EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.18. 12:35:57

Olaszországot tuti nem kapjuk meg csoportelsőként , mert egyértelműen csoportelsők már most az olaszok, mi meg csoportgyőztesként a csoportmásodikat kapjuk
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.18. 12:31:16

Horvátok jól elintézték magukat, volt itt szó valakinek tetszik valakinek nem hogy milyen meccsek vannak (szerintem nagyon jó az EB) de számomra a legeslegnagyobb csalódás, a szurkolás. És legyen angol, walesi, orosz, horvát vagy bármi. Nem akarok politikát belekavarni, de vicc hogy az okosok beszélnek arról, hogy xy idejön menekültként és nem tud "viselkedni", hát láthatjuk a civilizáltak hogy viselkednek.....Felháborító az egész, s óriási csalódás.

Csehek nagy comebacket toltak, pedig nem nagyon voltak ilyen jelek, aztán csak lett egy pontjuk. Spanyolok meg remélem nem most játszották a legjobbjukat, mert sok van még hátra, de nagyon bizakodok. Nolitot most azonnal hozni KELL!!!!!

Maira meg én nem számolgatok, meguntam az elmúlt 20+ évben. :lol: Menjünk ki és ugyanúgy szívvel lélekkel játsszuk a játékunkat, ami bennünk van és majd kiderül ez mire érdemes. Fizikálisan nagy gond lehet az izlandi csapat, de felül kell ezen kerekedni. Fiola kiesése óriási érvágás, de dobbanjon a magyar szív és HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.18. 12:26:36

recrea írta:
visca el barca írta:amugy ha ma hozunk egy X-et, zseléék meg nyernek ausztria ellen, akkor van egy sanda gyanúm, hogy a portugálok nem fognak megszakadni az első helyért, wales/szlovákia nekik is jobb lenne mint egy olasz vagy belga csapat.
Egy éve elég utópisztikus eseménysornak tűnt, h EB-n csoportelsőségért játszunk Portugáliával, és mindkét csapat ki akar kapni, mert nem kell a pont :D Este 8-kor meg...
mondjuk azt sem értem miért az E csoport játszik utoljára és miért nem az F.
az viszont biztos, hogy akár mi, akár izland, akár az osztrákok lesznek a másodikok, a szerda 9 órás meccseken lesz nagy bunda, mert az biztos, hogy ott senki nem akar csoportelső lenni és így a spanyol/horvát duó vmelyikével játszani
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.18. 12:04:43

visca el barca írta:amugy ha ma hozunk egy X-et, zseléék meg nyernek ausztria ellen, akkor van egy sanda gyanúm, hogy a portugálok nem fognak megszakadni az első helyért, wales/szlovákia nekik is jobb lenne mint egy olasz vagy belga csapat.
Egy éve elég utópisztikus eseménysornak tűnt, h EB-n csoportelsőségért játszunk Portugáliával, és mindkét csapat ki akar kapni, mert nem kell a pont :D Este 8-kor meg...
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.18. 11:55:08

Hát akkor inkább másodikok legyünk már, elsőként rosszabb lenne. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.18. 11:51:08

BarcafanTomee írta:Ezt most nem értem. Harmadik hely esetén, mitől függ, hogy a C vagy a D csoport győztesét kapjuk?
én sztem attól, hogy a 3. helyezettek tabelláján hányadik helyen végzünk.

amugy ha ma hozunk egy X-et, zseléék meg nyernek ausztria ellen, akkor van egy sanda gyanúm, hogy a portugálok nem fognak megszakadni az első helyért, wales/szlovákia nekik is jobb lenne mint egy olasz vagy belga csapat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.18. 11:50:23

Ahogy olvasom a horvát játékosok nyilatkozatait a meccs után, könnyen lehet, hogy nemcsak a tegnapi meccsüket, hanem az egész EB-jüket tönkrevágta a csőcselék, pláne, ha még meg is büntetik őket. Már a selejtezőkön megbüntették is megbüntették őket az ultrák miatt. Soha nem értettem, hogyan vallhatja szurkolónak magát olyan, aki szándékosan árt a csapatának. #-o
Minden adott volt most nekik egy jó eredményhez (kivéve Modric sérülése, de még ő is felépülhet az egyenes kieséses szakaszra), erre meg néhány idióta tönkreteszi egy nemzet álmait, mert innen nem hinném, hogy összeszedik magukat, mert akkor nem olyanokat nyilatkoznának a játékosok, hogy nem tudnak a spanyolok elleni meccsre koncentrálni. :?

