Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tevez meg főleg nem jönne padozni. Problémás játékosFiginho írta:meg aztán nem hiszem h Diego Milito jönne padozni.Tevez talán
Thuram sztem pont jól nyomja, főleg év elejéhez képest. Persze, nem lehet rá hosszú távon építeni, hiszen lassan visszavonul, de azért egy-két évre még simán jó, de azért egy fiatalabb középső védő elékél majd a csapatban.Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt
Sztem picit tobbet gondolokozz mielott valamit leirsz...Thuram ha nem lenne sztem kaptunk volna vagy meg 10-15 golt pluszba ebbe a bajnoksagban...nagyon sok helyt ott van kisegit...6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt
Ezzel nagyon egyetértekbarca0417 írta: A Zaragoza meccs egyik tanulsága nekem az volt hogy a saját nevelések közül nem biztos hogy azokat adtuk el, és tartottuk meg akiket kellett volna. pl sztem Piqué-vel előrébb lennénk mint Oleguerral. vagy sztem Luis Garcia is jobb lenne mint Giuly a jobb oldalon. De mi sajnos eladtunk olyan játékosokat is akik később jók lettek volna.(pl Quaresma,Davids,Rivaldo,Luis Garcia, talán még Sorin is.és ugye Piqué is ide sorolható.)
Most kapásból passz. Estére találok 1-2 nevet, és majd beírom!Game90 írta:Pl kinek? Mert akik felvannak sorolva a szavazásban neked nem tetszeneklionelmessi19 írta:Mindenesetre jobban örülnék vki másnak.
Pl kinek? Mert akik felvannak sorolva a szavazásban neked nem tetszeneklionelmessi19 írta:Mindenesetre jobban örülnék vki másnak.
Ez mondjuk lehet. Guddynál és a többieknél jobb, Saviola meg más poszton érzi magát otthon. Mindenesetre jobban örülnék vki másnak.LG írta:Nem ugyanaz a katergoria, de nem is annyira öreg még Crespo, mint Henke volt, mikor jött. Meg Crespo is elég golérzékeny, és jobb mint Saviola, Giuly, Ezquerro, Gundjonsen 1ütt.lionelmessi19 írta: Nem is ugyan az a kategória szerintem.![]()
Larson nálam szintekkel jobb, igazi klasszis volt. Crespoban én nem látok ennyi.
Nem ugyanaz a katergoria, de nem is annyira öreg még Crespo, mint Henke volt, mikor jött. Meg Crespo is elég golérzékeny, és jobb mint Saviola, Giuly, Ezquerro, Gundjonsen 1ütt.lionelmessi19 írta: Nem is ugyan az a kategória szerintem.![]()
Larson nálam szintekkel jobb, igazi klasszis volt. Crespoban én nem látok ennyi.
Talán. Lehet, hogy jó lenne cserének, tuti bírna padozni. Azt nem tudom h csereként, illetve egy sérülés esetén mennyire tudná kisegíteni a csapatot. Larsont nagy kár volt elengedni. Most még életben volnánk sztem a bl-ben, és vezetnék pár ponttal a bajnokságot is, ha nem Guddyra meg Giulyre kellett volna számítani.Game90 írta:De Crespo sem egy falábú játékos. Szóval ő is jöhetne és bírná a padozást is.
Nem is ugyan az a kategória szerintem.Game90 írta:Larsson sem 20 évesen jött hozzánklionelmessi19 írta: Crespo már visszavonulóban.
Larsson sem 20 évesen jött hozzánklionelmessi19 írta: Crespo már visszavonulóban.
Épp ezért mondogatom(írogatom) én is sokszor hogy lehet jobbat tenne a jövőre nézve csak egy 2. hely. A BL-ben ott lennénk a főtáblán, de remélhetőleg a vezetőségben elgondolkoznának, és a most jóllakott játékosoknak jövőre megint lenne miért hajtani. És nem utolsó sorban nagyobb lenne az esély a vérfrissítésekre, és egy új edzőre!dickricsi írta:Olyan jó lenne, ha a vezetőség is (nemcsak nézné) látná a meccseinket. Itt elég fajsúlyos változtatásokra lenne szükség, függetlenül attól, hogy megnyerjük-e az idei bajnokságot. Attól félek, hogy ez nem fog összejönni. Amúgy nem is tudom, hogy jó lenne-e, ha nyernénk?! Bár én mint szurkoló nagyon bírnám, de a rangadókon elért eredmények figyelembevételével Laportáéknak nagyon el kéne gondolkodniuk a hogyan továbbot illetően. És ha nyerünk, akkor valszeg minden probléma a szőnyeg alá lesz söpörve. Bár lehet, hogy ha nem nyerünk, akkor is! A tavalyi eredmények után (félek) Rijkaard-nak lesz annyi gitele, hogyha idén nem nyerünk bajnokságot sem, akkor is marad. És nyomhatja az együgyű bárgyúságait továbbra is a sajtótájékoztatókon. Az sem tűnt még fel senkinek a vezetőségből, hogy Henk távoztával (valszeg nem csak ennyi az oka, hanem talán a jóllakottság, az előszezonban az amerikai út stb....) az eredményes foci is félig-meddig távozott tőlünk???
Sztem Martins, Suazo vagy Kone simán elérik a Barca szintet, főleg ha mondjuk egy Ezquerro vagy Guddy helyére akarnánk őket venni.Game90 írta:Pazzini nem ér ennyit vagy pedig euróban van. Akiket felsoroltál, azok közül pedig egy páran nem Barca szintűek (sztem)Dos Santos írta:Pazzini-t csak irreális összegért(13 M fontért) engedné el a klubja.Ha alaposan körül néz a Barca, biztos talál egy kitűnő cserecsatárt.Pl:Martins,Adebayor,Suazo,Baptista,vagy Koné.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
6xavi szntem más Thuramról beszél,aki a MexikóiRumig írta:6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt![]()
Hát nem tudom, nagy bajban lennénk Thuram nélkül
Egyszer már kitárgyaltuk őt is.6xavi írta:Skacok Cristiano Ronaldo-ról nem is szóltok?
Szerintetek nincs sanszunk a leigazolására?
Több poszton bevethető lenne, igazi adu ász lenne...