Barca vs. Real
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Uhh, nem tartott sokáig..
Én egy x-el is kiegyeznék, de persze ha kikapnának az mégjobb lenne.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Primitive
- Entrenador del Barça
Az az érzésem, hogy ezt a Madrid igen simán be fogja húzni
Bár az Espanyol barcelonai csapat, szerintem ők se nagyon szívlelik a fővárosi alakulatot... Én ebből egy nyögvenyelős ikszel is megelégednék... Ne akarjunk túl sokat, az iksz nekem nagyon elég lenne, maradna három pont, ami simán ledolgozható
Hajrá Espanyol, egyébként aki nézi, milyen a játékkép, jó az Espanyol egy pontra, vagy akár háromra is?

Hajrá Espanyol, egyébként aki nézi, milyen a játékkép, jó az Espanyol egy pontra, vagy akár háromra is?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nemrossz:D, még egyet rúg az Espanyol, akkor eldől a meccs. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért az érdekes dolog, hogy a madridistál pár hónapja még lehülyéztek minket, hogy Josét akarjuk, ma meg már minden második madridista érte kiált! + vannak, akik már Pérez visszajövetelét követelik. Ennyit a hozzáértők táboráról.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem írtam,hogy vége van, csak a hasonló folytatásra buzdítottam őket 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Gólszerző: Valdo, a 30. percben. Még nincsen vége!ozsimiki írta:Vezet az EspanyolÍgy tovább!

Nekem a Realnak való szurkolás valahogy ütközik az elveimmel. Hisz hétről hétre a bajnoki fordulókba ellenük drukkolok, tehát ez sehogy se menne. De remélem nem kell ilyenen gondolkodnunk, hogy ha kiesik a Barca kinek drukkolnánk
Amúgy én Arsenalnak és a Romának.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát alap esetbe, ha a Barca kiesik valamelyik nemzetközi kupából én is egy spanyol csapatnak fogok szurkolni.De a Madrid ezalól kivétel.(Nah jó azért az Arsenalnak is fogok)socio66 írta: ....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Akkor ezek szerint az egyik példa én vagyok.
Imádok a spanyoloktól mindent. A nyelvet, a kaját, az élethez való hozzáállásukat/felfogásukat, mindent..
Tehát had szurkoljak már a nemzetközi porondon /legyen akár Bl, Uefa, vagy akár Intertoto kupa/ egy spanyol csapatnak..
Nem szeretem Barcát, de tisztelem..
Arról meg nem én tehetek, hogy a bl-ben az egyetlen egy állva maradt spanyol csapat pont a Barca..
Az elveimet ezért nem fogom megszakítani, nincs mese, katalónia nagyobbik csapatának fogok szurkolni a bl-ben.
/habár, szívesebben szurkolnék szeretett csapatomnak/
Imádok a spanyoloktól mindent. A nyelvet, a kaját, az élethez való hozzáállásukat/felfogásukat, mindent..
Tehát had szurkoljak már a nemzetközi porondon /legyen akár Bl, Uefa, vagy akár Intertoto kupa/ egy spanyol csapatnak..
Nem szeretem Barcát, de tisztelem..
Arról meg nem én tehetek, hogy a bl-ben az egyetlen egy állva maradt spanyol csapat pont a Barca..
Az elveimet ezért nem fogom megszakítani, nincs mese, katalónia nagyobbik csapatának fogok szurkolni a bl-ben.
/habár, szívesebben szurkolnék szeretett csapatomnak/
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A multhét már olyan távolvan?CS0ki írta: De, biztos!De ha már a régmúőltat felesleges felemlegetni, akkor a közelmúltat is hagyjuk!
De igaz ne beszéljünk a multról.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Hát nem tom lehet hogy igazatok van,de nekem valahogy nem jön a számra hogy a realt méltassam! Jó, nem katalóniában élünk,ahol a szurkolás szent dolog,és szabályos bűncselekmény ha a vetélytársnak szurkolsz,de azér
ne már hogy itt vki például mindkét csapatnak szurkol! Az ilyenek egyszerűen nem érzik át ennek a rivalizálásnak a súlyát! És lehet hogy másnak nem,
nekem ellenszenves a real játékospolitikája,elnöke,stb...
különben is mondja már el valaki hogy van az hogy "a bajnokságban a barcának szurkolok,viszont más sorozatban,ha a Barca kiesik,akkor a realnak"
Hétvégén szurkolsz a real ellen,hogy kapjon ki,aztán meg a hétközi Bl fordulóban meg már nekik drukkolsz?? ezt hogy?...... 
ne már hogy itt vki például mindkét csapatnak szurkol! Az ilyenek egyszerűen nem érzik át ennek a rivalizálásnak a súlyát! És lehet hogy másnak nem,
nekem ellenszenves a real játékospolitikája,elnöke,stb...
különben is mondja már el valaki hogy van az hogy "a bajnokságban a barcának szurkolok,viszont más sorozatban,ha a Barca kiesik,akkor a realnak"

