Egy csatártól az jó teljesítmény, hogy egyetlen egy lövést nem eresztett kapura, illetve hogy 1-2 kivételtől eltekintve nem verte meg úgy a védőjét, hogy abból gólhelyzet, vagy veszélyes szituáció kerekedett ki? Félreértés ne essék, az akarást meg a hajtást láttam rajta, mert tényleg nem ismert elveszett labdát, ott volt mindenhol, de egy csatártól 0 kapuralövéssel ez ne legyen már jó teljesítmény...ha megkapta a labdát, mindig hátrafelé passzolt. A kapura teljes mértékben veszélytelen volt.
Érdekes módon a Milan ellen mindenki lehordta a földig, hogy milyen gyenge volt, jó lenne ha összekapná magát, taratatta taratatta, én viszont nagyon jónak ítéltem, mert rengeteg labdát szerzett, szedett össze a 16-os környékén, rúgott, csípett, harapott minden labdáért, és az összjátékban is jól szerepelt. Ott legalább voltak helyzetei, kapuralövése(i), megverte a védőjét egy párszor, és nem rajta múlt, hogy a passzából utána nem lett igazi gólhelyzet. De az egy másik meccs volt, ott 10 emberrel védekezett a Milan, és igazából a támadósorból senki sem nyújtott maradandót, úgyhogy nem lógott ki a sorból. Ezen a meccsen viszont 1-2 kivételtől eltekintve se a védőjét nem verte meg, kapuralövéseinek száma 0, előrejátéka 0.
Hagy ne essek már hátra attól, hogy egy csatár aki a Barcában játszik, zavarja a védőket, megy a labdákra, letámad...ezek azok, amik kb a vizsgán a beugrót teszik ki...ez nem megsüvegelendő teljesítmény, hanem alapvető követelmény. Ha valaki ezeket nem csinálja meg, akkor a padon a helye.
Mégegyszer mondom: Én imádom Alexis-t. Az egyik kedvenc játékosom, mert nagyon szimpatikus, és én imádom az olyan játékosokat, akiken látom hogy akarnak, nem csak belesz.rnak az egészbe, majd ahogy esik úgy puffan...Simon Tibi elhíresült mondásának lényege hogy, játszhatsz bármilyen rosszul egy meccsen, ha a szurkoló azt látja, hogy közben felszántod a pályát, küzdesz, akarsz, akkor bármit megbocsájt. Én is ezért szeretem az ilyen játékosokat. Sokszor megvédem, és nekem tetszett a játéka, de feljövök fórumra, meg nso blogra, és azt olvasom, hogy 5-ös meg 6-os osztályzatot kapott, meg hogy rosszul játszott. De úgylátszik ez most pont fordítva van, hát nembaj, ilyen is előfordul

Attól még továbbra is tartom hogy mint csatár, nagyon gyengén teljesített a mai meccsen.