Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja...hát csak eddig az olyan sötétebb,komorabb képeknek voltam a híve azok jobban tetszettek.Bár eddig csak kettő volt abból csak az egyik volt olyan de az mindegy...:Poldi:.. írta: kicsit ezzel beijesztettélmost látom h lehetőleg sötét háttér
![]()
szívesen, köszi a komit
neked is Tomi
kicsit ezzel beijesztettélBányász írta:Hát nem ilyennek képzeltem...de ez jobb mint amilyet elképzeltem és mint amire számítottam.Nagyon szép lett.Bazi vagány...a legjobb az oldalon..:Poldi:.. írta: Bányásznak
Ezer hála.
Hát nem ilyennek képzeltem...de ez jobb mint amilyet elképzeltem és mint amire számítottam.Nagyon szép lett.Bazi vagány...a legjobb az oldalon..:Poldi:.. írta: Bányásznak
1. Köszönjük1.Grat az oldalhoz. Very Happy 2. Lelesz írva, hogy pl. hogy tudunk sigeket csinálni lépésről lépésre?, ha igen, akkor ez hol van?
összedobtam egy avatart, rem tetszik...G-Jay írta:Én nem mondtam hogy baj, csak megjegyeztem![]()
Viszont nekem nem egy aláírás kellene, hanem egy avatár, méghozzá annyi, amire rá van írva a következő nagy betűkkel: E.Z.
Kikötésem több nincs, mindössze annyi, hogy a jobb alsó sarokban pici betűkkel legyen ott hogy eurobarca, valamint hogy vagány kis kép legyen, szóval jól dobjátok már össze, ne csak két gagyi betű legyen. Ha lehet többet is csináljatok többen is, hogy tudjak választani. Elsősorban a májszterekre, La Pulga és Poldi gondolok!
THX
off: jóvan gekko, hagy várjanak nekem is vannak gondjaim
Végre tanulhatunk a mesterektöl! Aszem bekukkantok.La Pulga írta:Aki photoshoppot szeretne tanulni jöjjön Poldival közös fórumunkra:
hgfx.freeforums.org