Bajnoki Mérkőzések 09-10
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Örülök h végre egy "megtért" szurkolót hallok/olvasok
Igen el kell ismerni Messi hozta a meccset a rúgott góljaival de nem szabad elfelejteni hogy Henry sokáig nem volt még ilyen szinten se és azért most egy félidő alatt osztott két gólpasszt. Azt is észrevettem rajta, hogy olyan volt mint régen, nem reklamált, nem idegeskedett, csak a labdával és a társaival foglalkozott, igen Henry megjött! És ennél már csak jobb lesz. Dani Alvesnek kéne egy kicsit még javulnia szerintem, és mégjobb lesz. Abidal (a jó formában lévő) hiányzik a bal oldalról, Bojan pedig csalódás volt egy kicsit számomra, de igaz ő is még fiatal és nem sokat játszott... El kell ismerni, nem mindenki "Pedro". Sebaj ezek kisebb problémák, a lényeg h nyertünk, és nem is akárhogy. Visca el Barca, folyt. köv. Szerda - Stuttgart!

- Titinho
- Director del Fútbol
Összességében azért szép, hogy 3-0-ra vertük a Valenciát, de azért az első félidei semmittevés eléggé karcsúvá teszi ezt a győzelmet.
Félreértés ne essék, a 2. félidőben már nagyon jól játszottunk, szervezettek voltunk, mentek a passzok, sokat mozogtak a srácok, voltak gyönyörű megoldások és még azt is mondhatjuk, hogy megúszta a Vale 3 kapott góllal. A végére már teljesen szétestek ők is, bár ebben az is közre játszott, hogy Albelda, Maduro és Bruno is kiesett, nem volt könnyű dolguk már a meccs előtt sem.
Azért csak nem játszott Villa, Navarro, Alexis, Mathieu, nagy szerencsénkre mert akkor nem 0-0-val mentünk volna szünetre.
Amúgy észrevettem még valamit.
Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó. Emlékezhettek...idén pedig ez megfordult. Még nem volt olyan meccsünk (vagy lehet volt, de talán 1-2) amit már az első félidőben lezártunk volna és inkább idén a 2. félidőben hozzuk a játékunkat, jönnek a gólok, a szép játék, stb. Ezt már korábban is akartam írni, de úgy néz ki, hogy ez idén már állandósul. Mindig a 2. félidőben döntjük el a meccset, tavaly pedig már volt, hogy a 28. percben lefutott volt a meccs.
Na de ezt csak érdekességképpen említettem meg, egy észrevétel volt.
Tehát mint mondtam, én nem vagyok teljesen, 100%-ig megelégedve a játékkal, a BL-ben például ilyen első félidőt nem engedhetünk meg magunknak. Remélem ez a győzelem mentálisan azért erősebbé teszi a csapatot, mert azért amit a 2. félidőben már bemutattunk, az már a lassan a tavalyi csapatra hajaz.
Messinek külön hatalmas gratuláció! Óriási amit művel az elmúlt hetekben a bolha! 23 bajnoki
22 gól! Hatalmas! Ha ő nem lenne ilyen jó formában, nem állnánk azért ilyen jól, ezt be kell vallani!
Külön grat még Xavinak és Henrynak akik ma gólpasszokkal járultak hozzá a sikerhez, valamint nagyon jó játékkal. Henrynak már nagyon kellett ez. Jó döntés volt a becserélése!
Az 1. félidőben még a hajam hullott a játéktól, a 2.-ban pedig már a fülem alatt volt a szám.
A BL-re még több kell! Hajrá!
Félreértés ne essék, a 2. félidőben már nagyon jól játszottunk, szervezettek voltunk, mentek a passzok, sokat mozogtak a srácok, voltak gyönyörű megoldások és még azt is mondhatjuk, hogy megúszta a Vale 3 kapott góllal. A végére már teljesen szétestek ők is, bár ebben az is közre játszott, hogy Albelda, Maduro és Bruno is kiesett, nem volt könnyű dolguk már a meccs előtt sem.
Azért csak nem játszott Villa, Navarro, Alexis, Mathieu, nagy szerencsénkre mert akkor nem 0-0-val mentünk volna szünetre.
Amúgy észrevettem még valamit.
Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó. Emlékezhettek...idén pedig ez megfordult. Még nem volt olyan meccsünk (vagy lehet volt, de talán 1-2) amit már az első félidőben lezártunk volna és inkább idén a 2. félidőben hozzuk a játékunkat, jönnek a gólok, a szép játék, stb. Ezt már korábban is akartam írni, de úgy néz ki, hogy ez idén már állandósul. Mindig a 2. félidőben döntjük el a meccset, tavaly pedig már volt, hogy a 28. percben lefutott volt a meccs.
Na de ezt csak érdekességképpen említettem meg, egy észrevétel volt.
Tehát mint mondtam, én nem vagyok teljesen, 100%-ig megelégedve a játékkal, a BL-ben például ilyen első félidőt nem engedhetünk meg magunknak. Remélem ez a győzelem mentálisan azért erősebbé teszi a csapatot, mert azért amit a 2. félidőben már bemutattunk, az már a lassan a tavalyi csapatra hajaz.
Messinek külön hatalmas gratuláció! Óriási amit művel az elmúlt hetekben a bolha! 23 bajnoki

