Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2007.04.10. 12:17:20

Figinho írta:meg aztán nem hiszem h Diego Milito jönne padozni.Tevez talán :roll:
Tevez meg főleg nem jönne padozni. Problémás játékos :arrow: viszont elismerem, hogy jó játékos.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Figinho
Jugador d'estrella

2007.04.10. 11:26:07

Most sztem mindenki lefog hurrogni de Giuly helyére Tevezhez mit szóltok???A pontos árát nemtom de ha a West Ham kiesik akkor nagy az esélye annak h távozik.1000-szer jobb mint Giuly sztem!Abidalnak én is nagyon örülnék sztem jobb mint Diogo.meg aztán nem hiszem h Diego Milito jönne padozni.Tevez talán :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.10. 10:58:01

Diego Militonak én is örülnék,szerintem nagyon jól járnánk vele!

Thuram meg még jól fogja nyomni min 2évig! De jövőre még hóót biztos!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.10. 10:44:24

Azért a szavazásban említett szintű csatárok nagy része, simán kezdő szintű még, persze nekünk rohadt jó lenne, ha tényleg iejönnének, de egyiknek sem látom realitását, max Diego Militonak, vagy Forlánnak, de Forlán meg úgy tűnik, hogy nem képes folyamatosan jól teljesíteni....
Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt
Thuram sztem pont jól nyomja, főleg év elejéhez képest. Persze, nem lehet rá hosszú távon építeni, hiszen lassan visszavonul, de azért egy-két évre még simán jó, de azért egy fiatalabb középső védő elékél majd a csapatban.

Ez a híerekben említett Giuly-Abidal pletyka nagyon jól hangzana. :roll: :wink:
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.04.10. 10:11:36

6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt
Sztem picit tobbet gondolokozz mielott valamit leirsz...Thuram ha nem lenne sztem kaptunk volna vagy meg 10-15 golt pluszba ebbe a bajnoksagban...nagyon sok helyt ott van kisegit...
Tiziano Crudeli fan :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.09. 16:16:41

barca0417 írta: A Zaragoza meccs egyik tanulsága nekem az volt hogy a saját nevelések közül nem biztos hogy azokat adtuk el, és tartottuk meg akiket kellett volna. pl sztem Piqué-vel előrébb lennénk mint Oleguerral. vagy sztem Luis Garcia is jobb lenne mint Giuly a jobb oldalon. De mi sajnos eladtunk olyan játékosokat is akik később jók lettek volna.(pl Quaresma,Davids,Rivaldo,Luis Garcia, talán még Sorin is.és ugye Piqué is ide sorolható.)
Ezzel nagyon egyetértek :wink: Nagyon sok játékossal melléfogott a vezetőség :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.09. 16:14:54

Én szivesen látnám Trezeguet-t vagy Crespo-t is ha tudnának padozni.
Igaz, hogy öregecskék de nemsoká jön Krkic is... 8) Persze nem lehet majd csak rá támaszkodni de Cresponak véleményem szerint még lehetne itt 4-5 jó éve.
barca0417
Entrenador del Barça

2007.04.09. 14:14:00

sztem Crespo nagyon jó lenne, meg legalább nem a Chelseat erősítené.
viszont Henry-t is el tudnám képzelni Ronaldinho-val, Messivel és Eto'o-val. Crespo viszont azért is jó mert jól fejel, és elég gólérzékeny is. és azér még van hátra pár jó éve még, de elég rutinos is. A Zaragoza meccs egyik tanulsága nekem az volt hogy a saját nevelések közül nem biztos hogy azokat adtuk el, és tartottuk meg akiket kellett volna. pl sztem Piqué-vel előrébb lennénk mint Oleguerral. vagy sztem Luis Garcia is jobb lenne mint Giuly a jobb oldalon. De mi sajnos eladtunk olyan játékosokat is akik később jók lettek volna.(pl Quaresma,Davids,Rivaldo,Luis Garcia, talán még Sorin is.és ugye Piqué is ide sorolható.)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 14:00:44

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Mindenesetre jobban örülnék vki másnak.
Pl kinek? Mert akik felvannak sorolva a szavazásban neked nem tetszenek :)
Most kapásból passz. Estére találok 1-2 nevet, és majd beírom! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 13:58:27

lionelmessi19 írta:Mindenesetre jobban örülnék vki másnak.
Pl kinek? Mert akik felvannak sorolva a szavazásban neked nem tetszenek :)
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 13:57:23

