nem kell dicsérni amugy sztm az igazság kettő közt van szal nem annyira [auto_cenzúra] mint ahogy itt páran irják és nemis olyan jó mint ahogy nálunk beszélnek róla!Drigo írta:Én is a sok meccstől tartok, ez még visszaüthet, ráadásul Nektek már kötelező behúzni a bajnokságot. Több meccs, több sérülés ismerve a "szerencsénket".sergi1989 írta:egyetértek a guti és diárra ultra [auto_cenzúra] volt.. de amugy sztm se kéne mindig de van amikor hasznos..sztm nem szabad ezt mait semmire se fogni jobb volt a róma ,talán annyi esélyünk van hogy ti mindenhol álltok és sok lessz a meccs..de kitudja!
Persze jó dolog, ha megpróbálja megelőzni az emberét, én az eltúlzott próbálkozásokat emeltem ki. Ha azt szeretnéd, hogy dícséreteket olvass róla, akkor ne itt keresgélj
Nem általánosításképp írtam, s nem azt akartam kifejezni hogy aki ezzel szimpatizál, annak feltétlenül "gyűlölködnie" kel a "másik oldal" irántbarca99 írta:Ha ez megnyugtat, én sem hányok vért a Real neve hallatán. Persze drukkolni azért nem drukkolok nekik sehol, de nálam elmarad ez a "ha Barcás vagy gyűlöld a Madridot". Ez van.
De ne hozz ilyen példákat, mert nekem az Arsenal-Tottenhem is lényegtelen, mivel nem Londonban élek!!(egyébként mindkét csapatot szeretemEzért írtam az Arsenalos, ill. a Fradis hasonlatot, gondoltam hogy belekötsz, gratula!!!!
Ha gondolod, hozhtok még egyéb magyar ill. külföldi, rengeteg sportágban, még "érthetőbb" hasonlatot, nyugodtan, nem tesz semmit.
Utáljatok azt akit akartok, ha neketek ettől jobb!érdekes elmélet! én vhogy nemtudnék a Barcának szurkolni akkor sem ha mondjuk a Real kiesett a BL-ből, sőt pont az hogy ellene Very Happy de hát mindegy
Ezért írtam az Arsenalos, ill. a Fradis hasonlatot, gondoltam hogy belekötsz, gratula!!!!CS0ki írta:De ez Magyarország!Spanyolországban kinevetnének, ha ezt mondanád.![]()
Szerinted én innen Budapestről hol nem szarom le Katalóniát meg Kasztíliát?már csak Kasztília és Katalóni különbsége,Nem érdekelnek!
Nincs is alapból! Csak a "maradék" csapatból! Szeretem a spanyol focit, ezért nekik drukkolok, persze a Madrid az első, és ott, ahol versenyben van a Barcelona, ott értelemszerűen a Madridért szorítok, és ha szükség van rá, akkor a Barcelona ellen, mint pl a bajnokságban. De ahol nincs ott a Madrid, ott minek szurkolnék a Barcelona ellen?Ha szíből drukkolsz a Real-nak, nem tudom elképzelni, hogy a Barca is ott legen a saját top 3 favoritodban.
De ez Magyarország!Spanyolországban kinevetnének, ha ezt mondanád.
Szerinted én innen Budapestről hol nem szarom le Katalóniát meg Kasztíliát?már csak Kasztília és Katalóni különbsége,
Én is a sok meccstől tartok, ez még visszaüthet, ráadásul Nektek már kötelező behúzni a bajnokságot. Több meccs, több sérülés ismerve a "szerencsénket".sergi1989 írta:egyetértek a guti és diárra ultra [auto_cenzúra] volt.. de amugy sztm se kéne mindig de van amikor hasznos..sztm nem szabad ezt mait semmire se fogni jobb volt a róma ,talán annyi esélyünk van hogy ti mindenhol álltok és sok lessz a meccs..de kitudja!
Spalletti már az első meccsen is megverte...Nagyon jó edzőnek tartom...Viszont Shusternél most kezd kiderülni, hogy mennyire élt eddig Capello munkájából, és mennyit tud ő hozzátenni a dolgokhoz! Nem biztos, hogy fel tudott nőni a feladathoz!Gago ma szerintem bizonyított, jól játszott. De Spalletti nagyon megverte ma Schustert.
