Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.15. 11:02:58

Kupanélküli csapatot vett át( ha a Spanyol Szuperkupát nem számoljuk), ahol nagy volt a motiválatlanság, fejben nagy gondok voltak, belassultunk, teljesen kiismerhetők voltunk...

Erre jött Lucho, akiben elég sok kérdőjel volt...
Akkor volt a Messi-Neymar duó, mindenki arról beszélt a sajtóban is hogy valamelyiküknek menni kell, legtöbben Messit adták volna el.

ERRE MIT CSINÁL LUCHO?! Hoz egy harmadik nagyágyút, Suarez személyében. Utólag lehet veregetni a vállakat a sajtóban is hogy" mi előre tudtuk hogy jóötlet", de mi volt akkor? Rengetegen nem értették a döntést, és Luchot erősen megkérdőjelezték. Nameg maga Suarez eleve kérdőjel volt, hogy nem-e fogjuk elpazarolni és be fog-e illeszkedni a játékunkba.
Ez akkor nagyon úgy tűnt hogy esélyes hogy Ibra 2 lesz, de nem...

Az MSN ma már magának értetődő fogalom, és a legnagyobb legendás hármasokkal hasonlítják össze. De abban az esetben szerintem 20 edzőből 18 nem merte volna hozni Suarezt...
Nagyon jól összerakta a játékosokat az egész stábbal együtt.
Emellett kicsit változtatott a játékon, direktebb focit alkalmazott, illetve visszahozta a kontrákat is.

Plusz ugye fontos igazolások is jöttek, mint pl Rakitic, nagyon megérte. Luchoék összeszervezték a középpályát, hogy kicsit kevésbé támadóak legyenek, viszont cserébe masszívak és stabilak lettek, míg az MSN oldja meg elöl többnyire a góllövést.

Szóval sokan vannak, akik elfelejtik honnan indult Lucho, és azt hangoztatják hogy" jajj,ezzel a csapattal bárki szanaszét nyeri magát", de elfelejtik hogy egy motiválatlan csapatból csinált 2 szezon alatt eddig 6 trófeát szerző csapatot, és rengeteget tevékenykedett a stábjával együtt.
Ugyanúgy Guardiola érdemeit is sokan megkérdőjelezik, mikor rengeteget tett ő is, persze utolag akiknek rossz a memóriájuk csak annyit látnak hogy olyan csapat élén van akik szanaszét nyerik magukat...

Szóval csakígy tovább Lucho =D>
Én egyedül annyit remélek, hogy a nyáron egyik fő célja az lesz, hogy gyakoroltatja az átlövéseket is. Nyilván mi a Barca vagyunk, és nem ez az elsődleges,de vésztartaléknak jó lenne, szerintem senki sem sírna köztünk ha egy fontos meccsen egy 25 méteres átlövéssel nyernénk, vagy az átlövésből lepattanót kotorjuk be. =D>
Mellesleg kiismerhetetlenebbek lennénk, nameg ugye még a legrendezettebb védelmet is képes összezavarni ha kiszámíthatatlanul rádurrantják és össze-vissza pattog a labda
Samper
Director del Fútbol

2016.05.15. 10:35:59

Gratulálok LE-nek a bajnoki duplázáshoz. Nem vitás, hogy most neki kell megmondani, kiket akar megtartani és elküldeni és kiket szeretne hozni. Minthogy ki tudta hozni a gödörből a csapatot, nyilván azt is tudja, hogy miért kerültek bele. Biztos levonja a szükséges tanulságokat.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.21. 15:36:43

LG írta:Bár nem illene a tagnapi pazar győzelem után kritizálni, én egy ici-picit mégis megtenném. Hiányoltam egy Rakitic-Arda cserét. Lehet, hogy ez csak kukacoskodás, de szerintem a törökre jó hatással lehetett volna, ha beáll, jó eséllyel gólpasszt vagy gólt is szerezhetett volna, na meg önbizalmat. A horvát meg pihenhetett volna, hisz egyrészt a meccsen megtette a magáét, másrészt nagy szükségünk lesz rá az utolsó 4 meccsen.

Szerintem jól cserélt LE. Sr kellett Busi miatt, Rafinhanak is kellett a perc, Albat szintén jól tette hogy lehozta. Szóval gyakorlatilag nem volt több "cserelehetősége" hiába akart volna. Fontosabb volt Rafinha és végre Alba is lejöhetett. Amellett nem is volt 100%-os.
Forca Barca!!!!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.04.21. 13:24:26

LG írta:Bár nem illene a tagnapi pazar győzelem után kritizálni, én egy ici-picit mégis megtenném. Hiányoltam egy Rakitic-Arda cserét. Lehet, hogy ez csak kukacoskodás, de szerintem a törökre jó hatással lehetett volna, ha beáll, jó eséllyel gólpasszt vagy gólt is szerezhetett volna, na meg önbizalmat. A horvát meg pihenhetett volna, hisz egyrészt a meccsen megtette a magáét, másrészt nagy szükségünk lesz rá az utolsó 4 meccsen.
Most olvastam, hogy valami gyomor baja volt Ardának.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.21. 12:41:40