LG írta:
lionelmessi19 írta: Nem is ugyan az a kategória szerintem. :roll:
Larson nálam szintekkel jobb, igazi klasszis volt. Crespoban én nem látok ennyi.
Nem ugyanaz a katergoria, de nem is annyira öreg még Crespo, mint Henke volt, mikor jött. Meg Crespo is elég golérzékeny, és jobb mint Saviola, Giuly, Ezquerro, Gundjonsen 1ütt.
Ez mondjuk lehet. Guddynál és a többieknél jobb, Saviola meg más poszton érzi magát otthon. Mindenesetre jobban örülnék vki másnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.09. 13:38:26

lionelmessi19 írta: Nem is ugyan az a kategória szerintem. :roll:
Larson nálam szintekkel jobb, igazi klasszis volt. Crespoban én nem látok ennyi.
Nem ugyanaz a katergoria, de nem is annyira öreg még Crespo, mint Henke volt, mikor jött. Meg Crespo is elég golérzékeny, és jobb mint Saviola, Giuly, Ezquerro, Gundjonsen 1ütt.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 13:07:56

Game90 írta:De Crespo sem egy falábú játékos. Szóval ő is jöhetne és bírná a padozást is.
Talán. Lehet, hogy jó lenne cserének, tuti bírna padozni. Azt nem tudom h csereként, illetve egy sérülés esetén mennyire tudná kisegíteni a csapatot. Larsont nagy kár volt elengedni. Most még életben volnánk sztem a bl-ben, és vezetnék pár ponttal a bajnokságot is, ha nem Guddyra meg Giulyre kellett volna számítani.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 13:03:10

De Crespo sem egy falábú játékos. Szóval ő is jöhetne és bírná a padozást is.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 12:53:14

Game90 írta:
lionelmessi19 írta: Crespo már visszavonulóban.
Larsson sem 20 évesen jött hozzánk :roll:
Nem is ugyan az a kategória szerintem. :roll:
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 12:50:34

lionelmessi19 írta: Crespo már visszavonulóban.
Larsson sem 20 évesen jött hozzánk :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 11:35:57

Szomorúan látom, hogy nincs a szavazásban egy "MÁS" opció...
Nem is szavazok. :(

Henryvel már semmiképp nem szerződik a Barca.
Crespo már visszavonulóban.
Trezeguet nem szeretem, tul nagy az arca. És ő is öregedik azért lassan...
Diego Milito és F.Torres nem padoznának.
Oliveirával meg annyira nem vagyok képben, sokat nem látom játszani.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.09. 11:16:29

Több alkalommal írtam, hogy szerintem max. 2-3 új ember kellene. Ami fontos lenne, az a cserepadunk átalakítása. Ha a támadóhármasunk nem tud hiánytalanul felállni, szerintem azon nyomban váltani kéne, és egy más játékrendszerrel próbálkozni, mondjuk a 4-4-2-vel. 4-3-3 ugyanis más játékosokkal teljes csőd. A pad alakítását, és a nyári igazolásokat ennek fényében kellene végrehajtani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
laci18
Jugador d'estrella

2007.04.09. 10:28:52

Nem vagyok vallásos de Zozzy 5 a hozzászólásodhoz csak annyit tudok mondani:
ÁMEN
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.09. 08:47:03

dickricsi írta:Olyan jó lenne, ha a vezetőség is (nemcsak nézné) látná a meccseinket. Itt elég fajsúlyos változtatásokra lenne szükség, függetlenül attól, hogy megnyerjük-e az idei bajnokságot. Attól félek, hogy ez nem fog összejönni. Amúgy nem is tudom, hogy jó lenne-e, ha nyernénk?! Bár én mint szurkoló nagyon bírnám, de a rangadókon elért eredmények figyelembevételével Laportáéknak nagyon el kéne gondolkodniuk a hogyan továbbot illetően. És ha nyerünk, akkor valszeg minden probléma a szőnyeg alá lesz söpörve. Bár lehet, hogy ha nem nyerünk, akkor is! A tavalyi eredmények után (félek) Rijkaard-nak lesz annyi gitele, hogyha idén nem nyerünk bajnokságot sem, akkor is marad. És nyomhatja az együgyű bárgyúságait továbbra is a sajtótájékoztatókon. Az sem tűnt még fel senkinek a vezetőségből, hogy Henk távoztával (valszeg nem csak ennyi az oka, hanem talán a jóllakottság, az előszezonban az amerikai út stb....) az eredményes foci is félig-meddig távozott tőlünk???
Épp ezért mondogatom(írogatom) én is sokszor hogy lehet jobbat tenne a jövőre nézve csak egy 2. hely. A BL-ben ott lennénk a főtáblán, de remélhetőleg a vezetőségben elgondolkoznának, és a most jóllakott játékosoknak jövőre megint lenne miért hajtani. És nem utolsó sorban nagyobb lenne az esély a vérfrissítésekre, és egy új edzőre!
dickricsi
Capitá del Barça

