Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Bár nem illene a tagnapi pazar győzelem után kritizálni, én egy ici-picit mégis megtenném. Hiányoltam egy Rakitic-Arda cserét. Lehet, hogy ez csak kukacoskodás, de szerintem a törökre jó hatással lehetett volna, ha beáll, jó eséllyel gólpasszt vagy gólt is szerezhetett volna, na meg önbizalmat. A horvát meg pihenhetett volna, hisz egyrészt a meccsen megtette a magáét, másrészt nagy szükségünk lesz rá az utolsó 4 meccsen.
Most olvastam, hogy valami gyomor baja volt Ardának.LG írta:Bár nem illene a tagnapi pazar győzelem után kritizálni, én egy ici-picit mégis megtenném. Hiányoltam egy Rakitic-Arda cserét. Lehet, hogy ez csak kukacoskodás, de szerintem a törökre jó hatással lehetett volna, ha beáll, jó eséllyel gólpasszt vagy gólt is szerezhetett volna, na meg önbizalmat. A horvát meg pihenhetett volna, hisz egyrészt a meccsen megtette a magáét, másrészt nagy szükségünk lesz rá az utolsó 4 meccsen.
Ezzel én is így vagyok/voltam ezzel. Szép és jó, hogy kölcsönadjuk őket, játszanak stb., de akármit alakítottak senki nem tért vissza. Most Rafinha lehet az aki véget vet ennek a szériának, és bízom is benne, mert nagy játékos lehet belőle. Viszont azt se feledjük, hogy Robi is itt volt évek óta és csak LE merte érdemben kipróbálni és játszatni.LG írta:
Mostanában kölcsönadjuk a fiataljainkat, ez olyan szempontból jobb opció, hogy legalább játszhatnak és fejlődhetnek. Olyan szempontból viszont nem, hogy az utóbbi évek tapasztalatai alapján, akit kölcsönadunk, arra kb. keresztet vethetünk. Meglátjuk. Denis Suarezzel, vagy Haliloviccsal mi lesz, vissza hozzuk-e őket, és ha igen, kapna-e nálunk elég lehetőséget.
Manapság egyáltalán nem ritkaság, hogy 18-19 éves fiúk kezdők a világ legerősebb bajnokságaiban. Jó, mondhatod, hogy de nem egy Barcában. De itt is, pl. Rijkaard még bemerte dobni a tiniket a mélyvízbe, és milyen jól tette! Ha nem ilyen tökös, akkor lehet Messi sem futott volna be ekkora karriert. De a Real is megmerte húzni Varaneval, aki 23 éves lesz nemsokára, és már befutott játékos, védőszerintem a maiaknak még türelmesebbnek kell lenniük mert kitolódott az a kor mikor lehet rájuk valóban számítani.
Teljesen adom a gondolataidat, hozzászólásodat. Tavaly meseszerű munkát végzett, úgy jött a Barcába hogy ahol járt kudarcot vallott, mindenki leírta. Helyére tette a kockákat és működött a gépezet. Viszont a padon ott volt egy ász, amit mindig elő tudott húzni. Nekem marhára hiányzik egy Xavi, aki beáll és rendszert kap a fel-alá futkosás. De akár egy egészséges Rafinha, ez persze balszerencséje. Ment a szekér és ráment a tutira, ezért tartunk ott amit írták, padon mindenki hidegen ül, így értelmetlen becserélni, bármit is várni tőlük. Erre gondoltam a tegnapi hozzászólásomban is, kifőztük, együk meg. Nálam Pep az etalon. Amit itt alkotott és ahogy, hihetetlen módon el lettünk kényeztetve. Igazából ezzel van a fő baj. Korszakos meghatározó, vezér egyéniségek vonultak vissza, és ezt az űrt, marha nehéz betölteni, ha egyáltalán be lehet.. Ott van Messi aki mindent megnyert már, ő meg motiválni is kéne. Számomra még mindig rejtély, Leonak milyen a kapcsolata LE-vel, vagy Neymarnak, nem vagyok biztos benne oda-vissza meg van a tisztelet. Ennél szebb munkahelyet mint a vezetőedző, nincs a világon, de marha sok munkával jár, ezekből pedig kérdés mennyit is tud valójában megvalósítani. Nekem ő sosem volt egy igazi vezéregyéniség, hadvezér ahogy fogalmaztál. Gőzöm sincs, de sose tartottam annak. Inkább egy olyan edzőnek aki jól menedzselte a csapatot, voltak elképzelései és jól húzta a lapokat. Idén ez teljesen kiveszett. Nem nyúl a a lehetőségekhez, csak a tuti ami egyszer már működött. Így pedig elértük a csúcsot, próbáltuk még tovább és tovább tenni a lécet de ilyen körülmények közepette ezt lehetetlen. Egész egyszerűen nem lehet minden évben nyerni. Mondom ezt úgy, hogy a játék képe nem rossz, de nincs meg az a plusz ami kell a sikerhez, ez pedig egyértelműen az ő felelőssége. Pep az edző nálam, de szerintem LE-nél alkalmasabb személy nincs a padra jelenleg. Ha tanul a hibáiból, akkor jövőre újra versenyre kelhetünk. Hadvezér akkor se lesz a szememben, de jól fogja menedzselni a csapatot, már sikeresek leszünk.Bob_Marley írta: De a jövőt feltétlenül neki adnám még, mert a csapatot összetudta rakni, az embereket is helyére tette, de hogy igazi hadvezér legyen átfogóan kell a dolgot kezelje, s ez idén nem jött össze. De tanulni fog szerintem ebből, játékosként is ilyen volt, s most is szerintem duzzog ő is legbelül és csakazértis megmutatom mentalitása átlendíti ezen a nehéz időszakon majd.