Bár nem illene a tagnapi pazar győzelem után kritizálni, én egy ici-picit mégis megtenném. Hiányoltam egy Rakitic-Arda cserét. Lehet, hogy ez csak kukacoskodás, de szerintem a törökre jó hatással lehetett volna, ha beáll, jó eséllyel gólpasszt vagy gólt is szerezhetett volna, na meg önbizalmat. A horvát meg pihenhetett volna, hisz egyrészt a meccsen megtette a magáét, másrészt nagy szükségünk lesz rá az utolsó 4 meccsen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.19. 06:52:49

Szerintem nem érdemes utóbbi évekről beszélni és adott esetben 4-5 évről, mert ez a tendencia ezzel a vezetéssel lett inkább jobban kihasználva, hogy kölcsön és aki nem azt meg megpróbálni eladni. És így hogy Denist is visszaakarjuk hozni nekem egyértelmű hogy ezek a kölcsönök most valóban nem lemondások adott fiatalról vagy hogy nem tudunk velük mit kezdeni, hanem ténylegesen fejlődésre adjuk ki és megpróbáljuk visszahozni ha arra érdemes.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.19. 03:46:00

LG írta:
Mostanában kölcsönadjuk a fiataljainkat, ez olyan szempontból jobb opció, hogy legalább játszhatnak és fejlődhetnek. Olyan szempontból viszont nem, hogy az utóbbi évek tapasztalatai alapján, akit kölcsönadunk, arra kb. keresztet vethetünk. Meglátjuk. Denis Suarezzel, vagy Haliloviccsal mi lesz, vissza hozzuk-e őket, és ha igen, kapna-e nálunk elég lehetőséget.
Ezzel én is így vagyok/voltam ezzel. Szép és jó, hogy kölcsönadjuk őket, játszanak stb., de akármit alakítottak senki nem tért vissza. Most Rafinha lehet az aki véget vet ennek a szériának, és bízom is benne, mert nagy játékos lehet belőle. Viszont azt se feledjük, hogy Robi is itt volt évek óta és csak LE merte érdemben kipróbálni és játszatni.
Az eredménykényszer nagy úr nálunk, ezért nehezebb a fiataloknak. Max. a kupában van lehetőség, hogy több meccset is játszhassanak egymás után. Bartra helyzete a legkritikusabb és legnehezebb. Van egy összeszokott, alap védőpáros, mögöttük pedig Matyi. Az teljesen mindegy, hogy melyikük nyújtana jobb teljesítményt, a francia LE "embere", ő hozatta ide, természetes hogy jobban bízik benne.
Munir helyzete szintén érdekes. Lucho ott követett el szerintem nagy hibát, hogy őt és Sandrot is felhozta és sokáig nem tette le egyikük mellett se a voksát. Pedig Muniron látszik a fejlődés és az hogy kiváló játékos lehet, de nem könnyű az MSN két tagja mellett játszani. Óhatatlanul kijön a különbség, ha két ilyen sztár mellett vagy. Pedro, Villa vagy Alexis mellett ez más lett volna.

Amit remélek, hogy Rafinha bizonyítani fog és LE ad neki elég lehetőséget erre.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.18. 22:51:34

:!: Bob, sok mindennel egyet értek amit írtál, de ezzel nagyon nem:
szerintem a maiaknak még türelmesebbnek kell lenniük mert kitolódott az a kor mikor lehet rájuk valóban számítani.
Manapság egyáltalán nem ritkaság, hogy 18-19 éves fiúk kezdők a világ legerősebb bajnokságaiban. Jó, mondhatod, hogy de nem egy Barcában. De itt is, pl. Rijkaard még bemerte dobni a tiniket a mélyvízbe, és milyen jól tette! Ha nem ilyen tökös, akkor lehet Messi sem futott volna be ekkora karriert. De a Real is megmerte húzni Varaneval, aki 23 éves lesz nemsokára, és már befutott játékos, védő :!: létére.

Ezzel az a probléma, hogy nálunk egy fiatal, aki a padon/lelátón/B csapatban sínylődik évekig, hatalmas hátrányt szed össze, egy olyan játékossal szemben, aki hasonlóan tehetséges volt, de egy erős ligában játszhatott és fejlődhetett.