2007.04.08. 21:43:32

Dos Santos felhozatalát nagyon támogatnám, de Zsüli-től szeretnék megszabadulni....méghozzá nagyon. Kéne helyette egy jó szélső, mert ő egy csődtömeg. És Rijkaard őt is nagyon favorizálja, pláne a képességeit és az általa nyújtott teljesítményt figyelembe véve. Bárcsak kikukáznánk a nyáron. Csak ő is azt mondta vmikor mostanában, hogy nem akar elmenni. Nagy kár. De attól még küldhetnénk. Frank magával vihetné őt, Ezqu-t, Edmilson-t, Olít, Bellettit és Gio-t új csapatához..... a Lúzer FC-hez. Ők adnák a csapat gerincét....
Visszatérve a konkrétumokhoz: szélsővédő: nekem tegnap tetszett Diogo. Az ellenszenves Alves sem lenne rossz, csak nem hallottam még, hogy ide akarna jönni (soha nem mondott ilyet) illetve kb. 25 millába kerülne. Amúgy Abidal megvételét is támogatnám, de akkor Zambi-nak jobb oldalon kéne nyomnia. Belső védőnek Gaby Milito, vagy Andrade okés lenne, vkp-nak: Yaya Touré, vagy Albelda és szélsőnek (Dzsuli helyett) Robben.
Olyan jó lenne, ha a vezetőség is (nemcsak nézné) látná a meccseinket. Itt elég fajsúlyos változtatásokra lenne szükség, függetlenül attól, hogy megnyerjük-e az idei bajnokságot. Attól félek, hogy ez nem fog összejönni. Amúgy nem is tudom, hogy jó lenne-e, ha nyernénk?! Bár én mint szurkoló nagyon bírnám, de a rangadókon elért eredmények figyelembevételével Laportáéknak nagyon el kéne gondolkodniuk a hogyan továbbot illetően. És ha nyerünk, akkor valszeg minden probléma a szőnyeg alá lesz söpörve. Bár lehet, hogy ha nem nyerünk, akkor is! A tavalyi eredmények után (félek) Rijkaard-nak lesz annyi gitele, hogyha idén nem nyerünk bajnokságot sem, akkor is marad. És nyomhatja az együgyű bárgyúságait továbbra is a sajtótájékoztatókon. Az sem tűnt még fel senkinek a vezetőségből, hogy Henk távoztával (valszeg nem csak ennyi az oka, hanem talán a jóllakottság, az előszezonban az amerikai út stb....) az eredményes foci is félig-meddig távozott tőlünk???
Remélem lesznek változások, mert azokkal a lózungokkal, hogy "....hagyjuk őt dolgozni, legyen meg az állandóság....." már nem megyünk sokra, az látható volt a fontosabb meccseken nyújtott teljesítményből! Nem szeretnék jövőre is a 2006-os emlékekből élni. Kicsit reálos (de remélem ir-reál-is) lenne.

Azulgrana para siempre!!!
PCsabi
aka Game90

2007.04.08. 21:42:57

Martinst nem nagyon figyeltem idáig a Newcastleben, viszont az Interben még nagyon fiatalon nem nyújtott rossz teljesítményt. Suazonak jó ,,ajánlólevele'' van, de idáig csak kiscsapatokban játszott, szóval nem lehet tudni, hogy mit tudna egy nagycsapatban. Kone Hollandiában jó, őt tényleg idelehetne hozni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.08. 21:36:36

Game90 írta:
Dos Santos írta:Pazzini-t csak irreális összegért(13 M fontért) engedné el a klubja.Ha alaposan körül néz a Barca, biztos talál egy kitűnő cserecsatárt.Pl:Martins,Adebayor,Suazo,Baptista,vagy Koné.Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :roll:
Pazzini nem ér ennyit vagy pedig euróban van. Akiket felsoroltál, azok közül pedig egy páran nem Barca szintűek (sztem) :roll:
Sztem Martins, Suazo vagy Kone simán elérik a Barca szintet, főleg ha mondjuk egy Ezquerro vagy Guddy helyére akarnánk őket venni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.08. 21:33:04

Rumig írta:
6xavi írta:Sztem skacok mindenképp kell Puyol mellé egy jó középhátvéd, mert Thuram leigazolása melléfogás volt
:shock:
Hát nem tudom, nagy bajban lennénk Thuram nélkül :!:
6xavi szntem más Thuramról beszél,aki a Mexikói :?: Barcában szerepel.. (vagy hol van még Barca? :lol: ) mert az ittenire egy rossz szavunk nem lehet!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.04.08. 21:28:55

6xavi írta:Skacok Cristiano Ronaldo-ról nem is szóltok?
Szerintetek nincs sanszunk a leigazolására?
Több poszton bevethető lenne, igazi adu ász lenne...
Egyszer már kitárgyaltuk őt is.
Sansz van rá, de kicsit sokba kerülne és mi skótok vagyunk :?
Mik azok a posztok? Jobbszél + még lehetne bal.
Adu ász pedig Freddy Adu lenne 8)
Lezárt