Fogadok veled ha Arda végre kap egy folyamatos lehetőséget avagy Vidal más lészen a megítélése mindkettőnek... Én eddig semmi mást nem láttam, a krixkrax beküldték őket, főleg igaz ez Ardara aztán azt vártuk tőle, majd világot vált.. nem fog, miért is tenné?????????? hogyan is tenné?TripleH írta:Jézus mi folyik itt. Annyiban igazad van, hogy még nem sok lehetőséget kapott egyik sem, bár szerintem amit kaptak azzal még Vidal emelhető inkább ki, mert ő legalább a passzokat érzi, hol van azaz Arda akitől a labdát alig lehetett elvenni a magical turk? Mert jelenleg semmivel nem mutat többet mint pl Rafinha aki fél évig sérült volt.
Mondasz helyettem egy véleményt:) Ne mondj már, hagy döntsem el én a véleményem, én soha nem akartam emberekre rákényszeríteni a véleményem... az zavar és most az egyszer megteszem.. mert az tényleg lázító és a butaság vége ha valaki bántja ezt a csapatot... minden mással, talán egytértek?Most ezt nem ertem, de oke. Leirtam a sajat velemenyem az alapjan amit eddig lattam toluk. Keves meccs valoban, de az alapjan nekem ez jott le, a forum meg erre valo, hogy a velemenyunk megosszuk egymassal. Nem tudom ezt miert vetted a ennyire a szivedre..
? Most ezt nem ertem, de oke. Leirtam a sajat velemenyem az alapjan amit eddig lattam toluk. Keves meccs valoban, de az alapjan nekem ez jott le, a forum meg erre valo, hogy a velemenyunk megosszuk egymassal. Nem tudom ezt miert vetted a ennyire a szivedre.. Azt meg vegkepp nem ertem, hogy ha Vidal vedomunkajat az eddigiek alapjan kritizalni mereszelem, attol miert leszek nepszerubb..hedora írta:Nem tudok mit mondani, azt gondolom, neked fogalmad nincs semmiről...jah majd azt mondod amit mindenki akar és ezért jó arc leszel vagy nem tudom... ne haragudj, de képes vagy bántani lyan embereket, akiknek esélyük sem volt bizonyítani?
Nem tudok mit mondani, azt gondolom, neked fogalmad nincs semmiről...jah majd azt mondod amit mindenki akar és ezért jó arc leszel vagy nem tudom... ne haragudj, de képes vagy bántani lyan embereket, akiknek esélyük sem volt bizonyítani?Egy az, hogy ha Vidalrol linkelsz olyat, ahol a parades vedomunkajat fitogtatja teljes meccsek alatt, akkor megemelem kalapom. Szerintem a tobbsegnek ennyi baja van vele, nem tobb. De az meg eleg fontos dolog, ha mar jobbhatvedrol beszel az ember.
]
Egy az, hogy ha Vidalrol linkelsz olyat, ahol a parades vedomunkajat fitogtatja teljes meccsek alatt, akkor megemelem kalapom. Szerintem a tobbsegnek ennyi baja van vele, nem tobb. De az meg eleg fontos dolog, ha mar jobbhatvedrol beszel az ember.hedora írta:Megint videókat kell linkelni? mi Arda vagy mi Vidal, ne már? Ehhez képest most mi van? erről megint ki tehet, ki a hibás? senki.. idő kell!
nem vagyunk mi óvoda. éljen azzal a lehetőséggel amit kap. ha nem tud akkor szevasz. ez nem egy getafe ahol pesztrálgatni lehet a játékosokat. 100%-osan eredményorientált klubnál ilyen nem létezik. akár tetszik akár nem.hedora írta:Mjad ha mindkettő megkaptta azt a lehetőséget amit megérdemelt volna""előző csapata, játék tudása" egyik sem kapta meg semmilyen szín alatt nem!
