Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2006.05.03. 15:36:26

nah jo nem kotexem.
mégis. :lol:
csak egy pl. belletit osztjátok itt csomoan, mert nem védekezik. europaban nem nagyon van olyan vilagklasszis szélso vedo, aki tamadasban és vedekezésben egyarant klasszis (mondjuk zambrota).
csakhogy chivut vegyuk példának akit oly annyira sokan akarnak. ő sem arrol hires h éjt napallá téve rohangál az oldalvonal mellett.

NONAME!
csakhogy veled is kotekedjek egy kicsit :D

én 4-2-3-1-et irtam ha nem látnád. amugy "alapra" majdnem ezt játszuk, de mindig kuszálodnak a sorok, foleg elol.
a végén 4-1-4-1 esetleg, 4-1-3-2 van teritéken.
szerintem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2006.05.03. 15:25:49

Charlie írta:Igazolni azért kell,mert tartani kell a lépést a többi nagycsapattal Európában.
C.
Meg azért h megfiatalítsuk a cspatot, mert máskéép úgy járunk mint a margit!
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2006.05.03. 15:24:37

visca el barca írta:az én álomcsapatom

vv - sylvinho, puyol, marquez, oleguer - edmilson, xavi - ronaldinho, deco, mesi - eto'o

*kuki*-nak akartok indehozni mindenkit mikor két eve bajnokok vagyunk idén meg még tán' bl is meglesz

mellesleg a fél világ a kezdojeben látna olyan játékosokat mint gio, vb, iniesta, giuly, motta...

(de azér' vegyuk meg még buffont, freyt, chivut, mancinit, joecolet, carvalhot, gallast, anrit... rosszabbak biztos nem leszunk :lol:)
Először is Oli lassú, kell valaki, aki gyorsabb.
Amit te leírtál, az egy 4-2-2-2 lenne, vagy te se tudod h mi!?
Ebbe az esetben Roni és Deco a két szélen játszana és valahogy így nézne ki a csapat:
Valdes
Oli---Marq---Puyol---Silva
---Edmilson---Xavi
Deco----------------Roni
Messi------------------Etoo
Ez ne jönne be!!!
A Fifa egy szégyen
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.03. 15:23:39

Igazolni azért kell,mert tartani kell a lépést a többi nagycsapattal Európában.
C.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.05.03. 15:15:24

az én álomcsapatom

vv - sylvinho, puyol, marquez, oleguer - edmilson, xavi - ronaldinho, deco, mesi - eto'o

*kuki*-nak akartok indehozni mindenkit mikor két eve bajnokok vagyunk idén meg még tán' bl is meglesz

mellesleg a fél világ a kezdojeben látna olyan játékosokat mint gio, vb, iniesta, giuly, motta...

(de azér' vegyuk meg még buffont, freyt, chivut, mancinit, joecolet, carvalhot, gallast, anrit... rosszabbak biztos nem leszunk :lol:)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2006.05.03. 14:54:48

A jövő évi álomcsapat valahogy így néz ki nálam:
Valdes
(Jorquera)
Alves---Puyol---Marquez---Chivu
Cserék:Gallas, Oli, Silva
Edmilson(Motta)
Deco---Xavi
(Iniesta,Bommel)
Messi------Etoo---Roni
(Saviola)(Maxi)(na ide kéne valaki)
Elmennének:Belletti(nem tud védekezni), Gio(Chivu jobb, Silva pedig könnyebb mecceken nagyon hasznos, mert sokat támad), Giuly, Larsson, Gabri
A védelemben azért nem írtam, h ki kinek a cseréje, mert Gallas és Chivu bárhol tudnak játszani, Puyol és Oli pedig ugyanolyan jó középül, mint jobboldalonOli picit jobb a szélen)
Középpálya-egyértelmű
Támadósorból Gyula mehet, Saviola jöhet, Roni hélyére kéne valaki.
Ezek mellett(helyett)örülnék van der Vaartank, Carvalhonak.
Sztem ezeknek a játékosoknak a megszerzésére jó esély van, kivéve talán az utóbbi kettőt.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2006.05.03. 14:39:08

