Capon írta:Konkrét elképzelésem és jelöltem nincs kimondottan a bal szélső helyére. Elég negativan vontál kérdöre

Egyébként tartom az ölözö véleményemet. Silva játékát leginkább egy 4-4-2es felállásban tudom elképzelni. Mikor igy álluk fell akkor minden további nélkül... viszont 4-3-3as felálásnál már szerintem több szükség van a középpályán védekezöbb tipusu játékosorra. Ezt azért mondom mert Silva az én elképzeléseimben inkább középpályás szerepkört tölt be. 1-1 félidő erejéig pedig szerintem simán Ini, Keita, Hleb is be tudja tölteni azt a szerepkört kifogástalanul.
Bocsánat, ha félreérthető voltam

Nem támadólag kérdeztem, csupán vártam az elképzelésedet az ügyről

Egyébként az utolsó meccsen 4-4-2ben játszottunk, nem vagyok benne biztos, hogy Pep Rijkaardhoz hasonlóan csak egy felállásban fogja kiküldeni a fiúkat. Egyébként pedig nagyban függ a dolog Messitől, mert ha ő játszik, akkor baloldalra is kell egy szélső támadó, ahogy Messi a jobboldalon, ha 4-4-2-ben játszunk, akkor meg szimplán kell egy baloldali középpályás.
Szerintem azért a Xavi-Iniesta-Silva tengely az EB-n már mutatott ezt-azt, szóval én abszolút fontosnak tartom a leigazolását:)