Montoya, Bartra, Thiago...néhány játékos, aki csúnya szivatóágon volt/van nálunk. Utóbbi ha még hamarább elmegy, most még előrébb tarhatna szvsz. Bartra is jobban tenné, ha minél hamarább elmenne, belőle sem lesz már akkora játékos, mint lehetett volna. (lehet, hogy amúgy sem lett volna, de igy meg végképp nem volt rá sansz)

Mostanában kölcsönadjuk a fiataljainkat, ez olyan szempontból jobb opció, hogy legalább játszhatnak és fejlődhetnek. Olyan szempontból viszont nem, hogy az utóbbi évek tapasztalatai alapján, akit kölcsönadunk, arra kb. keresztet vethetünk. Meglátjuk. Denis Suarezzel, vagy Haliloviccsal mi lesz, vissza hozzuk-e őket, és ha igen, kapna-e nálunk elég lehetőséget.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.04.18. 21:06:25

Bob_Marley írta: De a jövőt feltétlenül neki adnám még, mert a csapatot összetudta rakni, az embereket is helyére tette, de hogy igazi hadvezér legyen átfogóan kell a dolgot kezelje, s ez idén nem jött össze. De tanulni fog szerintem ebből, játékosként is ilyen volt, s most is szerintem duzzog ő is legbelül és csakazértis megmutatom mentalitása átlendíti ezen a nehéz időszakon majd.
Teljesen adom a gondolataidat, hozzászólásodat. Tavaly meseszerű munkát végzett, úgy jött a Barcába hogy ahol járt kudarcot vallott, mindenki leírta. Helyére tette a kockákat és működött a gépezet. Viszont a padon ott volt egy ász, amit mindig elő tudott húzni. Nekem marhára hiányzik egy Xavi, aki beáll és rendszert kap a fel-alá futkosás. De akár egy egészséges Rafinha, ez persze balszerencséje. Ment a szekér és ráment a tutira, ezért tartunk ott amit írták, padon mindenki hidegen ül, így értelmetlen becserélni, bármit is várni tőlük. Erre gondoltam a tegnapi hozzászólásomban is, kifőztük, együk meg. Nálam Pep az etalon. Amit itt alkotott és ahogy, hihetetlen módon el lettünk kényeztetve. Igazából ezzel van a fő baj. Korszakos meghatározó, vezér egyéniségek vonultak vissza, és ezt az űrt, marha nehéz betölteni, ha egyáltalán be lehet.. Ott van Messi aki mindent megnyert már, ő meg motiválni is kéne. Számomra még mindig rejtély, Leonak milyen a kapcsolata LE-vel, vagy Neymarnak, nem vagyok biztos benne oda-vissza meg van a tisztelet. Ennél szebb munkahelyet mint a vezetőedző, nincs a világon, de marha sok munkával jár, ezekből pedig kérdés mennyit is tud valójában megvalósítani. Nekem ő sosem volt egy igazi vezéregyéniség, hadvezér ahogy fogalmaztál. Gőzöm sincs, de sose tartottam annak. Inkább egy olyan edzőnek aki jól menedzselte a csapatot, voltak elképzelései és jól húzta a lapokat. Idén ez teljesen kiveszett. Nem nyúl a a lehetőségekhez, csak a tuti ami egyszer már működött. Így pedig elértük a csúcsot, próbáltuk még tovább és tovább tenni a lécet de ilyen körülmények közepette ezt lehetetlen. Egész egyszerűen nem lehet minden évben nyerni. Mondom ezt úgy, hogy a játék képe nem rossz, de nincs meg az a plusz ami kell a sikerhez, ez pedig egyértelműen az ő felelőssége. Pep az edző nálam, de szerintem LE-nél alkalmasabb személy nincs a padra jelenleg. Ha tanul a hibáiból, akkor jövőre újra versenyre kelhetünk. Hadvezér akkor se lesz a szememben, de jól fogja menedzselni a csapatot, már sikeresek leszünk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.18. 20:37:56

Én arra reagálnék hogy j9övpre mennyire nyúl hozzá a csapathoz elől. Ahogy LE-t játékosként megismerhettük egy igazán tökös fickó volt, akit a szíve hajtott előre. Edzősködése elején is mondhatni makacs módon ő eltervezett valamit és azt próbálta végigvinni a csapaton. Cserélgette is a dominókat hogy megtalálja az ideális csapatot. Aztán ez meglett és itt nem értem valahol a dolog, mert egy Luis Enriquenek egy Barcelonanál szava van. Ha ő azt mondja az ég zöld akkor az ég zöld. És nem tudom elképzelni, hogy egy Messinek vagy a másiknak akármekkora arca is van, ne tisztelné és főleg ne annyira hogy adott esetben meglehessen vele értetni, hogy pajti pihenned kell. Én abszolút azt látom, hogy egész egyszerűen elvitt minket a hév. Valaki lejjebb jól írta, hogy azt hittük hogy végigtolunk egy veretlen szezont, meg a hihihahaha aztán minden szép és jó. Ennél a foci sokkal összetettebb és vér veríték kell hozzá. Ez egy rutintalanság, de inkább elkényelmesedés és nem a játékosok felől, hanem LE esett bele egy ilyen csapdába, DE ami bizakodásra ad okot:
1; Messi sokkal érettebb, ha rálehetett venni hogy figyeljen az étkezésére mert jobb lesz neki és így is lett, akkor meglehet vele értetni hogy le kell sétálni a pályáról.
2; LE alapvetően tanul a hibáiból
3; kell legyen akkora szava, hogy kussoljon mindenki