Külön grat még Xavinak és Henrynak akik ma gólpasszokkal járultak hozzá a sikerhez, valamint nagyon jó játékkal. Henrynak már nagyon kellett ez. Jó döntés volt a becserélése!
Az 1. félidőben még a hajam hullott a játéktól, a 2.-ban pedig már a fülem alatt volt a szám.
A BL-re még több kell! Hajrá!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nos:
Az első félidő szörnyű volt, senki sem találta a helyét, majdnem mi kerültünk hátrányba, de VV velünk volt, és a szerencse
A második félidő...wááááá az a Henry csere valami eszméletlenül jó húzás volt. 5 perc alatt kétszer ugrasztotta helyzetbe a csapattársait.
Messi, egyértelmű, a jobb oldal az ő posztja, középen a nevét sem hallottam, oldalról meg mesterhármas. Grat neki
Pedro most nem csinált semmit, és sajnos most betalálnia sem sikerült
Akit én hiányoltam az Xavi és Ini, nagyon keveset tudtak hozzátenni a játékhoz, főleg Iniesta.
Victor Valdésre nagy szükségünk van, lehet, hogy nem a világ legjobb kapusa, és nem válogatott, de nélküle nem itt tartanánk
Még Gabi Milito,Alves,Piqué és Maxvell is nagyon jó volt, a védelmünk hozta a nagyon jó formáját különösen a második félidőben.
Ilyen játékkal üthetnénk ki újra a világot
Més Que Un Club!
Az első félidő szörnyű volt, senki sem találta a helyét, majdnem mi kerültünk hátrányba, de VV velünk volt, és a szerencse

A második félidő...wááááá az a Henry csere valami eszméletlenül jó húzás volt. 5 perc alatt kétszer ugrasztotta helyzetbe a csapattársait.
Messi, egyértelmű, a jobb oldal az ő posztja, középen a nevét sem hallottam, oldalról meg mesterhármas. Grat neki

Pedro most nem csinált semmit, és sajnos most betalálnia sem sikerült

Akit én hiányoltam az Xavi és Ini, nagyon keveset tudtak hozzátenni a játékhoz, főleg Iniesta.
Victor Valdésre nagy szükségünk van, lehet, hogy nem a világ legjobb kapusa, és nem válogatott, de nélküle nem itt tartanánk

Még Gabi Milito,Alves,Piqué és Maxvell is nagyon jó volt, a védelmünk hozta a nagyon jó formáját különösen a második félidőben.
Ilyen játékkal üthetnénk ki újra a világot

