Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez rohadt jó.La Pulga írta:
Vélemények?
http://hgfx.freeforums.org/gfx-kellekek-f23.htmlCFirpo3 írta:Megkérdezhetem, hogy hol találom a tutoriálodat?..:Poldi:.. írta: És használd a tutoriálom
Há' de nem ámCFirpo3 írta:Igaza van Mindorokke_barca-nak, de gyakorolj csak tovább, gyakorlat teszi a mestert. Poldi sem így születettMichaaBee írta:
Vélemények?.
bizony, te egy kemény kötésű csávó vagymindorokke_barca írta:rendszeresen kovetem az esemenyeket ebben a topicban, sajnalom, hogy az elso hozzaszolasom epp egy kritika lett, de mostmar ez van. tudom h MichaaBee kezdo, eppen emiatt is irtam... a kepere csak dicseretet kapott, es attol nem fejlodik az ember. Kozel sem ez volt az elso eset h uj bannerkeszito berakta elso probalkozasat es kapta a pozitiv visszajelzeseket erte, pedig szerintem borzalmas volt, csak mint ahogy ti is irtatok feltek paran kinyitni a szajukat, igy abbamaradt
Én is erre gondoltam, de nem akartam leírnimindorokke_barca írta:MichaaBee oszinten szolva, nekem nem tetszik. szerintem ott a problema h nem sikerult a hatteret jobban "osszemosni"az emberekkel. egybol az jon at amikor nezem a kepet hogy volt a hatter, raraktad a kepet es kalap. Remelem nem bantottalak meg, epitojelleggu kritikat probaltam megfogalmazni
Igaza van Mindorokke_barca-nak, de gyakorolj csak tovább, gyakorlat teszi a mestert. Poldi sem így születettMichaaBee írta:
Vélemények?
Naaaaaaaggyoooon JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!MichaaBee írta:
Vélemények?
Ezt kb mikorra várhatom??? Nem akarlak titeket sürgetni csak kérdezem!danko94 írta:Poldi! Tudnál nekem készíteni egy siget amin Henry Eto'o és Messi található (ha találsz olyan képet ahol mondjuk együtt álnak átkarolva egymást az jó lenne, de ha nem az sem baj) és legyen rajta a Tots units fem força felirat.(A többi dizájnelemet a te ízlésedre bízom) Ha megtudnád ezt nekem csinálni, nagyon örülnék neki