Elvileg volt itt tavaly egy összeröffenés Messi és közte amit Xavi intézett el, na most ebből mi igaz vagy mi nem, azt nem tudni, de csak letette egy Atletico ellen is a padra. Az biztos, hogy az öltözőből hiányzik egy markáns figura, akire hallgatnak az emberek. Ilyen volt Puyol, ilyen volt Xavi szerintem most Mascheranoé ez a feladat, vele is diskurál a legtöbbször meccs közben is. Bizony neki is kicsit a rá kell lépni a sarkakra ha nem úgy mennének a dolgok, de mondom még egyszer én úgy érzem meglehet a hajlandóság MS felől, hogy belássák az idei év után, hogy így nem lehet hogy minden meccset végig tolnak. Neymarral gondban vagyok, mert ő hihetetlen éretlen továbbra is és nála nem vagyok biztos hogy meglehetne vele normálisan vitatni a dolgokat.

LE fején is látszik, hogy mekkora a nyomás, Pep éveket öregedett amíg nálunk volt, LE fején is csak fokozódik a ráncosodás.....Viszont az elmúlt évek azt mutatják, hogy alapvetően egy bizalom megvan és főleg így hogy LE a mi kutyánk kölke nem tudom elképzelni hogy akárcsak egy 0 kupás idény után elküldjék. Bartmoeu is tudja, hogy sokat köszönhet neki, a szurkolók is szeretik LE-t, s ha szívünkre tesszük a kezünket akkor tegyük fel nem nyerünk semmit rohadt fájó lenne, de emészthetőnek gondolom, mert vannak, voltak olyan jelek amit azt mutatják ez a projekt tud sikereket elérni. A fociban nem jöhet mindig úgy össze a dolog, főleg egy BL-t vegyünk ki az lutri, a bajnokság nagyon fájó lenne, de az is igaz, hogy valahogy ezt az előnyt ki is kellett építeni. Szóval ezeket lehet kifogásnak is felfogni, meg amit végig szajkóztam, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli a rekord mert nem az számít hanem hogy ki fogja a kupa fülét Májusban, ez még tényleg csúnyán realizálódhat is, de egyben reménysugár hogy ment valami ahogy azt elterveztük, de hibáztunk, ezt a hibát ki kell javítani, de nem az egész vasat lecserélni.

Munirék, fiatalok dolgában szintén nehéz a dolog, nagy az eredménykényszer. Erről sokat vitáztunk, szerintem a maiaknak még türelmesebbnek kell lenniük mert kitolódott az a kor mikor lehet rájuk valóban számítani. Nem feltétlen a tehetséggel van a gond, hanem mentális felkészültség. Az egy dolog hogy te megtudsz valamit csinálni és egy másik mikor ezt úgy kell hogy a hibázási lehetőséged szinte nulla. Ezt fejben nagyon fel kell tudni dolgozni és erősnek kell lenni, hinni magadban és megcsinálni a dolgokat. Nincs ezzel a modellel szerintem gond, hogy egyértelműen próbáljuk a fiataljainkat "kiszórni" kölcsönbe, hogy ott megkapják azokat az alap dolgokat, amik fejben erős játékosokká teszik és mondhatni kész játékosokká. Mi nem tudunk kísérletezni, hogy xy hátha jó lesz. Egyszerűen nem fér bele. Persze lehet mondani 4:0 az állás miért nem lehet betenni Jóska Pistát játszani. Belehet, de azzal igazán nem leszünk előrébb mert annyit meg nem számít, hogy későbbiekben teszem azt 2:2-nél beküld az utolsó 20-25 percre. És örök kérdés Bartra miért nem? SR-nek szerencséje volt és így tovább. Ehhez persze hogy kell valamilyen szinten szerencse is, de egész egyszerűen pl SR is azért került előrébb, mert fejben a srác rendbe lett. Eddig is megtudta csinálni, de nem bízhattál rá komolyabb dolgokat, mert félő volt megroskad. Most se tökéletes játékos, sőt de már van mire alapozni. Ezért írom mindig hogy türelem, szóval Munírékat is lehetett volna év közben játszatni, de ezt innen megállapítani nem lehet, hogy ők fejben mennyire vannak erre készen, ezt LE-nek kell látni az edzéseken. Úgyhogy ez is közrejátszott, hogy "meg se próbálta" még őket berakni, mert nem állnak erre készen. Viszont nyilván ez az első hármast nagyban befolyásolta. Nem hiába volt Nolito terítéken, ő is érezte szerintem hogy ez így gond, aztán befuccsolt ez az üzlet az eredmények jöttek azt hittük ez így menni fog, le is tettünk Nolitoról. Lsd hogy nem működik, jönnek a támadó hírek, hogy kellene.

