Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mondjuk azt sem értem miért az E csoport játszik utoljára és miért nem az F.recrea írta:Egy éve elég utópisztikus eseménysornak tűnt, h EB-n csoportelsőségért játszunk Portugáliával, és mindkét csapat ki akar kapni, mert nem kell a pontvisca el barca írta:amugy ha ma hozunk egy X-et, zseléék meg nyernek ausztria ellen, akkor van egy sanda gyanúm, hogy a portugálok nem fognak megszakadni az első helyért, wales/szlovákia nekik is jobb lenne mint egy olasz vagy belga csapat.Este 8-kor meg...
Egy éve elég utópisztikus eseménysornak tűnt, h EB-n csoportelsőségért játszunk Portugáliával, és mindkét csapat ki akar kapni, mert nem kell a pontvisca el barca írta:amugy ha ma hozunk egy X-et, zseléék meg nyernek ausztria ellen, akkor van egy sanda gyanúm, hogy a portugálok nem fognak megszakadni az első helyért, wales/szlovákia nekik is jobb lenne mint egy olasz vagy belga csapat.
én sztem attól, hogy a 3. helyezettek tabelláján hányadik helyen végzünk.BarcafanTomee írta:Ezt most nem értem. Harmadik hely esetén, mitől függ, hogy a C vagy a D csoport győztesét kapjuk?
Az utolsó meccsen meg lealázzuk a portugálokat B csapattal.Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek.Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk.
Egyértelmű, hogy második hellyel járnánk a legjobban, a harmadikkal meg nagyon rosszul. Persze az is hatalmas bravúr lenne, ha ott lennénk a legjobb 16 között, de Wales ellen akár 8-ba is érhetnénk, de egyelőre ne tervezzünk annyira előre.
hát, ha
1. leszünk akkor E2, ami vagy olasz, vagy belga
2. leszünk akkor B2, ami sanszos h wales
3. leszünk akkor C vagy D1, ami német vagy spanyol
Igen, már elég rég.S.Agüero írta:Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek.Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk.
![]()
De az megvan már, hogy melyik csoport továbbjutójával játszunk, hogyha továbbjutunk?
hát, haS.Agüero írta:Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek.Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk.
![]()
De az megvan már, hogy melyik csoport továbbjutójával játszunk, hogyha továbbjutunk?
Akkor lenne igazán értékes ha legalább egy pontot hoznának a srácok ma.De Izland játékát elnézve szerintem most mást kell majd játszani.Alcantara írta:Én a portugál-izlandi x-et sokakkal ellentétben a lehető legjobb eredménynek látom számunkra.
Ha megnyerik a spanyolok, és végig igy játszik, + egy jó őszi szezont is hoz, akkor talán. Simán megérdemelné, de posztja miatt hátrányból indul.Szerintetek egy esetleges EB győzelemmel lenne esélye Ininek az aranylabdára? Liga, Kupa, Klub vb, Eb...hiányzik a BL, de csak eldöntött már egy VB döntőt, volt EB MVP, hogy csak a legnagyobb sikereit említsem. Ő is azok közé tartozik aki nagyon megérdemelné. De nagyon sokat veszített is sajnos már az imázsából ez a díjj.
Persze ez is elvetendő és nagy hiba volt tőle, de azért nagyon nem mindegy, hogy melyik ujját mutatja a szurkolóknak.Veidt_madridista írta:Valoban azt mutatta, de mindezt gúnyból tette, igy nem sokat javít a helyzetén ez.Alfa írta:Lehet én hallottam félre, de nem a hüvelykujját mutatta a szurkolóknak amiért ők a biztatás helyett fütyölték őket ?
Szerintem jelenlegi formátumban esélye se lenne. Az a baj hogy egy kalap alá veszik a védőktől kezdve a csatárig a játékosokat, úgy meg nagyon szubjektív eldönteni hogy melyikük tette le a legnagyobb teljesítményt, és melyikük volt a legnagyobb hatással a focira.BarcafanTomee írta: Szerintetek egy esetleges EB győzelemmel lenne esélye Ininek az aranylabdára? Liga, Kupa, Klub vb, Eb...hiányzik a BL, de csak eldöntött már egy VB döntőt, volt EB MVP, hogy csak a legnagyobb sikereit említsem. Ő is azok közé tartozik aki nagyon megérdemelné. De nagyon sokat veszített is sajnos már az imázsából ez a díjj.
Azért óvatos lennék. A törökök asszisztáltak rendesen a mai gálájukhoz. A lényegesen jobban védekező csehek nehezebb dió volt azért számukra is. És a cseheknél vannak jobban védekező, és jobban kontrázó csapatok.CsocseX írta:Hát, nem tudom. Szerintem félelmetesen jól nyomták a spanyolok. Teljesen lenullázták Terim minden elképzelését. Guardiola aranykorszakára emlékeztetett ez a forma most. Félelmetes. Biztos vagyok benne, hogy páran vakargatták a fejüket (talán egyesek a töküket is), hogy ezzel vajon mit fognak kezdeni, ha találkoznak. Elképesztő...