Més Que Un Club!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az első félidő annyira sz*r volt, hogy büntetésképp kellene vetíteni. A 2. 45 perc viszont...Azt írtam, hogy kb a Sevilla elleni kupameccs 2. félidejére lenne szükség. Nos, majdnem meg is kaptuk. Pörgősen, célratörően, gyorsan, határozottan játszottunk, és nem meéllékesen eredményesek voltunk. a kulcspont Valdes védése volt, ezt követte a kiállítás, és a 2., meccslezáró gól. Valdes, Piqué, Milito végig, Messi, Xavi, Alves, és Ini a 2. félidőben volt zseniális.
Kölön említeném Henryt, aki ezúttal nagyon jól mozgott, lendületes volt, és 2 szép gólpasszt adott. Látszott, élvezi, hogy középen nagyobb mozgástere van, mint a szélen.
A 2. félidei játékunkat kell állandósítani, és nem lesznek gondok.
Kölön említeném Henryt, aki ezúttal nagyon jól mozgott, lendületes volt, és 2 szép gólpasszt adott. Látszott, élvezi, hogy középen nagyobb mozgástere van, mint a szélen.
A 2. félidei játékunkat kell állandósítani, és nem lesznek gondok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Pedrot meg kell védenem... idén végig balszélen játszott, ma Messit centerbe kényszerítette Pep, ő meg a jobbszélre kényszerült... nem is ment neki úgy, hiszen csak beadásokig jutott, azok meg rosszul sikerültek...mess2009 írta:egy,csak egy legény....!
bár az első félidőben ő sem volt sehol, ez a srác zseni a javából, mindent megbocsátok neki.
a csapat játéka továbbra sem az igazi, azt azonban el kell ismernem, Henry-vel kapcsolatban tévedtem, még rossz formájában is jobb a semmit nem mutató Bojannál.
Pedró játékában is egyre inkább fellelhető a hátrapassz, a kapott labdáinak 70% át lepasszolja hátra így nem lehet hatékonyan játszani.
szóval egy tíz emberrel játszó tartalékos Valenciát győzött le végül Messi.
még külön csalódás volt nekem Maxvell ma, egygyenge szélső is átment rajta legtöbbször.
attól tartok, a BL.meccsen ez kevés lesz!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Valószínűleg ezt: "Te, ezt a srácot lehet, hogy a jobb oldalon kéne játszatni? Egész jó, majd kipróbálom itt máskor is." És, azért takarta a száját, hogy ne lássák ezt az óriási változtatást.Fernando írta:Egyébként figyeltétek, hogy Messi 2. gólja után közelibe mutatták Pep-et és Txiki-t. Eltakart szájjal beszélgettek. Vajon miről? Nyomaszt a tudatlanság. Mindenesetre érdekes volt.

Ezzel a 2. félidei lendülettel fogjuk folytatni, egészen a Bl győzelemig. De szép 2 hónap áll előttünk.

fcb4ever írta:Messi 10/20, ez nem lehet vitás
Henry 10/10, ezt várjuk tőle! És talán Ibra is látja majd, hogy IGENIS
van riválisa, most majd kiszáll a fejéből a gőg!
Piqué 10/10, rengeteg labdaszerzés, hasznos játék (+felesleges sárga
Akik még kiemelendők: Valdés, Alves, Iniesta
Khmm... Xavi & Milito.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.03.14. 21:14:30-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Mondja már el nekem valaki, miért nem lehetett úgy kezdeni - felállás, akarat, játék - mint ahogy a 2. félidőben tettük. Végre valami Barcara emlékeztető focit is láthattunk ebben a játékrészben. Négy játékost lehet kiemelni: Valdes, Pique, Messi és Henry. Most kiderült jó az Öreg a háznál. A Stuttgart ellen Titinek játszania kell. Messi zseni, ezt eddig is tudtuk, a 3 gólja önmagáért beszél. Amennyiben a 2. félidei játékot nyújtjuk szerdán a BL-ben, akkor nem lehet gond, egyébként nehéz meccs ellé nézhetünk.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
egy,csak egy legény....!
bár az első félidőben ő sem volt sehol, ez a srác zseni a javából, mindent megbocsátok neki.
a csapat játéka továbbra sem az igazi, azt azonban el kell ismernem, Henry-vel kapcsolatban tévedtem, még rossz formájában is jobb a semmit nem mutató Bojannál.
Pedró játékában is egyre inkább fellelhető a hátrapassz, a kapott labdáinak 70% át lepasszolja hátra így nem lehet hatékonyan játszani.
még külön csalódás volt nekem Maxvell ma, egygyenge szélső is átment rajta legtöbször.
még külön csalódás volt nekem Maxvell ma, egygyenge szélső is átment rajta legtöbször.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2010.03.14. 21:11:03-kor.
Csak a 2. félidőt láttam, a kommenteket olvasva az első nem sikerült jól. A játékunk valami szenzációs volt!
Teljesítmények:
Messi 10/20, ez nem lehet vitás
Ha így nyomjuk a Stuttgart ellen, akkor ott is 3-0-ra számítunk! A Stuttgart ugyan gyengébb csapat, mint a Valencia, de jobban felfújják magukat a BL-re és emellett nekik nincs hiányzójuk (tudomásom szerint)
CSAK ÍGY TOVÁBB! MEGLESZ AZ A CÍMVÉDÉS
Jó lenne, ha ma botlana a Madrid, mert Ronaldo és Higuaín nem tudták kiheverni még az oly szomorú és fájdalmas kiesést, meg persze azt az ominózus kapufát
Más meg nincs Madridban, aki gólt tud lőni 
Teljesítmények:
Messi 10/20, ez nem lehet vitás