Silvanus írta:Lehet, hogy most egy páran megköveznek, de van itt valaki, akire én már régebb óta felfigyeltem, és eszembe jutott, hogy mi lenne ha... persze álom, és az is marad! Többek között mert jelenleg a Chelsea-ben játszik! :shock: Mostanában pláne kiváló teljesítményt nyújtott, van a srácban valami!!! JA, hogy kiről beszélek? Természetesen Joe Cole-ról!!! Fiatal, gyors, úniós, igen technikás, és lőni is tud, nem akármilyeneket, ráadásul ha nem tévedek több poszton is bevethető lenne, elől persze...

Mi a véleményetek róla? Én Giuly helyett simán el tudnám őt képzelni akár a kezdőben, akár Messi mögött csereként... :roll:
nem rossz játékos...én már anno figyelgettem mikor a veszthemjunájtidben szaladgált. ráadásul nem hátrány hogy bal lábas (asszem'...) és fiatal.
kérdés mekkora arca lett miota cselziben küldi... :wink:
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2006.05.03. 14:19:54

Lehet, hogy most egy páran megköveznek, de van itt valaki, akire én már régebb óta felfigyeltem, és eszembe jutott, hogy mi lenne ha... persze álom, és az is marad! Többek között mert jelenleg a Chelsea-ben játszik! :shock: Mostanában pláne kiváló teljesítményt nyújtott, van a srácban valami!!! JA, hogy kiről beszélek? Természetesen Joe Cole-ról!!! Fiatal, gyors, úniós, igen technikás, és lőni is tud, nem akármilyeneket, ráadásul ha nem tévedek több poszton is bevethető lenne, elől persze...

Mi a véleményetek róla? Én Giuly helyett simán el tudnám őt képzelni akár a kezdőben, akár Messi mögött csereként... :roll:
"Més Cuen un Club"
doki
Entrenador del Barça

2006.05.03. 14:12:43

Subinho írta:
doki írta:Az én kezdőm:Valdes-Puyol-Gallas-Marquez-Sylvinho(Gio)-Deco-Edmilson-Xavi-Messi/Henry-Eto'o-Ronaldinho(ez annyira nem álom)
Van Bommel és Iniesta rotációban játszana! :lol:
ez nekem is tetszene, azzal a különbséggel, hogy gallas helyett inkább a carvalho gyereket tenném be. portugál létére biztos nem okozna gondot neki a spanyol ligába beilleszkedés... és persze ha van bommel elmenne a bayernbe, akkor jöhetne helyette juninho. és motta helyett (mert őt a milan hívja) megvehetnénk manichet... ennyi...
Carvalho ,Juninho álom,de Maniche jó lenne! 8)
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.03. 14:04:53

doki írta:Az én kezdőm:Valdes-Puyol-Gallas-Marquez-Sylvinho(Gio)-Deco-Edmilson-Xavi-Messi/Henry-Eto'o-Ronaldinho(ez annyira nem álom)
ez nekem is tetszene, azzal a különbséggel, hogy gallas helyett inkább a carvalho gyereket tenném be. portugál létére biztos nem okozna gondot neki a spanyol ligába beilleszkedés... és persze ha van bommel elmenne a bayernbe, akkor jöhetne helyette juninho. és motta helyett (mert őt a milan hívja) megvehetnénk manichet... ennyi...
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.03. 14:01:39

gyerekek én szeretem eto'o-t és el sem tudnám képzelni csak barca mezben, de ha télleg képes elmenni, akkor ugyanaz lesz a helyzet vele részemről, mint figoval!!! vagyis, remélem a lazio szurkolók előtt mutatkozik be... a többi no comment!!! de remélem ez csak kacsa és nem megy el!!! ugyanez marquezzel kapcsolatban!!! nem szabad elengedni, akkor amikor végre évek óta jó védelmünk van!!! amióta marquez és edmilson játszik, azóta jó a védelem. tavaly jó volt marquezzel a kp. de hátul borzasutó és idén is amíg próbálgatta reikard az ideális kezdőt... amióta rafa hátul van és edmilka sokat besegít nagyon jó a védelmünk!!! nem szabad megbontani ezt a csapatot. csak larsson helyére kell valaki, meg max. belletti helyett, mert ő inkább kp. mint védő...
Nóbi
Capitá del Barça