Ha szíből drukkolsz a Real-nak, nem tudom elképzelni, hogy a Barca is ott legen a saját top 3 favoritodban. Elképzelhetetlen, főleg, aki a fociban nőtt fel, az tudja, milyen is egy csapatnak szurkolni.CS0ki írta:Neked!A két csapat összeegyeztethetetlen!(meg sokaknak másoknak! De pl én a Romának drukkolok még, az Arsenalnak meg a Barcelonának. Inkább spanyol csapat nyerjen, mint a liverpool vagy az Inter. Pedig őket se utálom!
egyetértek a guti és diárra ultra [auto_cenzúra] volt.. de amugy sztm se kéne mindig de van amikor hasznos..sztm nem szabad ezt mait semmire se fogni jobb volt a róma ,talán annyi esélyünk van hogy ti mindenhol álltok és sok lessz a meccs..de kitudja!Drigo írta:Igen, ebben egyet értünk, utaltam is erre a hsz-emben (a legtöbb ilyen szituációkban, viszont mindenkinek lépnie kell/kéne), csak nem fejtettem tovább a gondolatot.sergi1989 írta:drigó annyibban vitatkoznék hogy igen is kikel menni ,vagyis nekem ki kell..olyan magyarázattal hogy ne tudjon megfordulni ne tudjon onann osztogatni vagy szemtől szembe rá vezetni!
Szóval, mint írtam ilyen szituációkban ki kell lépni feltétlen, ezt is mindenki tudja, de Pepe akkor is kilép, néha az előtte lévő sorba, amikor ez semmi sem indokolná.
Ugyanakkor az ő védelmében elmondanék annyit, hogy az, hogy neki kell kilépnie - olyankor, amikor a védelemre hozzák a labdát - a középpálya sara, de az ilyen szituációkban akkor is EGYSZERRE kéne mozognia a védelemnek, és nehezen tudom elképzelni, hogy a másik 3(néha 2) védő hibázna azzal, hogy nem követi le a mozgását. Elfogult vagyok nem tagadom, de próbálom nem így nézni a dolgokat, és bizony ez a kalandozás nagyon sokszor látványosan felesleges, mert ha elvéti, akkor mehet akár egy létszámfölényes támadás, vagy kénytelen leütközni, mint ma és akkor villan a sárga. Bár most nagyon szöget ütött a fejemben ez az inkább a középpálya sara gondolat.![]()
De Pepét sokkal jobb szídni- nem felvenni!
Igen, ebben egyet értünk, utaltam is erre a hsz-emben (a legtöbb ilyen szituációkban, viszont mindenkinek lépnie kell/kéne), csak nem fejtettem tovább a gondolatot.sergi1989 írta:drigó annyibban vitatkoznék hogy igen is kikel menni ,vagyis nekem ki kell..olyan magyarázattal hogy ne tudjon megfordulni ne tudjon onann osztogatni vagy szemtől szembe rá vezetni!
Neked!A két csapat összeegyeztethetetlen!
10 volt a márkanév, Pedja még felalkudta egy ötössel!Nekem mondhat bárki bármit, hogy üldözési mániám van, egyebek. Lehet, hogy keveset nézek Real meccset (sőt ebben biztos vagyok - bár nekem ez is sok - mivel sokszor olvastam már, hogy szerencsétlen Pepe jól játszott, amin láttam jól játszani, az a Vlássico volt...), de valaki felvilágosíthatna, hogy mi kerül Pepében 30 millióba.(Jó mi kerül 15 millióba, mert a másik fele az a Real márkanév)
Meg kell említeni, hogy általában, ha a névsorra nézel, akkor Totti-nak kellene ezt a szerepet betöltenie, ma viszont ez a hihetetlen "örök igéret", "tenyérbemászóképű"Oleguer írta:
És a végére Guti: Egy iszonyat sunyi, aljas... Rugdosodott össze vissza, egyszer ráakart ugrani hátulról Vucinicra.
![]()
cruyff írta:Én Ropinnyót csak Dél-Amerikában láttam jól játszani. Itt Európában, egy senki. Egy fetrengő, önző, reklamáló, tenyérbemászó majom.