Madridista

Piqué? Eto'o?nagyakos91 írta:fifa 08ban bejöttnorbert55 írta:Garay és Piqué balszél?nahjó nem hülyéskedek...
------------------------------V.Valdes---------------------
Alves---------Puyol---------Milito(Garay)---------Abidal
---------------------Toure(Marquez)----------------------
-----------------------Xavi(Lucho Gonzalez)-------------
-------Messi----------------------------------Iniesta(Dos Santos)
--------------------Henry----Benzema(Bojan)----------
ez?
fifa 08ban bejöttnorbert55 írta:Garay és Piqué balszél?
Garay és Piqué balszél?nagyakos91 írta:kösz nemtom h kerülhetett odaFernando írta:nagyakos
Én nem vagyok moderátor. Csak egy fórumozó de sztem sürgősen vedd ki azt a két nagyképet az aláírásodból mielőtt egy modi szólElég zavaró. És szabályba ütköző.
![]()
amúgy sztem egy ilyen Barcát én szívesen látnák játszani:
---------------------V.Valdes---------------------
Alves---------Puyol------Milito----Garay(Pique)
----------------------Toure-----------------------
----------------------Xavi------------------------
---Messi----------------------------------Iniesta
-----------------Henry----Benzema-------------
szerintetek?
kösz nemtom h kerülhetett odaFernando írta:nagyakos
Én nem vagyok moderátor. Csak egy fórumozó de sztem sürgősen vedd ki azt a két nagyképet az aláírásodból mielőtt egy modi szólElég zavaró. És szabályba ütköző.
Hi!nagyakos91 írta:sztem nem "csak egy nagyképű" hanem nagyképűCsak a Barca! írta:csak egy nagyképű bííííííp.
sztem nem "csak egy nagyképű" hanem nagyképűCsak a Barca! írta:csak egy nagyképű bííííííp.
Hát igen azért van Messi szinten, kétségtelen, hogy nem ügyetlen, de akkor is csak egy nagyképű bííííííp.nagyakos91 írta:elöször...31 gólt lőtt a Premier League-ben ahol a legjobb és legerősebb csapatok játszanak, és neki köszönheti a MU h megnyerték a bajnokságotVaratrix írta:Eggyet értek Ronaldo minden csak NEM PÉLDA ÉRTÉKŰ! Visszataszító a viselkedése, és nincs egy Messi szinten hogy ekkora sztár legyen.
másodszor... ővé lesz az idén az aranylabda és az arancipő is(remélem)
harmadszor...igaz h nem a legszinpatikusabb a viselkedése, de sztem van mire felvágnia, Messi is megtehetné mert sztem EGY SZINTEN vannak, csak szegény Messi sokat volt sérült (és a Barcának se úgy ment) de sztem simán jobb lehetne mint C. Ronaldo. De most sztem Ronaldo a világ legjobbja.
Blaugrano írta:Piqué jó védő??:?: Csak mert én még nem láttam játszani.
elöször...31 gólt lőtt a Premier League-ben ahol a legjobb és legerősebb csapatok játszanak, és neki köszönheti a MU h megnyerték a bajnokságotVaratrix írta:Eggyet értek Ronaldo minden csak NEM PÉLDA ÉRTÉKŰ! Visszataszító a viselkedése, és nincs egy Messi szinten hogy ekkora sztár legyen.
"chivu egy büdös román"Blaugrano írta:Chivu már tavaly is felmerült lehetéges érkezőként,de sok fizut kért volna ezért nem kellett (és most sem kell), ez után igazoltuk le Militot.
Simán jó lenne, ez lenne a névjegyünk.djtrack írta:jah igencsak Balázs Palis hátsóalakzatunk lenne akkor:DD
Sztem értelmesebb döntés lenne ha egy európai játékost vennénk. leginkább spanyolt. De ha Afrika kupa van, akkor mindkettő távozik és védekezeő középpályás nélkül maradunk.Csak a Barca! írta:CserénekFernando írta:Keita megint minek? Ittvan Touré. Afrika kupán a fogunkat szívhatjuk. Értelmetlen.![]()
![]()
![]()
Piqué sikeresen vette az orvosi ellenőrzést. link
Igen és azután igazolt az Interbe, ahol azért elég sok játéklehetőséget is kapott. Nem hiszem, hogy 1 év után továbbállna, sőt... Inkább Coloccini, én régóta csipázom őt, biztos a nagy haja miatt.Blaugrano írta:Chivu már tavaly is felmerült lehetéges érkezőként,de sok fizut kért volna ezért nem kellett (és most sem kell), ez után igazoltuk le Militot.