Ha így nyomjuk a Stuttgart ellen, akkor ott is 3-0-ra számítunk! A Stuttgart ugyan gyengébb csapat, mint a Valencia, de jobban felfújják magukat a BL-re és emellett nekik nincs hiányzójuk (tudomásom szerint)
CSAK ÍGY TOVÁBB! MEGLESZ AZ A CÍMVÉDÉS

Més que un club.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Egyébként figyeltétek, hogy Messi 2. gólja után közelibe mutatták Pep-et és Txiki-t. Eltakart szájjal beszélgettek. Vajon miről? Nyomaszt a tudatlanság. Mindenesetre érdekes volt.
Most már "széjjelcsapjuk a stutgártót jjeaaa" hangulatom lett.
Most már "széjjelcsapjuk a stutgártót jjeaaa" hangulatom lett.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ab1daL
- Director del Fútbol
Csatlakozom, és remélem Milito nem megy el, mert ugye egyszer volt itt egy cikk, hogy az Inter vinné már a nyáron, de ezek után, tényleg 19-20 hónapos kihagyás után, az hogy valaki ilyen magas szinten játszon ismét, az is a csodával határos. És még messze nem a csúcsforma ez Gabinal.Sanama írta:Nemtudom,hogy Pep beeleszólt-e,hogy mikor cseréljen Tito,de végre SZÜNETBEN cseréltünk, és lám-lám meg lett az eredménye.
Messire nincsennek szavak. Henry bejött,nagyotjátszott,adott 2 gólpasszt.
Milito is egy Isten. 20hónap után azért nem kis visszatérés amit hétről-hétre bemutat !

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez a 2.félidő... elképesztő jó volt!
Messi hozta a már-már megszokott zseniális játékát, Henry behozása nagyon jó húzás volt, felpörgette a játékunkat, 2 gólpasszt adott is.
Mellettük még Pique volt fantasztikus, nagyon határozottan tette a dolgát, minden labda elakadt benne.
Az 1.félidőről jobb is nem beszélni, a 2.félidő meg a tavalyi gálákat hozta elő
. Remélem a srácok újra elkapják a fonalat, s akkor reszkessen mindenki
Visca el BARCA!!!
Messi hozta a már-már megszokott zseniális játékát, Henry behozása nagyon jó húzás volt, felpörgette a játékunkat, 2 gólpasszt adott is.

Mellettük még Pique volt fantasztikus, nagyon határozottan tette a dolgát, minden labda elakadt benne.
Az 1.félidőről jobb is nem beszélni, a 2.félidő meg a tavalyi gálákat hozta elő

Visca el BARCA!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Nemtudom,hogy Pep beeleszólt-e,hogy mikor cseréljen Tito,de végre SZÜNETBEN cseréltünk, és lám-lám meg lett az eredménye.
Milito is egy Isten. 20hónap után azért nem kis visszatérés amit hétről-hétre bemutat !
- geridoss
- Director del Fútbol
Óriási ritmusváltás történt a félidőt követően, amit a Valencia nem tudott lereagálni érzésem szerint, és a gól, valamint Zigic ordító helyzete megfogta őket teljesen. Onnantól gyakorlatilag sima volt (mint ahogy láttuk is), plusz rátett egy lapáttal a -jogos- kiállítás. Végre érződött, hogy van kedvük játszani, és ez meg is látszott a második félidőre.
Pepnek remélem feltűnik, hogy Messi helye a jobb oldal, és Iniesta középpályás, nem pedig bal támadó!!! A Stuttgart ellen egy soványka kis egy gólos győzelemmel is kiegyeznék, de legalább egy ilyen játékot szeretnék látni!! Ez nagyon tetszett, ez az igazi foci!
Pepnek remélem feltűnik, hogy Messi helye a jobb oldal, és Iniesta középpályás, nem pedig bal támadó!!! A Stuttgart ellen egy soványka kis egy gólos győzelemmel is kiegyeznék, de legalább egy ilyen játékot szeretnék látni!! Ez nagyon tetszett, ez az igazi foci!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Ez a második félidő úristen
Mondta a kommentátor is lehet ez kell hogy formába jöjjünk ?
Kihitte volna hogy 1 Henry-re van szükségünk? Kellet ez a csere. Messi hát nincsenek rá szavak, néha elbizonytalanodok hogy ember ez egyáltalán ?:D

Visca El Barca

A második félidős játékunk nagyon komoly volt,a tavalyi szupercsapatot idézte.
Megint egy nagyon jó meccs Ibrahimovic hiányában..nem ez az első.
Messire meg nincsenek szavak,Isten.
Megint egy nagyon jó meccs Ibrahimovic hiányában..nem ez az első.
Messire meg nincsenek szavak,Isten.

