2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Robinho leégett Európában, és most az a fázis van, h visszatakarodik Brazíliába. Ott sztem jó lehet, de majd megint visszajön Európába, akkor megint beég. Rengeteg hasonló eset fordult már elő, pl. Nilmar, Adriano.LM10 írta:A Sport szerint Robinho fél év kölcsönbe megy Braziliába(Santos v Sao Paulo), hogy ott lehessen jó formában a nyári VB-n. Utána szó van arról, hogy a nyáron a Barca elhozhatja őt.
Robinhoval nem lenne gond szvsz. Spanyol liga neki való, 2008-ban ő volt a Real húzó embere. Attól, hogy jön egy vérbeli szélső, én Bojannak is egyre több esélyt adnék. És ha ezt nézzük, hogy Robinho/Bojan lesznek a balszélső alternatívák akkor az már szerintem több mint jó. Nem kell itt aggódni, hogy ő lesz a közegrontó stb. Ibra,Alves-ről is ez volt szóba mielőtt idejöttek volna, és most...mind2-en a legalázatosabban dolgozók közt vannak. Pláne, hogy Robinho ide amolyan "kirekesztettként" jönne, még jobban benne lehet a szerényebb viselkedés. A másik, hogy mivel a City szinte ajándékozni akarja majd a nyáron, ezért 25-30 milláért elhozhatnánk az előtti 35-40 helyett.
A klubok nevei jók, az érdeklődések is, de én maximum csak kölcsönbe adnám őket, hogy érlelődjenek, utána aki kiemelkedőt nyújt, azt visszahívnám.istyke6 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2015187/
Jol indul a szoveg, remelem az is marad....
Pedig bírom az öreg arcát.CFirpo3 írta:Cserekapus azért került szóba, mert Pintonak lejár nyáron a szerződése.
Cserekapus azért került szóba, mert Pintonak lejár nyáron a szerződése.Lionel85 írta:Silva érkezésének örülnék a nyáron, de csakis emberi összegért. Cesc leigazolására nincs szükség, jó a középpálya, nem indokolt ott a váltás, ahogy a kapuban sem, szerintem Pinto jó tartalék. Alvésnek meg azért nem kell helyettes, mivel annyi középső védő közt Puyol néha ki tud menni a szélre és pótolni őt.
Silva és Fabregas megszerzése eddig is téma volt. Alves helyére valóban kéne egy megbízható helyettes, mert hiába óriási küzdő a brazil előbb utóbb neki is pihenni kell egy-két meccset. Asenjo megszerzése meg... Ha jól tudom most nyáron igazol a Valladollidból az Atleticoba, úgyhogy kérdés hogy egy év után tovább máris tovább állna-e
Azért el lehet marasztalni,mert idehozott vkit,akiből kutya füle nem lett.Ez esetben ő nyúlt mellé.De azért dobálni rá dolgokat,mert NEM hozott el vkit,akiről így nem is tudhatjuk,h NÁLUNK mit mutatna ,ez nekem a visszatetsző!És én utóbbiról beszéltem.duncan írta: Miihii: ha az edző ilyen szinten beleszólhat az igazolásokba ,akkor igenis az ő hibája ,ha elszalaszt egy jó lehetőséget,vagy ,ha elhoz egy olyan játékost,aki befuccsol,ráadásul nem kevés pénzért. És a kérdésedre válaszolva: igen, eddig minden átigazolási időszakban vett sok pénzért nem ide való játékost.
"Mert nem hozza el mindenkinek a kedvencét" ? Már ne haragudj,de ez úgy baromság,ahogy leírtad.Nekem nagy kedvencem Gattuso és Steven Gerrard is,de sosem szidtam Pep-et,hogy nem hozza el. Gondolom nem ez az általános. És már megbocsáss,de te is nyáron már kardoskodtál nem egyszer Ribery mellett,szóval az ilyen kritikákat jobb lenne,ha megtartanád magadnak.
Egyedül abban értünk egyet,hogy el kell fogadni,ami van,mert nem tehetünk semmit.
jobb mint Henry és főleg jobb mint Pedro? ezt mire alapozod? oké jó volt ezelőtt 2éve, de most miért lenne jobb? tudtommal nem is játszott már vagy 2-3 hónapja ha nem több. De még legyen is jobb mint Henry, mert őt tudjuk h nincs formában, de Pedrót ha balszélsőnek vesszük, akkor idén egyedül CR van előtte, mert Robinho, Ribery és még Silva is elég sokat bajlódtak sérüléssel míg Pedro szinte a semmiből írt történelmet a góljaival (és szidhatjuk, hogy mezőnybe kevés, de amíg a focit gólra játsszák, addig én nem bánom, ha ő van baloson)duncan írta:de (a mostani) Henrynál vagy Pedronál azért jobb játékos,sőt egyelőre Bojannál is. És ha már a pénzszórásnál tartunk akkor Csiga:25 milla,Cáceres:17 ,Hleb:15 ... Szóval a klubnak nem ez az elsődleges jelenleg,szóval ezen kár vitatkozni.