Mai meccsek:
A belgák remélem tanultak az első meccsükből. Remélem Wilmots normális kezdővel küldi fel őket, és láthatunk jó focit tőlük. Az írek nem rosszak, de illeni ütni őket.

Az osztrákoknak szurkolni fogok, sok esélyük nincs, de hátha nekik is összejön egy bravúros x, nagy szívességet tennének nekünk.

Ami minket illet, Izlandot erőssebnek tartom az osztrákoknál, de megint merek egy merész győzelmet tippelni. Az x-el is kiegyeznék, a továbbjutáshoz valószínűleg az is elég lenne, az utolsó meccstől függetlenül.
Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek. :mrgreen: Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk.
Az utolsó meccsen meg lealázzuk a portugálokat B csapattal. :mrgreen:

hát, ha

1. leszünk akkor E2, ami vagy olasz, vagy belga
2. leszünk akkor B2, ami sanszos h wales
3. leszünk akkor C vagy D1, ami német vagy spanyol
Egyértelmű, hogy második hellyel járnánk a legjobban, a harmadikkal meg nagyon rosszul. Persze az is hatalmas bravúr lenne, ha ott lennénk a legjobb 16 között, de Wales ellen akár 8-ba is érhetnénk, de egyelőre ne tervezzünk annyira előre.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.18. 12:09:27-kor.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.18. 11:42:26

Tudom, hogy ma nem lenne szabad foglalkozni már a spanyolokkal, csak egy kis érdekesség, hogy mi minden történt az utolsó EB vereségük óta, ami 4381 nappal ezelőtt történt a 2004-es EB-n. Akkor a portugálok verték őket és még a csoportban kiestek, mivel a későbbi győztes görögök jobb gólkülönbséggel mentek tovább.

https://twitter.com/br_uk/status/744055 ... wsrc%5Etfw

Iniesta meg 9x lett meccs legjobbja EB-n vagy VB-n. Na befejeztem.

Én is inkább mozgékony csatárokat vetnék be. Nikolicban én többet látok, mint amit eddig a válogatottban nyújtott. Kár, hogy nem kapott elég lehetőséget mostanában, így nagyon nehéz dolga lesz, ha egyáltalán pályára lép az EB-n. Vagy mennybe megy, vagy mindenki leírja, nagy nyomás lenne rajta. De nem fogja Storck megbontani a csapatot, csak Fiolát kell pótolni. De mondjuk Lovrencsics gyorsasága is jól jöhet majd.

Simán benne van, hogy a portugálok nem bírnak az osztrákokkal, Izland meg hiába nagyon szimpatikus csapat, de verhetőek!

szerk:
Ezt most nem értem. Harmadik hely esetén, mitől függ, hogy a C vagy a D csoport győztesét kapjuk?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.18. 11:37:05

S.Agüero írta:Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek. :mrgreen: Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk. :lol:

De az megvan már, hogy melyik csoport továbbjutójával játszunk, hogyha továbbjutunk?
Igen, már elég rég.
*Ha csoportelsőként jutunk tovább, akkor az E csoport második helyezettjével.(Írország/Belgium/ Zlatan föld)

*Ha csoportmásodikként jutunk tovább, akkor a B csoport második helyezettjével játszunk(Anglia/Wales/Szlovákia/Oroszország)

*Ha harmadikként,akkor vagy a D csoport győztesével(Spanyolország/Horvátország), vagy a C csoport győztesével(Német/Lengyel/Észak-Írország) meccselünk.