Meg ha be is valnak mindketten - nekem vannak ketsegeim, foleg Ardat illetoen, Vidal kiegeszitonek jo lesz szerintem -, csere tamado akkor is kell.. Olyan, aki a szeleken - is - tud jatszani, ezert volt szo Halilovicrol.hedora írta:csak 2 ember arda end vidal két olyan játékos... jesus én magam is leigazoltam volna mindkettőt, nem igaz hogy nem látjátok, időőőőőőőőőőőőő kell, és nem lesz velük baj!
Jezus hát van egy 20 on akármilyen keretünk:) az a vita, elbuktunk mert nincsen csere ember?Ezt mondjuk nem értem, itt a kettő szeirntem totál üti egymást. Ő pont hogy kis ifjonc lenne.. Ráadásul nem véletlen szeirntem, hogy elsősorban kölcsön akarjuk adni még egy évre, kellene még fejlődnie bőven.
Vagy úgy érted ezt, hogy jöhet fiatal is akár, lényeg, hogy legyen már tapasztalata az elsőosztályban?Ergo ne a B-ből hozzunk fel senkit..
Nem feltétlen a játékos kora határozza meg, hogy tud-e segíteni a pályán. Tőlem hozhatunk fel a B-ből is, de csak akkor, ha van olyan játékos, aki valamit tud segíteni. Nyilván egy csere nem lehet MSN szint, viszont a kis csapatokat meg lehet(kellene) verni nélkülük is. Itt most arra gondolok, hogy "fiatal,nagyon fejlődőképes, meg nagy benne a potenciál". Az ilyeneket kell kölcsönadni,mint Halilovicotpalesz77 írta: Ezt mondjuk nem értem, itt a kettő szeirntem totál üti egymást. Ő pont hogy kis ifjonc lenne.. Ráadásul nem véletlen szeirntem, hogy elsősorban kölcsön akarjuk adni még egy évre, kellene még fejlődnie bőven.
Vagy úgy érted ezt, hogy jöhet fiatal is akár, lényeg, hogy legyen már tapasztalata az elsőosztályban?Ergo ne a B-ből hozzunk fel senkit..
ŐŐŐŐ jogos, elnézésed kérem, a 10 pont Önnek jár, siettem, közben munkaidőben lennék, nézd el ezt nékem: köszönöm!No offense, de az emberek nevét le lehet helyesen is írni nyugodtan..
Szerinted azon a meccsen mi gálázni akartunk a játék alapján?herlius írta:Az sajnos most már kevés lenne. Az simán jó lett volna legutóbb a Real ellen. Ha akkor "okosba" megoldják a srácok és nem gálázni akartak volna Cruyff emlékére, most kényelmes előnyünk lenne és szvsz a BL-ben is állnánk még. Ehelyett a fejetlen rohangálásban szépen beleszaladtunk a késbe, amit azóta is forgatnak bennünk.
Köszönöm..LG írta:Hiába lennének papíron jobb emberek a padon, ennyi játékperccel tőlük se várhatnánk sokkal többet. Divat lett Pedrot visszasírni, pedig amikor itt volt, vele sem voltunk beljebb, meg ő sem volt elégedett a helyzetével, ezért is távozott.
Ezzel mondjuk egyetértek, ha ő úgy érzi, hogy nem tud már megújulni, akkor tényleg nem feltétlen kell ragaszkodni hozzá. De az eddigiek alapján nekem nem olyan edzőnek tűnik, aki erre képtelen lenne..hajnesz írta: Enrique-nek kell átgondolnia szezon végén ,hogy megéri-e maradnia, tud-e még hatni a játékosaira.
Ezt mondjuk nem értem, itt a kettő szeirntem totál üti egymást. Ő pont hogy kis ifjonc lenne.. Ráadásul nem véletlen szeirntem, hogy elsősorban kölcsön akarjuk adni még egy évre, kellene még fejlődnie bőven.hajnesz írta:Kezdőbe nem kell igazolni, a padra annál inkább. Olyan játékosokat, akik akármikor megállják a helyüket, nem ifiket, s nem kivénhedt 35éves cserecsatárokat. 3ilyen játékos fizetését fedné kb. Alvesé.
Még mindig azt gondolom, hogy Halilovicot vissza kell hozni. Amennyit kell, lenne lehetősége játszani, mert kivételes tehetség, megállná a helyét.
No offense, de az emberek nevét le lehet helyesen is írni nyugodtan..hedora írta:...