És még annyit, hogy sajnos látni kell hogy ha van ilyen három játékosod akkor az hatalmas lehetőség a kezedben. Ezek hárman borzasztó jól ki is egészítik egymást. Messi az ész, Neymar a gyorsaság, Suarez a gól. Szó szerint ha valamelyik köhög egyet lehet gól. Szoros meccseken nagyon nehéz olyat meghúzni, hogy lekapod, mert egész egyszerűen közhellyel élve bármikor bennük van a gól. Tudom hogy legfőképpen nem is ezekről van szó, hanem a 3-4 meccsekről, amiknél nem hiába szoktam mondani, hogy le kell pörgetni az órát, mert pont ezért. Akkor kell nagyot futni mikor derby van és szükség van rá. Szerintem bármikor elcserélné mindenki ha teszem azt eggyel kevesebbet lövünk a Celtanak de az bemegy a hétvégén a Valencia ellen. Szóval ezeken a meccseken igenis a három amigót is forgatni kell, s nem tudom elképzelni hogy LE ne jönne erre rá. Ezért sem tudok rá haragudni, mert elment a BL, van ilyen. Hullámvölgyben vagyunk stb, de ezek olyan dolgok, amiket lehet javítani. Nagyobb odafigyelés kell, sőt azt mondom nagyobb alázat is a játék iránt és a többiek iránt, hogy nem 38 győzelemmel leszünk bajnokok és forgatni kell a dolgokat. Érdekes módon a többiekkel ez ment, 2:0 eredmények után rögtön jöttek cserék.
Én továbbra is azt mondom, hogy Iniesta lehetne a jolly joker emberünk a padra, aki az egészet összefogja és bármikor belehetne küldeni hogy akkor Andres toljunk meg 20-25 percet. És nem azért venném ki a kezdőből mert öreg, közvetve nem, hanem mert neki is talán ez lenne a legideálisabb hogy heti egy meccses összperc. Nagyon jó még mindig, de meglehetne így forgatni a dolgokat. Most az hogy a kezdőbe kit, az már fantasy. Tőlem mehet SR vagy Rafinha is, de a pad megerősítést itt kezdeném, hogy oda lenne egy "veteran leadership". Fiataloknak is jót tenne, edzéseken többet lehetne a "tarcsikkal", testközelből lehetne elsajátítani a dolgokat.
A többi hogy hova erősítünk meg a jövő zenéje.

Összegezve, sok mindent tegnap is megfogalmaztam, de valahogy ezt a nem meri leültetni dolgot próbáltam körbejárni, mert úgy gondolom nagyon sok aspektusa van ennek a dolognak és én is év közben mondtam hogy kell a friss erő oda és cserélgessünk, de jobban belegondolva nem ilyen fekete-fehér sztori ez. Viszont meglehet oldani, s bízom benne hogy LE is látja a dolgokat és a fiúk is megértik, hogy mindenkinek ez az érdeke, mert nem az FC Barcelona van Messiért vagy Neymarért hanem fordítva. Úgyhogy bízok benne LE marad és meg is oldja ezeket, mert minden lehetőség a kezében lesz, akár igazolások akár az eredményekre mutatások kapcsán, hogy uraim változtatni kell dolgokon, s tessenek beállni a sorba.
Hajrá LE
Kép
Kép
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 16:07:58

TripleH írta:Jézus mi folyik itt. Annyiban igazad van, hogy még nem sok lehetőséget kapott egyik sem, bár szerintem amit kaptak azzal még Vidal emelhető inkább ki, mert ő legalább a passzokat érzi, hol van azaz Arda akitől a labdát alig lehetett elvenni a magical turk? Mert jelenleg semmivel nem mutat többet mint pl Rafinha aki fél évig sérült volt.
Fogadok veled ha Arda végre kap egy folyamatos lehetőséget avagy Vidal más lészen a megítélése mindkettőnek... Én eddig semmi mást nem láttam, a krixkrax beküldték őket, főleg igaz ez Ardara aztán azt vártuk tőle, majd világot vált.. nem fog, miért is tenné?????????? hogyan is tenné?

A világ legegyszerűbb dolga, ide jönni és elítélni egy embert akinek nem volt lehetősége bizonyítani