A végletek meccse volt. Az első félidőben semmit sem játszott a csapat és az akarás jeleit sem lehetet felfedezni a játékosokon. A második féidőben aztán összeszedték magukat a fiúk, több volt a gyors passz és Messi zsenialitásának köszönhetően megvan a 3 pont is.
Ha a második félidei arcunkat mutatjuk a Stuttgart ellen akkor nagyon sima lesz.

Ha a második félidei arcunkat mutatjuk a Stuttgart ellen akkor nagyon sima lesz.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Kardi
- Capitá del Barça
Ahhogy kijöttünk a második félidőre újra lehetett látni azt a focit, amit akart mindenki....Henry cseréje nagyon hasznos volt úgy játszott ma ahhogy tavaly (2assistal mostis hozzájárult a győzelmünkhöz), Messi játékát nem kommentálom azthiszem elég a stat.-ban mutatott 3gól a neve mellet. Akit még kiemelnék a játéka miatt az Iniesta: nagyon sok labdát szerzett, és hasznos passzokat adott a támadósornak, illetve Alves aki nagyon szépen mozgott fel-le a jobb oldalon, Piqué pedig rengetegszer mentett hátul, és nagyon okosan mozgott felfelé....ezt a játékot szeretném látni a bajnokság további meccsein!

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Fantasztikus második félidő volt. Összeroppantottuk a Valenciát. Akit kiemelnék az 3 ember. Egyértelműen Messi, a mesterhármasa és a mezőnybeni munkája miatt, hátul Piqué, aki hiba nélkül hozta le a meccset és sok esetben neki köszönhettük az első félidő gólínségét. A harmadik Valdés. Nagyon kellett egyszer-kétszer, főleg Zigic ziccerénél.
Összességében két ellentétes félidőn vagyunk túl, de a jó hír ebben, hogy a második volt a jobb.
Összességében két ellentétes félidőn vagyunk túl, de a jó hír ebben, hogy a második volt a jobb.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- LM10
- Director del Fútbol
1.Félidő:
2.Féldiő:
Nagyon felpörögtünk, Messi kikerült a jobb szélre, Henry bejött középre, öröm volt nézni a csapatot. Reménykedek, hogy Blancó Feri most jól jósolt:
Az 1. félidőben:" Csak nehogy a 2. félidőben kijöjjön a Barca focizni
Bejött
A meccs végén: "Csak nehogy most lendüljön újra bele a Barca és már a Stuttgart ellen minden a régi legyen"
Bejön?

2.Féldiő:

Nagyon felpörögtünk, Messi kikerült a jobb szélre, Henry bejött középre, öröm volt nézni a csapatot. Reménykedek, hogy Blancó Feri most jól jósolt:
Az 1. félidőben:" Csak nehogy a 2. félidőben kijöjjön a Barca focizni

A meccs végén: "Csak nehogy most lendüljön újra bele a Barca és már a Stuttgart ellen minden a régi legyen"