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.18. 11:32:40

S.Agüero írta:Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek. :mrgreen: Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk. :lol:

De az megvan már, hogy melyik csoport továbbjutójával játszunk, hogyha továbbjutunk?
hát, ha

1. leszünk akkor E2, ami vagy olasz, vagy belga
2. leszünk akkor B2, ami sanszos h wales
3. leszünk akkor C vagy D1, ami német vagy spanyol

sajnos az olasz-ír, belga-svéd meccs szerdán utánunk lesz 9.től, szóval még nagyon rámatekozni sem tudunk a portugálok elleni meccsre.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.18. 11:16:13

Fú gyerekek, mi lesz itt, hogyha nyerünk, és még utána a portugálok nem nyernek. :mrgreen: Oké, nem akarok mohó lenni, de simán benne van, hogy nyerünk, utána meg pontot szereznek az osztrákok. Ebben az esetben elsőként továbbjutottunk. :lol:

Feast4
Director del Fútbol

2016.06.18. 10:59:46

Alcantara írta:Én a portugál-izlandi x-et sokakkal ellentétben a lehető legjobb eredménynek látom számunkra.
Akkor lenne igazán értékes ha legalább egy pontot hoznának a srácok ma.De Izland játékát elnézve szerintem most mást kell majd játszani.

Egy Böde kéne ütközni velük és egy Nikolich szetfutni forgatni őket.Mert Szalai oks most betalált de kb. Vkpt játszott csatárként.Komolya az első 40 percben labdát kezelni se nagyon tudott.Ezek ellen a tornyok ellen szerintem kevés lesz egymaga.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.18. 10:48:31

örülnék neki ha storckban lenne egy kis kraft és két csatárral játszanánk délután. szalai egyedül teljesen esélytelen lesz elől a két tohonya 100 kg-s védővel, ellenük nem ez a birkózós taktika kell. támadni úgysem nagyon fognak így kontrákra sem nagyon lesz lehetőség. betenném előre nikot meg némethet, had fickándozzanak ott elől...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.18. 09:31:23

Én a portugál-izlandi x-et sokakkal ellentétben a lehető legjobb eredménynek látom számunkra.
A következő miatt: A mai portugál-osztrák élet-halál lesz mindkettőnek, szinte biztos vagyok benne (na jó, 90%) hogy a portugálok behúzzák. Ezzel Ausztria mehet haza mindenképpen, tekintve, hogy egymás elleni eredménnyel legrosszabb esetben is harmadikok vagyunk.
Az más kérdés, hogy véleményem szerint a 3 pont nem biztos, hogy elég a 4 legjobb harmadikhoz.

Egy pont ezért lenne üdvözítő, már megvan a továbbjutás. Ettől több pont már hab a tortán, egy álom lenne.

Mindez csak esélylatolgatás, a győzelemért kell menni, aztán majd látjuk mit dob a gép a meccsen.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.06.18. 09:02:49

Fioláért nagy kár, az ő munkabírása nagyon kell ebbe a védelembe. egy x-nek én is tudnék már örülni, bár az akkor lenne az igazi, ha a szerencsétlen portugálok megverték volna múltkor Izlandot. bevallom őszintén, fogalmam sincs, hogy mi lesz, tényleg mindent el tudok képzelni. azt is, hogy folytatódik az álom, de egy földre való visszarángatást is. ebből a szempontból az x tényleg korrekt, az úgy a kettő között lenne. igazából bármi is fog történni, a múltkori 2-0 miatt már megérte.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.18. 08:10:52

Szerintetek egy esetleges EB győzelemmel lenne esélye Ininek az aranylabdára? Liga, Kupa, Klub vb, Eb...hiányzik a BL, de csak eldöntött már egy VB döntőt, volt EB MVP, hogy csak a legnagyobb sikereit említsem. Ő is azok közé tartozik aki nagyon megérdemelné. De nagyon sokat veszített is sajnos már az imázsából ez a díjj.
Ha megnyerik a spanyolok, és végig igy játszik, + egy jó őszi szezont is hoz, akkor talán. Simán megérdemelné, de posztja miatt hátrányból indul.
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.18. 08:06:02

A mai meccsen döntetlent várok, (a győzelem egy álom lenne) az osztrákok elleni győzelmet éreztem nagyon, remélem ezt is bevonzom. Fizikálisan baromi erős az ellenfél, kíváncsi vagyok Storck mit húz erre a meccsre.
Fiola helyére vagy Besét teszi, vagy Lang jön ki és Juhász lesz kezdő középen.
A középpálya kérdéses számomra, remélem Gera regenerálódott ennyi idő alatt.