2006.05.03. 14:01:00

etoo és rafa nem fognak elmenni. ez TÉNY!!!
anri és kivu viszont csak REMÉNY. EGYENLŐRE!!!
este campionato!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.05.03. 13:43:20

és eto'o pont olaszországba menkulne a rasszizmus elol? ... pfff.....ekkora hulyeseget... remelem ha elmegy elso meccset a lazio ellen fogja jatszani... :roll:
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.05.03. 13:20:19

Az én kezdőm:Valdes-Puyol-Gallas-Marquez-Sylvinho(Gio)-Deco-Edmilson-Xavi-Messi/Henry-Eto'o-Ronaldinho(ez annyira nem álom)
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.03. 11:18:29

itt van magyarul:

A Barcelona csatára, Samuel Eto'o az AC Milan csapatába akar igazolni. A Controcampo szerint a kameruni gólvágó közvetlenül a piros-feketék vezetőivel vette fel a kapcsolatot, és tájékoztatta őket, hogy a nyáron Olaszországba szeretne szerződni.
Eto'o-t nagyon zavarja, hogy Spanyolország több stadionjában is rasszista megnyilvánulásokkal találkozott ebben az idényben, és a hírek szerint a Bajnokok Ligája győzelem, valamint a bajnoki cím tökéletes befejezése lenne katalán karrierjének.
Forrás: tribalfootball.com

és a másik sokk:

A hírek szerint az AC Milan és a Chelsea küzd a Barcelona védőjének, Rafa Marqueznak a kegyeiért. A mexikói játékos tisztában van azzal, hogy mindkét klub ” bevásárlási listáján” előkelő helyen szerepel, és mindketten hajlandóak lennének kifizetni érte a 7 millió Fontot.
A piros-feketék szívesen látnák a Marquezt a csapatukban, aki mind a védelem, mind a középpályán tud játszani. A közép-amerikai védő bevethető lenne hátul, illetve Andrea Pirlo alternatívájaként is. A hír azonban nem szól arról, hogy Marquez és a Barcelona miért válna el egymástól.
Forrás: channel4.com
Attya
Jugador d'estrella

2006.05.03. 10:12:24

dickricsi írta:Sziasztok,

Remélem, az alább belinkelt hír, csak rémhír: arról szól, hogy állítólag Eto'o felajánlotta szolgálatait a Milan-nak.

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=45469
Ez Tuti kacsa!!!Remélem!!!!
Sokszor mondta már, hogy szeret a Barcelonába játszani!!! Nem hinném, hogy elmenne jelenleg a világ legjobb csapatából, hiszen bárki jön (Henry) neki mindig garantált a kezdő státusz!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.05.03. 10:05:54

Ha ez igaz h felajánlotta magát, akkor sztem nincs itt maradása, de sztem kacsa.....
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.03. 10:00:37

Sziasztok,

Remélem, az alább belinkelt hír, csak rémhír: arról szól, hogy állítólag Eto'o felajánlotta szolgálatait a Milan-nak.

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=45469
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.05.03. 09:57:51

------------------------Valdes----------------------------
----------------------(Jorquera)--------------------------
------------------------------------------------------------
---Puyol-------Marquez-------Carvalho-----Gallas--------
--(Chivu)-----(Oleguer)-----(Rodri)-------(Gio,Sylva)-
-------------------------------------------------------------
-----------------------Edmilson---------------------------
-----------------------(Motta)------------------------------
-------Deco------------------------Xavi----------------
-----(Iniesta, )---------------(Van Bommel)-------------
-----------------------Ronaldinho---------------------------
--------(Dos Santos, Krikc vagy mittomén?)-----------
---------------------------------------------------------------
--------Eto'o------------------------------Messi------------
------(Guily)------------------------------(Savigól)-----------
Nekem ez lenne az álom csapatom, mit szóltok?
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.03. 09:40:41