-
- Jugador del Barça
Szerintem a primera division nem lenne ugyanolyan ha ki esne a madrid. úgy az igazi a bajnokság ha van izgalom és a Barcának meg kell küzdenie valakivel amire nincs alkalmasabb vetélytárs mint a madrid. persze a végén a Barcának kell nyernie a bajnokságotBlaugrana10 írta:A Barca fantasztikusz csapat, remelem tiszta szivbol h vissza vag a Margitnak. Remenykedek h megelem azt is h a Real kiessen a primerabol. Antimadridista forever

gekkodan hsz-val nagyon egyetértek. Attól, h a Real nem jut be már évek óta a legjobb 8 közé, valójában ott van a legerősebb 8 csapat között, az biztos. És ha megnyerik a bajnokságot, már is több mindent nyertek, mint mi. Kivéve, ha megnyerjük a BLt, akkor egál. A kupa meg semmi, nem kell figyelembe venni.
- Blaugrana10
- Barça B
A Barca fantasztikusz csapat, remelem tiszta szivbol h vissza vag a Margitnak. Remenykedek h megelem azt is h a Real kiessen a primerabol. Antimadridista forever
-
- Director del Fútbol
Most ennyi erővel akkor leírhatnánk a Manchester United-et is, akik 1999 óta nem alkottak maradandót a BL-ben, mégis a világ egyik legjobb csapata.
A madrid is az. Mondom ezt Barca-drukkerként. Tavaly levertek minket a bajnokságban és ugyanúgy nem nyertek BL-t, ahogy mi sem. Kár ezekről a dolgokról okoskodni, a Real ugyanúgy benne van a világ 10 legjobb csapatában, mint a Barca. Ennyi.
A madrid is az. Mondom ezt Barca-drukkerként. Tavaly levertek minket a bajnokságban és ugyanúgy nem nyertek BL-t, ahogy mi sem. Kár ezekről a dolgokról okoskodni, a Real ugyanúgy benne van a világ 10 legjobb csapatában, mint a Barca. Ennyi.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miért, a madridisták talán kutyák? Én, ismerek egyet-kettőt, de még nem hallottam őket ugatni.Perrero írta:sztem ne beszélj a multrol... némely madridista a 30/9ről ugat...

- koboldmaki
- Barça C
azért ezeket énis túlzásnak tartom.elismerem sok benne az igazság de azért le lehet nyugodni.de látom emberek még mindig a múlttal jönneksocio66 írta:Szerintem egy olyan csapat ,aki egymást követö 4-5 évben nem képes bejutni Európa legjobb 8 csapata közé az nem méltó a sztárklub névre!
csak azért mert a világ leggazdagabb csapata.És? ez igy még nagyobb szégyen,mert minden adott ahhoz hogy a legjobbak legyenek mégis egy nagy 0-ák!!! Miről beszélünk ezután? A Madridisták mindig arrol voltak hiresek,hogy felsőbbrendűnek,királyinak tartják a csapatot! Hát ebben télleg egyedülállóak
hogy nagycsapat létére nem tudnak tuljutni a nyolcaddöntőn!![]()
gratulálok real! Ez igen! minden évben uj edző! már ott elb...tátok hogy Del Bosque-ét elküldtétek!minden évben 6 uj játékos! Ez igen! Csapatépítés magasfokon!! minden évben nagy tervek!! triplázunk ebben az évben!!
aztán meg jön a magyarázkodás!!! és miket irtok,hogy nem is kell nektek a bl!! hát persze!Na ez már szánalmas!! És én nem szurkolok a Realnak!
remélem nem nyernek semmit az idén!! Szerintem egy igazi Barca drukker NEM szurkolhat a Madridnak!!
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szeretem a Real Madridot, nem szeretem a Barcelonát ennyire egyszerű