Most ezt nem ertem, de oke. Leirtam a sajat velemenyem az alapjan amit eddig lattam toluk. Keves meccs valoban, de az alapjan nekem ez jott le, a forum meg erre valo, hogy a velemenyunk megosszuk egymassal. Nem tudom ezt miert vetted a ennyire a szivedre..
Mondasz helyettem egy véleményt:) Ne mondj már, hagy döntsem el én a véleményem, én soha nem akartam emberekre rákényszeríteni a véleményem... az zavar és most az egyszer megteszem.. mert az tényleg lázító és a butaság vége ha valaki bántja ezt a csapatot... minden mással, talán egytértek?
Azt meg végépp nem értem:ha valaha futballista voltál, pontosan érted, miről is hadoválaok:)Ö
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.18. 17:39:38-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.18. 16:05:23

hedora írta:Nem tudok mit mondani, azt gondolom, neked fogalmad nincs semmiről...jah majd azt mondod amit mindenki akar és ezért jó arc leszel vagy nem tudom... ne haragudj, de képes vagy bántani lyan embereket, akiknek esélyük sem volt bizonyítani?
? Most ezt nem ertem, de oke. Leirtam a sajat velemenyem az alapjan amit eddig lattam toluk. Keves meccs valoban, de az alapjan nekem ez jott le, a forum meg erre valo, hogy a velemenyunk megosszuk egymassal. Nem tudom ezt miert vetted a ennyire a szivedre.. Azt meg vegkepp nem ertem, hogy ha Vidal vedomunkajat az eddigiek alapjan kritizalni mereszelem, attol miert leszek nepszerubb..:D Nem utalom ettol meg oket, de nem is tartom hibatlannak egyikuket sem. Nem hittem, hogy ez valakinek problema.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.18. 15:44:12

Jézus mi folyik itt. Annyiban igazad van, hogy még nem sok lehetőséget kapott egyik sem, bár szerintem amit kaptak azzal még Vidal emelhető inkább ki, mert ő legalább a passzokat érzi, hol van azaz Arda akitől a labdát alig lehetett elvenni a magical turk? Mert jelenleg semmivel nem mutat többet mint pl Rafinha aki fél évig sérült volt.
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 15:40:00

Egy az, hogy ha Vidalrol linkelsz olyat, ahol a parades vedomunkajat fitogtatja teljes meccsek alatt, akkor megemelem kalapom. Szerintem a tobbsegnek ennyi baja van vele, nem tobb. De az meg eleg fontos dolog, ha mar jobbhatvedrol beszel az ember.

]
Nem tudok mit mondani, azt gondolom, neked fogalmad nincs semmiről...jah majd azt mondod amit mindenki akar és ezért jó arc leszel vagy nem tudom... ne haragudj, de képes vagy bántani lyan embereket, akiknek esélyük sem volt bizonyítani?

Nincsen hold mert nincsen nap mint nap holdra szállás?:)))))))))))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.18. 15:44:27-kor.
Samper
Director del Fútbol

2016.04.18. 15:35:49

Az a nagy büdös helyzet, hogy a tavalyi tripla nem csak a szurkolókat kényeztette el, hanem a játékosokat is. Mesés ajánlatok híre kering róluk és ők is hatalmas anyagi igényekkel állnak a Club elé. Ez rendben is van, ha folyamatosan hozzák az eredményeket. De ha nem, akkor túlfizetettek és miattuk nincs pénz igazolásokra. A bajnokság végén LE-nek sürgősen át kell gondolnia, hogy az idei csapattal jövőre mit tud felelősséggel ígérni. Ennek alapján kellene döntenie saját sorsáról, illetve arról, hogy mit javasol a vezetőségnek a kerettel kapcsolatban.
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 15:27:16

Azért vettünk meg embereket, mert bizony hogy sokat számít a tudása....
Kevesebbet tud mint amikor megvettük_?:)

Mondasz véleményt Vidal vagy Arda, te tényleg sokkal előbbre vagy mint én, nem tudtam se rosszat sem jót, elképzelésem van, más nem lehet mert sem egyik, sem másik nem kapott igazi lehetőséget..

Várj bocsesz, úgy néz ki te helyettem is eldöntöd, mi a saját véleményem.. köszi nem szeretném hogy eldöntsed, és lehetsz te Barca nagy nagy drukker, de ne már!
palesz77

2016.04.18. 15:19:07

hedora írta:Megint videókat kell linkelni? mi Arda vagy mi Vidal, ne már? Ehhez képest most mi van? erről megint ki tehet, ki a hibás? senki.. idő kell!
Egy az, hogy ha Vidalrol linkelsz olyat, ahol a parades vedomunkajat fitogtatja teljes meccsek alatt, akkor megemelem kalapom. Szerintem a tobbsegnek ennyi baja van vele, nem tobb. De az meg eleg fontos dolog, ha mar jobbhatvedrol beszel az ember.

Az meg, hogy ki hogy jatszott elotte, nem sokat szamit. Linkelhetsz Zambrottarol, Songrol, Hlebrol, Ibrarol, Alexisrol is videokat, nalunk megse tudtak csucsformat hozni..