cruyff írta:------------------------Valdes----------------------------
----------------------(Jorquera)--------------------------
------------------------------------------------------------
---Puyol-------Marquez-------Carvalho-----Gio--------
--(Belletti)-----(Oleguer)-----(Rodri)-------(Sylvinho)-
-----------------------Edmilson---------------------------
-----------------------(Motta)------------------------------
-------Lampard------------------------Xavi----------------
-----(Iniesta, van Bommel)---------(Deco)-------------
-----------------------Ronaldinho---------------------------
-----------------------(-- :roll: --)--------------------------
---------------------------------------------------------------
--------Eto'o------------------------------Henry------------
------(Guily)------------------------------(Messi)-----------
--------------------------------------------------------------

Hát ez az én álomcsapatom a jövő évre.... :lol:
ez szép lenne, Carvalhonak örülnék! jobban, mint gallasnak! így puyol mehetne vissza jobbra!
viszont lampard nem kell ide!!! semmi szükség rá!!! és nehogy már deco csak csere legyen!!! a csapat egyik legjobbja!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.02. 22:53:38

Subinho írta:luis fabianonak, vagy ricardo oliveirának én is örültem volna 1-2 éve, de ma már egyikük sem az igazi. oliveira sérült, ki tudja mi lesz vele, fabianonak meg egyszerűen nem jön be az európai stílus. játszott ő már egyszer európában, de hazatért, most sem megy neki. tevezzel is sztem ez a helyzet! már rég elvitte volna vmi nagy csapat, de sztem nem látnak benne fantáziát, mert csak dél-amerikában királykodik...
mindenesetre nagyon szét kellesz nézni, mert nemsokára vége a szezonnak és larsson agyő... kell eto'o mögé, vagy mellé vki, mert már 2. évben bizonyítja, hogy a szezon végére kipukkad, egyszerűen elfárad...
a Corinthians Abramovics csapat ha jol tom, tehát Tevez "az o tulajdona", és azért nem játxik még a cselzibe, mert még tul fiatal, de lehet h már a jovo szezonban a kékenél lex, foleg ha esetleg Tevez a VBn is villogna.
Más: Nem értelek benneteket, ez akkora hulyeség amiket mondtok, h a real minket utánoz...Biztos olvassák a katalán ujságokat, és aztán dontik el kit igazoljanak :lol: Akiket felsoroltatok, azokat bármely csapat szívesen látná/látta volna.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.05.02. 20:03:41

Cruyff, di stefanót kihagytad még az elejéről! :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.05.02. 18:49:57

Még szerencse hogy bekem nem jött ide. Henry remélem minket választ majd. Chivu sztem mindegy. Más is jöhet helyette.

Röhejes is, szánalmas is, gerinctelen is. Jól mondtad: egyszerűen csak madrid.
cruyff
Entrenador del Barça

2006.05.02. 18:42:59

Ronal.10 írta:de érdekes ami a barcanak kell az a realnak is :? Pabtista.... most már kell nekik is a Chivu,Henry. :?:
Nagyon jó meglátás. Akkor sorolom:ad1. Figo Nem részletezem, jobb is, hogy elcsábították tőlünk! ad2. Zidane Nálunk merült fel előszőr a neve anno Rivaldo mellé (helyett), a következő évben már a margitban találjuk.ad3. Beckham Laporta vele nyerte meg a választást, mivel azt ígérte, hogy elhozza a MU-ból. A reál azonnal rácsapott! Sebaj, így lett a miénk Dinho! ad4. Baptista Őt is a Barca fixálta le, de idén még Marquez miatt nem tudtuk megszerezni. Azonnal jött a reál! ad5. Chivu Hol merült fel előszőr a neve? Persze, hogy nálunk. A reál azonnal bejelentette rá az igényét! ad6. Henry Ugyanaz az eset!!! Erre most mit írjak? Undorító? Nevetséges? Szánalmas? Röhejes? Vagy csak egyszerűen madridista?
VISCA EL BARCA!
Lezárt