Mára pedig ismét: H A J R Á M A G Y A R O K!!!!!! =D>
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.18. 03:19:55

"Spanish fans chanted "Arda Turan, Arda Turan!" Arda applauded the Spanish fans, Turkey fans kept on booing him."
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.18. 00:16:00

Veidt_madridista írta:
Alfa írta:Lehet én hallottam félre, de nem a hüvelykujját mutatta a szurkolóknak amiért ők a biztatás helyett fütyölték őket ?
Valoban azt mutatta, de mindezt gúnyból tette, igy nem sokat javít a helyzetén ez.
Persze ez is elvetendő és nagy hiba volt tőle, de azért nagyon nem mindegy, hogy melyik ujját mutatja a szurkolóknak.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.18. 00:04:22

BarcafanTomee írta: Szerintetek egy esetleges EB győzelemmel lenne esélye Ininek az aranylabdára? Liga, Kupa, Klub vb, Eb...hiányzik a BL, de csak eldöntött már egy VB döntőt, volt EB MVP, hogy csak a legnagyobb sikereit említsem. Ő is azok közé tartozik aki nagyon megérdemelné. De nagyon sokat veszített is sajnos már az imázsából ez a díjj.
Szerintem jelenlegi formátumban esélye se lenne. Az a baj hogy egy kalap alá veszik a védőktől kezdve a csatárig a játékosokat, úgy meg nagyon szubjektív eldönteni hogy melyikük tette le a legnagyobb teljesítményt, és melyikük volt a legnagyobb hatással a focira.
Ezek már inkább elvi kérdések, melyik a nagyobb teljesítmény? Az ha valaki zseniális labdákat ad és remek gólpasszokat, vagy pedig az ha valaki ezeket a labdákat belövi?
(oké hogy Messi pl mindkettőben nagyon jeleskedik, de őt most nem számítva, mert ő más dinemzió :lol: )

Ez számomra olyan, mintha azt kellene eldönteni, hogy egy autónak a motorja, vagy a kereke a fontosabb.

Amúgy:
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57D430CF

=D> =D> =D>
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.17. 23:49:40

Alfa írta:Lehet én hallottam félre, de nem a hüvelykujját mutatta a szurkolóknak amiért ők a biztatás helyett fütyölték őket ?
Valoban azt mutatta, de mindezt gúnyból tette, igy nem sokat javít a helyzetén ez.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.17. 23:35:05

CsocseX írta:Hát, nem tudom. Szerintem félelmetesen jól nyomták a spanyolok. Teljesen lenullázták Terim minden elképzelését. Guardiola aranykorszakára emlékeztetett ez a forma most. Félelmetes. Biztos vagyok benne, hogy páran vakargatták a fejüket (talán egyesek a töküket is :D), hogy ezzel vajon mit fognak kezdeni, ha találkoznak. Elképesztő...
Azért óvatos lennék. A törökök asszisztáltak rendesen a mai gálájukhoz. A lényegesen jobban védekező csehek nehezebb dió volt azért számukra is. És a cseheknél vannak jobban védekező, és jobban kontrázó csapatok.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.17. 23:28:45

Újra Iniestát választották a meccs legjobbjának. 8) =D>
Meg is érdemli megint nagyokat osztogatott és ettől még tud sokkal jobban is játszani.

#ESP have not conceded a goal in their last 690 minutes of action at the European Championships.

#ESP have won their first 2 games at the Euros for the 3rd time (1964 & 2008) winning the competition both previous times.

Szerintetek egy esetleges EB győzelemmel lenne esélye Ininek az aranylabdára? Liga, Kupa, Klub vb, Eb...hiányzik a BL, de csak eldöntött már egy VB döntőt, volt EB MVP, hogy csak a legnagyobb sikereit említsem. Ő is azok közé tartozik aki nagyon megérdemelné. De nagyon sokat veszített is sajnos már az imázsából ez a díjj.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2016.06.17. 23:43:02-kor.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.17. 23:23:38

Lehet én hallottam félre, de nem a hüvelykujját mutatta a szurkolóknak amiért ők a biztatás helyett fütyölték őket ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
CsocseX
Jugador del Barça

2016.06.17. 23:23:02

Hát, nem tudom. Szerintem félelmetesen jól nyomták a spanyolok. Teljesen lenullázták Terim minden elképzelését. Guardiola aranykorszakára emlékeztetett ez a forma most. Félelmetes. Biztos vagyok benne, hogy páran vakargatták a fejüket (talán egyesek a töküket is :D), hogy ezzel vajon mit fognak kezdeni, ha találkoznak. Elképesztő...
Força Barça!
Lezárt