Németországi VB 2006
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szegény lengyelek! Ezek után igazán mmegérdemelték volna, h továbbjussanak! Nagyon tetszett a mai játékuk. És úgy tűnik, h ma mégsem a szaudi-tunisz meccs volt a legjobb.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Jó kis meccs volt az. Az ilyen meccsekből szokott nagy csata kikerekedni! Ha már a nagy csapatok nem győznek meg bennünket..Drigo írta:Sztem nagy meglepetésre Szaud-Arábia pontot szerzett Tunézia ellen a 93.percig vezettek majdnem meg lett a győzelem.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
Hát,ha a spanyolok nem szúrják el, akkor ezen a vb-n télleg jók lehetnek.
Puyol előretörése nagyon szép volt, élmény volt nézni
Sajnálom a szaudiaka is és a tunéziaiakat is ,mert bár játszottak egy jó meccset mégsem fognak vele semmire menni...
Puyol előretörése nagyon szép volt, élmény volt nézni

Sajnálom a szaudiaka is és a tunéziaiakat is ,mert bár játszottak egy jó meccset mégsem fognak vele semmire menni...
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
-
- Eurobarca Staff
Sztem nagy meglepetésre Szaud-Arábia pontot szerzett Tunézia ellen a 93.percig vezettek majdnem meg lett a győzelem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Őt ki nem? Én biztosra vettem, hogy csereként bejön. Cesc-et még megértem, de Albelda helyett simán jöhetett volna.gPROject írta:Én speciel Iniestát hiányoltam.
Sennával meg azért nem értek egyet, mert minek honosítani, ha ott van Joaquín, Baraja, Iniesta, Fabregas meg a sérültekről nem is szólok. A gólja szép volt, de amúgy nekem nem illik ebbe a csapatba.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Nekem tetxett a Senna játéka, akasztott 1 bomba golt is, csak nem adták meg. A Villarrealban is kulcsember, jo gyerek o, jol jártak a spanyolok vele.cps46 írta:Egész jók a spanyolok. Nekem csak Joaquín hiányzik, nemtom minek nekik ez a Senna. Xavi hozza a megszokottat, Puyol mellett se nagyon mennek el, viszont az az érdekes, hogy jelen pillanatban még Sergio Ramos is szimpatikus.

-
- Eurobarca Staff
Én nem számítottam ilyen sima meccsre megmondom őszintén igaz nem láttam a meccset de elég sima lehetett kiváncsi vagyok most már a spanyolok hogyan szerepelnek.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
En az ukránoknak szurkoltam, és bizony azért abban a 4-0ban erosen benne volt a bíro, de a spanyolok jol játxottak, megérdemelték.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Gyengék voltak az ukránok,de tíz emberrel 3-0nál k melegben nem is lehett mast varni..mondjuk volt 2 nagy helyzetuk..ha azt berugjak mindjart szebben festett volna a dolog.Spanyolok jók,de a kiállítás nem volt jogos és így a tizi sem..
Puyol meg védő létére szép gólpasszt adott..
Puyol meg védő létére szép gólpasszt adott..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Andris
- Adminisztrátor
juhhéjjj
jók a spanyolok
puyol karaly, xavi már a régi
nekem magasan ez a legjobb meccs eddig
jók a spanyolok
puyol karaly, xavi már a régi

nekem magasan ez a legjobb meccs eddig

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Egész jók a spanyolok. Nekem csak Joaquín hiányzik, nemtom minek nekik ez a Senna. Xavi hozza a megszokottat, Puyol mellett se nagyon mennek el, viszont az az érdekes, hogy jelen pillanatban még Sergio Ramos is szimpatikus.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Director del Fútbol
Sajnos a spanyol meccset mát nem találom telibe... Mivel nem szokott nekik a vb-n menni, csak 1-0-t tippeltem. Azért hajrá, most már lőjenek jó sokat! Kár, hogy csak a második félidő közepétől fogom látni a meccset...
Spanyolok nem gyewngék..
20. perc 2-0
Xavi gólpassz
20. perc 2-0
Xavi gólpassz
- huevos
- Jugador d'estrella
nos Boixos, lehet hogy igazad lesz/lehet...Boixos írta:nem szívesen szurkolok az olaszoknak, mert egy jó vb szereplés esetén szinte tuti, h elsumákolnák a bundákat, ezt '82ben már egyszer eljátszották....
a mai sportban van, hogy egy országgyűlési képviselő teljes amnesztiát ajánlana az ügyben érintetteknek egy vb győzelem esetén...
never let the children cryin'!
- Subinho
- Director del Fútbol
pedig a '94-es VB csapat nagyon nagy volt! Romárió az örök kedvencem!!! sztem a legnagyobb játékos volt!!! sajnálod, hogy nem láthattad élőben...lionelmessi19 írta:94-ben három éves voltamhuevos írta:igen ő volt már a konföderációs kupán is, meg ővele nyertek vb-t '94-ben
de mondjuk néztem az eurosporton kb az összes vb ismétléseit, és összefoglalóit, de perreira nem maradt meg

egyébként pareira '94-ben a brazilokat vezette aranyéremig, aztán utána minden vb-n kint volt ilyen olyan csapattal... most a brazilokkal!!!
tavaly megnyerték a konf.kupát szép játékkal. remélem itt is úgy fogják nyomni és ez "még csak az első meccs" miatt volt...
Ronaldo télleg hihetetlen érdekes történet. lázas volt napokig, épp hogy meggyógyult... tehát emiatt is lehet ilyen [auto_cenzúra]! csak hát láttuk évközben... ugyanezt csinálta...
adriano ment a labdákért, roni áldogált... így nem lehet!!!
papíron a világ legerősebb támadósora, de lehet, h erősebb lenne, ha Roni nem játszana...
-
- Capitá del Barça
Az.Ha vmelyik Barcás játékosnak a nevét írnák le így, akkor meg fel lenne háborodva.Charlie írta:Fonetikusan nagy tajság bárkinek a nevét is írni, ez a fórumra is vonatkozik.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.