Abban egyetértünk,hogy a kifütyülés ostoba dolog,mert nem Csiga tehet róla,hogy jelenleg ennyit tud és mégis kezdő.Viszont jelentéstartalma van,mert aki jól vagy elfogadhatóan teljesít,azt nem szokták kifütyülni.Mikaos írta:...
Koeman-t is kifütyülték. Majd meghatározó középső védő lett, és megnyert egy BL-döntőt a csapatnak. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Csiga is ezt az utat fogja bejárni...hanem, hogy a fütyülés mennyire ostoba dolog is valójában, és hogy semmit sem jelent.duncan írta:Csigával elég egyértelmű,hogy befürdött.Nem sok Barca-játékost fütyültek ki a Camp Nou-ban úgy,mint az ukránt ,ez pedig nem véletlen.
Az ára tényleg sok. De még mindig csak 22 éves, és az egyik legtöbb rutint igénylő poszton van.duncan írta:Csiga...Az árát és a tudását tekintve is hatalmas melléfogás, én nem adok neki egy évnél többet.
Nem minden a mutatott játék. Sokkal több kell, főleg a Barcába. Amúgy én egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. 10millió euró alatt elfogadnám, mert szerintem ennyi a reális értéke (lehet, hogy szépeket cselez, de a grundon is tudok mutatni olyan srácokat, akik nagyon jól cseleznek, még sincsenek a csapatuk hasznára). Az a baj, hogy túlsztárolt, és így csak 30milla környékén lehetne elhozni. Persze nem az én pénzem, csak úgy érzem, hasznosabbra lehetne fordítani azt a money-t.duncan írta:Robinho kritikájáról annyit,hogy nem egy Messi az biztos,de nem olyan haszontalan,mint ahogy te és még páran itt lefestitek. A Madridban jó volt (nem azért küldték el,mert nem játszott jól,ahogy Eto'o- sem azért ment tőlünk,mert annyira kaki volt).
Egyben válaszolnék az igazolásokat tekintve Neked is meg Miihii-nek is.MichaaBee írta:...
Ribéry-t szívesen látnám én is...Chino írta:Nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem, hogy Pep igazán a saját "szemétdombról" próbálja megoldani a hiányposztokat. Gondoljunk bele, hogy mennyi saját nevelést hozott fel, meg akkor is ha nem maradtak huzamosabb ideig. Talán betudható annak, hogy sokáig az ő keze alatt dolgoztak. Lehet hogy csak az én fantáziám szaladt el, de valahol ezt érzem. Nyílvánvaló volt hogy Henry hosszútávon nem megoldás. Most sokat játszatja Pedro-t, Bojant (bár ő egy kicsit ebben kakukktojás), felhozta néhányszor Jonathant, Thiagot sőt volt még Muniesa/Fontás is. Lehetséges, hogy nem akar nagy befektetést addig amíg komolyan számolhat Henryval és a fiatalok fokozatosan beépülgetnek. Persze lehet hogy csak fikció, de én látok benne valami valós alapot, mert más edzőknél ez nem jellemző igazán.
De ki tudja, lehet, hogy nyáron az új elnök robbant valami nagyot.
Én személy szerint balszélre Ribéry-t látnám legszívesebben. Lehet hogy Real így-Real úgy, ő mégis egy profi focista. Nem hiszem, hogy ha idejönne nem próbálná a 100%-ot kiadni magából. Silvával egyetlen problémám van, hogy egy kicsit olyan mint Iniesta a balszélen, nem gólerős. (nem mintha Henry vágná a gólokat) A tavalyi 100 fölötti rúgottz gól sem teljesen Samunak köszönhető. Volt egy olyan bal oldalunk ami gólképes volt, Henry rossz formája akadályozza ezt.
Villa nem hiszem, hogy megoldás lenne. Ő ugyanolyan mint Ibra. Inkább középen tud jó teljesítményt mutatni. Szélekről beindulva nem gondolom, hogy annyi gólt rámolna mint most a Valenciában.
Amúgy csak az NSO-n írják, hogy Rooney-t akarja a Barca? Remélem nagyon hápog, mert ő az utolsó ember akit itt szeretnék látni, főleg nem 80 misiért.
Bocs a hosszú hsz-ért.
Jól tudod. Akkor jár le a szerződése. De őszintén. Te eltudod képzelni még egy évig itt? Én nem.DaveN írta:Tényleg csak egy kérdés, de Henry nem 2011 nyaráig marad a Barcában??Lionel85 írta:A nyáron, ha elmegy Henry, ráérünk visszatérni a balszélső kérdésre, addig csak a nevek maradnak, (...)![]()
legalábbis emlékeim szerint addig szól a szerződése. utána meg USA...
Tényleg csak egy kérdés, de Henry nem 2011 nyaráig marad a Barcában??Lionel85 írta:A nyáron, ha elmegy Henry, ráérünk visszatérni a balszélső kérdésre, addig csak a nevek maradnak, (...)