Idot nyilvan mindenkinek adni kell, de ha van a keretben olyan jatekos, aki azonos poszton jobbra kepes - Arda-SR-Rafinha -, akkor nem azt nyomatnam, aki mashol jobb volt, hanem azt, aki itt jol jatszik. Es nem temetem ezzel meg vegleg a torokot, de ilyen konkurencia mellett az o mostani stilusaval nem sok sot fog megenni. Foleg ha meg Denis is jon.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.18. 15:04:59

hedora írta:Mjad ha mindkettő megkaptta azt a lehetőséget amit megérdemelt volna""előző csapata, játék tudása" egyik sem kapta meg semmilyen szín alatt nem!
nem vagyunk mi óvoda. éljen azzal a lehetőséggel amit kap. ha nem tud akkor szevasz. ez nem egy getafe ahol pesztrálgatni lehet a játékosokat. 100%-osan eredményorientált klubnál ilyen nem létezik. akár tetszik akár nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 15:00:21

Mjad ha mindkettő megkaptta azt a lehetőséget amit megérdemelt volna""előző csapata, játék tudása" egyik sem kapta meg semmilyen szín alatt nem!

Megint videókat kell linkelni? mi Arda vagy mi Vidal, ne már? Ehhez képest most mi van? erről megint ki tehet, ki a hibás? senki.. idő kell!
palesz77

2016.04.18. 14:56:16

hedora írta:csak 2 ember arda end vidal két olyan játékos... jesus én magam is leigazoltam volna mindkettőt, nem igaz hogy nem látjátok, időőőőőőőőőőőőő kell, és nem lesz velük baj!
Meg ha be is valnak mindketten - nekem vannak ketsegeim, foleg Ardat illetoen, Vidal kiegeszitonek jo lesz szerintem -, csere tamado akkor is kell.. Olyan, aki a szeleken - is - tud jatszani, ezert volt szo Halilovicrol.
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 14:34:53

Ezt mondjuk nem értem, itt a kettő szeirntem totál üti egymást. Ő pont hogy kis ifjonc lenne.. Ráadásul nem véletlen szeirntem, hogy elsősorban kölcsön akarjuk adni még egy évre, kellene még fejlődnie bőven.

Vagy úgy érted ezt, hogy jöhet fiatal is akár, lényeg, hogy legyen már tapasztalata az elsőosztályban? :-k Ergo ne a B-ből hozzunk fel senkit..
Jezus hát van egy 20 on akármilyen keretünk:) az a vita, elbuktunk mert nincsen csere ember?

csak 2 ember arda end vidal két olyan játékos... jesus én magam is leigazoltam volna mindkettőt, nem igaz hogy nem látjátok, időőőőőőőőőőőőő kell, és nem lesz velük baj!
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.04.18. 14:26:26

palesz77 írta: Ezt mondjuk nem értem, itt a kettő szeirntem totál üti egymást. Ő pont hogy kis ifjonc lenne.. Ráadásul nem véletlen szeirntem, hogy elsősorban kölcsön akarjuk adni még egy évre, kellene még fejlődnie bőven.

Vagy úgy érted ezt, hogy jöhet fiatal is akár, lényeg, hogy legyen már tapasztalata az elsőosztályban? :-k Ergo ne a B-ből hozzunk fel senkit..
Nem feltétlen a játékos kora határozza meg, hogy tud-e segíteni a pályán. Tőlem hozhatunk fel a B-ből is, de csak akkor, ha van olyan játékos, aki valamit tud segíteni. Nyilván egy csere nem lehet MSN szint, viszont a kis csapatokat meg lehet(kellene) verni nélkülük is. Itt most arra gondolok, hogy "fiatal,nagyon fejlődőképes, meg nagy benne a potenciál". Az ilyeneket kell kölcsönadni,mint Halilovicot :) Halilovic, ha rögtön felkerül az első csapathoz, szerintem Munir szintjén mozogna. Nagyon jót tett neki az 1 év kölcsön. Persze okos helyre kell kölcsönadni ezeket a játékosokat.

sorry, ez már nem ez a topic, csak gondoltam válaszolok még erre
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 13:19:18

No offense, de az emberek nevét le lehet helyesen is írni nyugodtan.. :D
ŐŐŐŐ jogos, elnézésed kérem, a 10 pont Önnek jár, siettem, közben munkaidőben lennék, nézd el ezt nékem: köszönöm!
:)

Szerettem volna, közérthetően elmondani a "szurkolói taktikám" most már lehet, senki nem értett belőle semmit? :)

Tényleg a lényeg az, számomra nincsen az a kudarc, rossz érzés hogy elkezdjek itt eladogatni embereket , nem értem és nem is akarom ezt érteni...

Szarok vagyunk ez van, de nem akarok bántani senkit, az én agyamban sokkal fontosabb, mennyi szép órát adtak nekem ezek a srácok , képtelen vagyok elfeledni mindezt...

Amikor az ember felcseperedik,eldönti kinek is fog drukkolni, ez lehet akárki, befolyásolnak emberek, befolyásolnak helyzetek... sok élmény ér útközben, néha mennél arrébb:) de nem mész, néha gázos helyzeteket élsz át, de nem felejtheted el amikor jó volt és büszke voltál, amikor rosszul megy is fel kell venned a Barca mezt , és ettől leszel te igazi Barca drukker...

itt nagyon sokan elfelejtik mindezt....

