :P Én csípem a srácot és örülnék neki, mert így bőven van playank a rotációra is!
Mindent viszünk idén :D
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.06. 11:49:52

Yaya Touré - a szikla.

Capon
Llegenda del Barça

2008.08.06. 11:44:21

Szerintem nincs égető szüksége a csapatnak Silvára. Persze elfér a csapatnál hisz jó játékos, viszont nem érzem úgy, hogy álandó kezdő lenne és ennek alapján drága igazolás lenne. Ha jön akkor örülök neki de egyébként nem feltétlen szükséges leigazolni szvsz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.06. 11:32:11

hát gondolom szimplán nem szereti.. :)
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.06. 11:31:33

[/quote]
De VdV sokkal olcsóbb, és huszonvalahány milliót nem kéne kiadni érte, annnyira nem kell.[/quote]

Mond már meg, hogy mi bajod van Silva-val?
Kép
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.06. 11:30:12

gekkodan írta:Hát állítólag 25 millát fogunk ajánlani Silváért és szükség esetén elmegyünk 30-ig a bónuszokkal, ahogy Alves és Hleb esetében is szólt a vételár.

Ennyiért szerintem el fogják engedni és kész a keretünk. Örülök, ha Pep rájött, hogy ez a baloldali játék eddig harmatgyenge....
Ugyanígy érzek 8) Ha jön készek vagyunk és leigázunk mindenkit!

Reszkess Real!!!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.06. 11:26:12

Hát állítólag 25 millát fogunk ajánlani Silváért és szükség esetén elmegyünk 30-ig a bónuszokkal, ahogy Alves és Hleb esetében is szólt a vételár.

Ennyiért szerintem el fogják engedni és kész a keretünk. Örülök, ha Pep rájött, hogy ez a baloldali játék eddig harmatgyenge....

Yaya Touré - a szikla.

bty
Jugador del Barça

2008.08.06. 10:46:57

szerintem silvaáért a 18+4 kevés lesz de ha megadják a 25-t amit a valencia akar akkor igazolunk egy embert a bal oldalra és télleg kész lenne a keret....
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.06. 10:28:49

matador írta:
Ilúvatar írta:
erre kiváncsi leszek :)

nem bánnám, ha silva jönne... de hova férne el akkor a csapatba? :oops:
Hát szerintem a legerősebb csapatba, a "gála 11-be" nem fér be, ha mindenki ép, és kell a győzelem, akkor padozni fog...de kell, mert bárki megsérülhet, formán kívül lehet, plusz a rotáció...hasonló, mint van der Vaart a Realban, a képességei alapján nem bíiztos, hogy helye lesz a kezdőben, mégsem kérdőjelezi meg senki a megvételét...és ne felejtsük, hogy a MU ezért tudta megnyerni a BL-t, mert minden posztra volt két egyforma kvalitású játékosa, és az egész keretet minőségi játékosok alkották. Szerintem, ha jó áron vesszük meg, mindenképp hasznára lesz a csapatnak...
De VdV sokkal olcsóbb, és huszonvalahány milliót nem kéne kiadni érte, annnyira nem kell.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.08.06. 10:19:26

Október 1-én számos médiaforrás arról számolt be, hogy Marta átigazol a Major League Soccer-be a Los Angeles Galaxy-ba, amellyel ő lenne az első nő, aki hivatásos férfi bajnokságban játszana. Eddig nincs hivatalos bejelentés, de több újság írt arról, mint a AEG World Wide, hogy három Major League Soccer klub - beleértve az LA Galaxy-t - szeretné leigazolni őt. Marta maga is érdeklődő az ügyben.[1

Wikipedia
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.06. 10:18:31

Van női csapata is a Barçának :wink: Egyébként egyszer (ha jól emlékszem) a Perugia akart venni egy hölgyet a csapatba, de nem engedélyezték nekik. A gól mindenesetre szép volt.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.08.06. 10:15:14

Teljesen olyan mint Ronaldinho volt úgy szivat mindenkit , meg az öröm a játékában! olimpián lesz kinek drukkolnom. kár h a favágó férfiak szétrúgnák ez a lány egy őstehetség!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.06. 10:08:54

Andrisveres írta:http://www.youtube.com/watch?v=Iba7RiOuvEQ

Őt kell leigazolnunk , fantasztikus!
kezdjük ott, h először is nem férfi futballista :D
msáodszor pedig ne csodálkozz rajta, mert már kétszer kinevezték a világ legjobb női labdarúgójának a FIFPro szerint :wink: (2006, 2007)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt