Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg azért h megfiatalítsuk a cspatot, mert máskéép úgy járunk mint a margit!Charlie írta:Igazolni azért kell,mert tartani kell a lépést a többi nagycsapattal Európában.
C.
Először is Oli lassú, kell valaki, aki gyorsabb.visca el barca írta:az én álomcsapatom
vv - sylvinho, puyol, marquez, oleguer - edmilson, xavi - ronaldinho, deco, mesi - eto'o
*kuki*-nak akartok indehozni mindenkit mikor két eve bajnokok vagyunk idén meg még tán' bl is meglesz
mellesleg a fél világ a kezdojeben látna olyan játékosokat mint gio, vb, iniesta, giuly, motta...
(de azér' vegyuk meg még buffont, freyt, chivut, mancinit, joecolet, carvalhot, gallast, anrit... rosszabbak biztos nem leszunk)
nem rossz játékos...én már anno figyelgettem mikor a veszthemjunájtidben szaladgált. ráadásul nem hátrány hogy bal lábas (asszem'...) és fiatal.Silvanus írta:Lehet, hogy most egy páran megköveznek, de van itt valaki, akire én már régebb óta felfigyeltem, és eszembe jutott, hogy mi lenne ha... persze álom, és az is marad! Többek között mert jelenleg a Chelsea-ben játszik!Mostanában pláne kiváló teljesítményt nyújtott, van a srácban valami!!! JA, hogy kiről beszélek? Természetesen Joe Cole-ról!!! Fiatal, gyors, úniós, igen technikás, és lőni is tud, nem akármilyeneket, ráadásul ha nem tévedek több poszton is bevethető lenne, elől persze...
Mi a véleményetek róla? Én Giuly helyett simán el tudnám őt képzelni akár a kezdőben, akár Messi mögött csereként...
Carvalho ,Juninho álom,de Maniche jó lenne!Subinho írta:ez nekem is tetszene, azzal a különbséggel, hogy gallas helyett inkább a carvalho gyereket tenném be. portugál létére biztos nem okozna gondot neki a spanyol ligába beilleszkedés... és persze ha van bommel elmenne a bayernbe, akkor jöhetne helyette juninho. és motta helyett (mert őt a milan hívja) megvehetnénk manichet... ennyi...doki írta:Az én kezdőm:Valdes-Puyol-Gallas-Marquez-Sylvinho(Gio)-Deco-Edmilson-Xavi-Messi/Henry-Eto'o-Ronaldinho(ez annyira nem álom)
Van Bommel és Iniesta rotációban játszana!
ez nekem is tetszene, azzal a különbséggel, hogy gallas helyett inkább a carvalho gyereket tenném be. portugál létére biztos nem okozna gondot neki a spanyol ligába beilleszkedés... és persze ha van bommel elmenne a bayernbe, akkor jöhetne helyette juninho. és motta helyett (mert őt a milan hívja) megvehetnénk manichet... ennyi...doki írta:Az én kezdőm:Valdes-Puyol-Gallas-Marquez-Sylvinho(Gio)-Deco-Edmilson-Xavi-Messi/Henry-Eto'o-Ronaldinho(ez annyira nem álom)
Van Bommel és Iniesta rotációban játszana!
Ez Tuti kacsa!!!Remélem!!!!dickricsi írta:Sziasztok,
Remélem, az alább belinkelt hír, csak rémhír: arról szól, hogy állítólag Eto'o felajánlotta szolgálatait a Milan-nak.
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=45469
ez szép lenne, Carvalhonak örülnék! jobban, mint gallasnak! így puyol mehetne vissza jobbra!cruyff írta:------------------------Valdes----------------------------
----------------------(Jorquera)--------------------------
------------------------------------------------------------
---Puyol-------Marquez-------Carvalho-----Gio--------
--(Belletti)-----(Oleguer)-----(Rodri)-------(Sylvinho)-
-------------------------------------------------------------
-----------------------Edmilson---------------------------
-----------------------(Motta)------------------------------
-------Lampard------------------------Xavi----------------
-----(Iniesta, van Bommel)---------(Deco)-------------
-----------------------Ronaldinho---------------------------
-----------------------(----)--------------------------
---------------------------------------------------------------
--------Eto'o------------------------------Henry------------
------(Guily)------------------------------(Messi)-----------
--------------------------------------------------------------
Hát ez az én álomcsapatom a jövő évre....
a Corinthians Abramovics csapat ha jol tom, tehát Tevez "az o tulajdona", és azért nem játxik még a cselzibe, mert még tul fiatal, de lehet h már a jovo szezonban a kékenél lex, foleg ha esetleg Tevez a VBn is villogna.Subinho írta:luis fabianonak, vagy ricardo oliveirának én is örültem volna 1-2 éve, de ma már egyikük sem az igazi. oliveira sérült, ki tudja mi lesz vele, fabianonak meg egyszerűen nem jön be az európai stílus. játszott ő már egyszer európában, de hazatért, most sem megy neki. tevezzel is sztem ez a helyzet! már rég elvitte volna vmi nagy csapat, de sztem nem látnak benne fantáziát, mert csak dél-amerikában királykodik...
mindenesetre nagyon szét kellesz nézni, mert nemsokára vége a szezonnak és larsson agyő... kell eto'o mögé, vagy mellé vki, mert már 2. évben bizonyítja, hogy a szezon végére kipukkad, egyszerűen elfárad...
Nagyon jó meglátás. Akkor sorolom:ad1. Figo Nem részletezem, jobb is, hogy elcsábították tőlünk! ad2. Zidane Nálunk merült fel előszőr a neve anno Rivaldo mellé (helyett), a következő évben már a margitban találjuk.ad3. Beckham Laporta vele nyerte meg a választást, mivel azt ígérte, hogy elhozza a MU-ból. A reál azonnal rácsapott! Sebaj, így lett a miénk Dinho! ad4. Baptista Őt is a Barca fixálta le, de idén még Marquez miatt nem tudtuk megszerezni. Azonnal jött a reál! ad5. Chivu Hol merült fel előszőr a neve? Persze, hogy nálunk. A reál azonnal bejelentette rá az igényét! ad6. Henry Ugyanaz az eset!!! Erre most mit írjak? Undorító? Nevetséges? Szánalmas? Röhejes? Vagy csak egyszerűen madridista?Ronal.10 írta:de érdekes ami a barcanak kell az a realnak isPabtista.... most már kell nekik is a Chivu,Henry.