Én is lehetnék ma Juve drukker vagy akár Margit mert most Roncinak nagyon megy és tök jól mutat a Tvitteren:)

Előbb lennék agyhalott zombi és még a Walking Dead ban is szerepelhetnék:))))

és ehhez mindazt hozzá tenném: Vegye a lusta arcát és nézzen már meg videókat, LE. mit is adott a Barcának, teszem hozzá a Realból jött...
a sok közül..

Megkinódtam , hogyan tegyem ide be a videót::) nah itt van https://www.youtube.com/watch?v=OZ-5YDEBUZY" target="_blank
palesz77

2016.04.18. 13:13:04

herlius írta:Az sajnos most már kevés lenne. Az simán jó lett volna legutóbb a Real ellen. Ha akkor "okosba" megoldják a srácok és nem gálázni akartak volna Cruyff emlékére, most kényelmes előnyünk lenne és szvsz a BL-ben is állnánk még. Ehelyett a fejetlen rohangálásban szépen beleszaladtunk a késbe, amit azóta is forgatnak bennünk.
Szerinted azon a meccsen mi gálázni akartunk a játék alapján? :D Kétszer akkora lötyögés volt ott, mint tegnap, az minden volt, csak fárasztó meccs nem. Főleg az MSN-nek, akik végigkocogták szép nyugodtan.
LG írta:Hiába lennének papíron jobb emberek a padon, ennyi játékperccel tőlük se várhatnánk sokkal többet. Divat lett Pedrot visszasírni, pedig amikor itt volt, vele sem voltunk beljebb, meg ő sem volt elégedett a helyzetével, ezért is távozott.
Köszönöm.. :D
hajnesz írta: Enrique-nek kell átgondolnia szezon végén ,hogy megéri-e maradnia, tud-e még hatni a játékosaira.
Ezzel mondjuk egyetértek, ha ő úgy érzi, hogy nem tud már megújulni, akkor tényleg nem feltétlen kell ragaszkodni hozzá. De az eddigiek alapján nekem nem olyan edzőnek tűnik, aki erre képtelen lenne..
hajnesz írta:Kezdőbe nem kell igazolni, a padra annál inkább. Olyan játékosokat, akik akármikor megállják a helyüket, nem ifiket, s nem kivénhedt 35éves cserecsatárokat. 3ilyen játékos fizetését fedné kb. Alvesé.
Még mindig azt gondolom, hogy Halilovicot vissza kell hozni. Amennyit kell, lenne lehetősége játszani, mert kivételes tehetség, megállná a helyét.
Ezt mondjuk nem értem, itt a kettő szeirntem totál üti egymást. Ő pont hogy kis ifjonc lenne.. Ráadásul nem véletlen szeirntem, hogy elsősorban kölcsön akarjuk adni még egy évre, kellene még fejlődnie bőven.

hedora írta:...
No offense, de az emberek nevét le lehet helyesen is írni nyugodtan.. :D
hedora
Jugador del Barça

2016.04.18. 12:26:30

Szégyellhetik az arcukat akik bántják Gardiolat...Vagy csak "DIVAT drukkerek" akik nem emlékeznek vagy fogalmuk nincsen mi is volt előtte!
Az meg hogy mindenki mindent megnyerne egy ilyen csapattal: vicces, ezer példa van a foci történelmében, nem így működik ez :)

LE. hibázott, miért van aki nem hibázik? van olyan játékos aki 10-ből 10 -et berúg adott helyzetben, jah van MESSI, aztán látjuk, újabban nem igazán működik a dolog:)

A tanulság az egészből: mielőtt elkezdesz bántani valakit, aki, ne felejtsük el, azért hozott az életedben "pár" nagyon boldog órát, percet, pillanatot, nyelj 3-4 et és
maradj csendben? :)

Tényleg nem értek embereket: Képes vagyok azért drukkolni más csapnak mert egy volt Barca játékost látok, vagy itt a Bayern, kinek drukkolnék ha nem nekik egy érdektelen csapattal szemben, könyörgöm, Gardiola az edzőjük, ott van egy nagy nagy Barca felfedezett...

Nagy bajban voltam, Psg-M.City meccsen, de hamar elment a mérleg fele M,City felé... Ture, Messi jó barát Agúero, persze itt van a másik oldal is:) Ibra,Maxvell,Motta nagy-nagy régi Barca kedvenc!

Elment a mérleg fele mert agyatlan nagy nyilatkozatok: itt van az idő..PSG van olyan mit a Barca stb

Az ember mindkettőn röhög mert a foci nem arról kell szóljon, arab vagy nem arab olaj Ferkók ,kilóra megvesznek bajnokságokat, de hát ma ez van, ezt kell szeretni, és akármennyire is tiltakozok a dolog ellen, ez a valóság és talán ennél csak rosszabb lesz a jövőben.
Lezárt