Értékelésem:
VV: részben Zsigics bénasága, részben VV érdeme, h gála lehetett a meccs vége!
Piqué: TANÁRI TELJESÍTMÉNY! HATALMAS TAPS NEKI!
Milito: Piqué-vel együtt nagyon jól helytálltak!
Maxwell: nem egy Abidal szint, de nincs vele gondom...
Xavi: volt néhány gyilkos passza, összességében elfogadható teljesítmény...
Iniesta: továbbra is túlcselezi magát, de nem volt rossz ő se...
Sergi: hááát...jól van, elmegy...
Pedro: nem való neki a jobbszél, mert csak a sok rossz beadása marad meg...
Bojan: sajnos meccshiány, nem bántom, nem szolgált rá...
Henry: friss volt, végre volt centerünk, nagyszerű volt ma!
Messi: nem írok semmit, megtettem a topicjában... nem ember...
csapat: dühös vagyok rájuk! ezek tudnak, HA AKARNAK! nem elég 20 perc foci, fogják már fel! ha nincs a második játékrész, csak Messi, Piqué és Milito kapott volna pozitív értékelést tőlem...Pep meg szokjon le Messi középen játszatásától, mert ezen elúszhat minden!
FORCA BARCA!
VV: részben Zsigics bénasága, részben VV érdeme, h gála lehetett a meccs vége!
Piqué: TANÁRI TELJESÍTMÉNY! HATALMAS TAPS NEKI!
Milito: Piqué-vel együtt nagyon jól helytálltak!
Maxwell: nem egy Abidal szint, de nincs vele gondom...
Xavi: volt néhány gyilkos passza, összességében elfogadható teljesítmény...
Iniesta: továbbra is túlcselezi magát, de nem volt rossz ő se...
Sergi: hááát...jól van, elmegy...
Pedro: nem való neki a jobbszél, mert csak a sok rossz beadása marad meg...
Bojan: sajnos meccshiány, nem bántom, nem szolgált rá...
Henry: friss volt, végre volt centerünk, nagyszerű volt ma!
Messi: nem írok semmit, megtettem a topicjában... nem ember...
csapat: dühös vagyok rájuk! ezek tudnak, HA AKARNAK! nem elég 20 perc foci, fogják már fel! ha nincs a második játékrész, csak Messi, Piqué és Milito kapott volna pozitív értékelést tőlem...Pep meg szokjon le Messi középen játszatásától, mert ezen elúszhat minden!
FORCA BARCA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.14. 20:56:49-kor.
fcgigi írta:
Valaki lenne olyan kedves és megírná pár szóval, hogy hogy játszott Bojan? mert sajna nem láttam a meccsből semmit, mert csak most jöttem meg Sad
Nemjól... Confused
Valaki lenne olyan kedves és megírná pár szóval, hogy hogy játszott Bojan? mert sajna nem láttam a meccsből semmit, mert csak most jöttem meg Sad
Nemjól... Confused

- Titinho
- Director del Fútbol
Bojan helyett Henry és végre talán középen játszhat!
Pedro remélem bal szélen, Messi meg a jobbon.
Így talán ha felpörgünk még lehetne esélyünk is...
Busi szép indítás volt, csak egy kicsit hosszú. Nem játszik most rosszul.
SZERK:
Még jó, hogy az Élő közvetítések topicba írtam ezt.
Pedro remélem bal szélen, Messi meg a jobbon.
Így talán ha felpörgünk még lehetne esélyünk is...

Busi szép indítás volt, csak egy kicsit hosszú. Nem játszik most rosszul.
SZERK:
Még jó, hogy az Élő közvetítések topicba írtam ezt.

Més que un club

oké, ma bal lábbal keltél felmiihii írta:Na,ezt olyan gyönyörűen megfogalmaztad,h pont semmilyen választ nem fogsz kapni a saját kérdésedre.Minden oldalról "védhetővé" tetted Zlatant![]()
Ha tompán játszunk,akadozunk,akkor nem Ibra a fék.
Ellenben ha jól toljuk,ill. jobban,mint vele,akkor meg máris ott a válasz a kérdésben:hamis a kép,mert most felszívta magát a csapat.
Tökéletesen támadhatatlan hsz.Előre beletetted a kiskaput,így nem lehet majd megmagyarázni semmit a svédről,látatlanban van cáfolatod.
Szép munka,grat

azt írtam, hogy hamis LEHET a kép. biztos ez óriási bűn...
Ráadásul Bojant is megvédem, de sajnos megint nem látod a fától az erdőt - sajnálom.
és egyébként nagyon nem érdekel, hogy támadható-e a hsz-em, vagy sem. főleg akkor nem, ha 1-2 ember amúgy is beleköt a SEMMIBE (amit már megszoktam) - szóval teljesen mindegy.

Akkor most már ON végre:
Akadozik a csapat, nem látni a változást. Abban viszont reménykedem, hogy előbb-utóbb jön Henry, és hozhat egy kis lendületet a támadójátékba.
Messi egymaga kialakítja a helyzeteit, de ez édes kevés ahhoz képest, amit megszokhattunk tavaly (mármint csapat szinten). Jelenleg nem meghatározó a támadójátékunk, és nekem az a bajom, hogy nem látom a mozgást elől. Mindenki úgy csinál, mintha a minimumot szeretné teljesíteni, nem pedig szívvel-lélekkel.