Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó kis meccs volt az. Az ilyen meccsekből szokott nagy csata kikerekedni! Ha már a nagy csapatok nem győznek meg bennünket..Drigo írta:Sztem nagy meglepetésre Szaud-Arábia pontot szerzett Tunézia ellen a 93.percig vezettek majdnem meg lett a győzelem.
Őt ki nem? Én biztosra vettem, hogy csereként bejön. Cesc-et még megértem, de Albelda helyett simán jöhetett volna.gPROject írta:Én speciel Iniestát hiányoltam.
Nekem tetxett a Senna játéka, akasztott 1 bomba golt is, csak nem adták meg. A Villarrealban is kulcsember, jo gyerek o, jol jártak a spanyolok vele.cps46 írta:Egész jók a spanyolok. Nekem csak Joaquín hiányzik, nemtom minek nekik ez a Senna. Xavi hozza a megszokottat, Puyol mellett se nagyon mennek el, viszont az az érdekes, hogy jelen pillanatban még Sergio Ramos is szimpatikus.
nos Boixos, lehet hogy igazad lesz/lehet...Boixos írta:nem szívesen szurkolok az olaszoknak, mert egy jó vb szereplés esetén szinte tuti, h elsumákolnák a bundákat, ezt '82ben már egyszer eljátszották....
pedig a '94-es VB csapat nagyon nagy volt! Romárió az örök kedvencem!!! sztem a legnagyobb játékos volt!!! sajnálod, hogy nem láthattad élőben...lionelmessi19 írta:94-ben három éves voltamhuevos írta:igen ő volt már a konföderációs kupán is, meg ővele nyertek vb-t '94-ben
de mondjuk néztem az eurosporton kb az összes vb ismétléseit, és összefoglalóit, de perreira nem maradt meg
Az.Ha vmelyik Barcás játékosnak a nevét írnák le így, akkor meg fel lenne háborodva.Charlie írta:Fonetikusan nagy tajság bárkinek a nevét is írni, ez a fórumra is vonatkozik.